Partyflock
 

Bootje varen Weekender @ Stubnitz

gepubliceerd door , op
In de jaren 70 en 80 zond de VARA de Love Boat uit. Een soap serie die zich afspeelde op een cruiseschip. Captain Merril Stubing nam zijn bemanning mee op zijn bootje door de 7 zeeen; woeste golven en piraten trotserend. Op een gegeven moment zijn ze ermee gestopt, omdat ze, naar eigen zeggen, het wel welletjes vonden. Wat jullie, samen met de hele wereld, niet weten is dat het bootje destijds gekaapt is. Gekaapt door een stel losgeslagen, maar muzikaal onderlegde piraten die, nu blijkt, snode plannen hadden met het bootje van Captain Merril Stubing. Op 10 oktober jl. was het bootje al het toneel van gespuis, gehandicapten en ander tuig die onder begeleiding van een dikke dosis elektronisch geweld de chique boot van Stubing trashte tot een vieze ondergrondse onderzeeer die het daglicht niet kan verdragen. Na deze uiterst gezellige, muzikaal hoogstaande en dubieuze variant op de Love Boat uit de jaren tachtig, kunnen we concluderen dat het bootje anno 2008 een veel leukere is.

Wat nog leuker is, is het feit dat Captain Merril Stubing nogal geschrokken is. Hij heeft een trauma opgelopen door de kaping. Nog nooit had hij zo veel ravers bij elkaar gezien en ze kwamen zijn bootje nog kapen ook! Hierdoor heeft hij een gespleten persoonlijkheid gekregen en kan hij ineens heel erg goed plaatjes draaien en doet hij niets liever dan doorhalen, liefst hele weekenden. Door zijn meervoudige gespleten persoonlijkheid denkt hij dat hij Chymera, Jackmate, Pitto, Steffi, Carlos Valdes, Richard Gatling, Anoesjka, Kisakye, Moraalridder, Brent Roozendaal, Esther Dune, Melon, Jarno, Mark August, Nuno dos Santos, Patrice Bäumel, Olaf Boswijk, Jorn Liefdeshuis en Bert de Rooij is. Om van het gezeik van Stubing af te zijn, heeft de organisatie de echte personen in kwestie maar uitgenodigd!

Voorstelrondje!
De in Barcelona woonachtige Ier Chymera komt ons met zijn takke dikke live-act verblijden op de Stubnitz. Zijn diepe tracks maken wat in je los. Chymera heeft flow een andere dimensie gegeven. Met de opbouwende plaat "Ellipses" waan je je in een lift die stijgt en stijgt en stijgt totdat je uiteindelijk door het dak van de wolkenkrabber heen knalt, straight into space, naar het ruimte station ISS van waaruit je een perfect uitzicht hebt op de plek we call earth. Zo zijn er nog wel wat metaforen voor zijn platen als "Umbrella" en "Parelo", maar daar begin ik niet eens aan, want anders ga je van je stokje.

Direct vanaf de Autobahn komt de Duitser Jackmate met 160 km per uur het bootje in. Met releases op toonaangevende labels als Poker Flat, Perlon, Freude am Tanzen en Sonar Kollektiv, zegt de organisatie: keep em comin’. Zijn in soul gedompelde tracks zijn een lust voor het oor. Waar Ben Baumann als Soulphiction zijn roots in de hip-hop op zoekt, gaat hij onder zijn alter ego Jackmate voor de meer dansbare house muziek. Dit is echt niet “Just a Man”. Deze gast heeft Chicago naar Stuttgart gehaald, en wij mogen ervan meegenieten.

Verder staan er in de booth de eigen gestoorde striphelden die jullie allemaal kennen en die ze met het zoveelste voorstelrondje te kort zouden doen. In ieder geval wordt dit dolkomisch, lachen gieren brullen en andere nonsence in een jasje van kwaliteitsmuziek.

Zeerovers, Peter Pannen, Vliegende Hollanders, boekaniers, vrijbuiters en Vikingen, wij nodigen jullie uit om ons bootje te kapen op 12 en 13 december. Voor mensen die willen kapen maar wel tot in de vroege uurtjes, heeft de “love boat crew” zaterdagochtend en zondagochtend op kruipafstand van de stubnitz twee speciale zwemdiploma cursussen ingelast tussen 5.00 en 11.00! Willen de echte bootjevaarders nu opstaan! Wel opstaan maar waarom 2 dagen? Omdat in 1 dag de strijd niet gestreden kan worden!

Reserveren kan bij info@zoekjestekker.nl & info@soulrock.net

8 opmerkingen

gruuuwlijk, mn moeder komt ook!
Uitspraak van Diede op vrijdag 5 december 2008 om 14:38:
gruuuwlijk, mn moeder komt ook!

En je oma dan?
Die wacht in Rotterdam
laatste aanpassing
Werkzaam bij Stekker
alvast de lachspieren op scherp zetten..

laatste aanpassing door een beheerder
die gast met die vis, s wel echt geniaal hahah
supersetjes van Richard Gatling te downloaden op www.treshold.eu
Die boot kan helemaal niet meer varen..zit geeneens een motor in..

:/
 
Uitspraak van "The Mad One" op woensdag 10 december 2008 om 15:45:
Die boot kan helemaal niet meer varen..zit geeneens een motor in..

het is ook een piratenboot met zeilen hoor, die heeft helemaal geen motor nodig. Trouwens, ik vind "The Mad One" wel een echte piratennaam! (Y)