Partyflock
 

Zie de maanschijn door de bomen, Apen start uw wild geraas....

gepubliceerd door , op
Zie de maanschijn door de bomen,  Apen start uw wild geraas....
2 december 2008
FeestSnotapen on Tour · Sinterpieterbaas Rave
Datumvrijdag 5 december 2008
LocatieTWSTd Site
Brrrr. Het wordt kouder en kouder en de dagen steeds donker-en donkerder. Typisch snotterweer, en met wie valt er op een druilerige vrijdagavond nu beter te snotteren dan met de Snotapen on Tour! Na twee apegezellige edities in oktober en november is het vrijdag 5 december alweer tijd voor editie drie van Snotapen on Tour! Het is wederom de TWSTd die dienst zal doen als apekooi.

5 december, pakjesavond, en uitpakken doen de aapjes met drie DJ's en een duo. En wie weet, wie weet, als de deuntjes en melodieën hem bevallen, klopt onze Goedheiligman zelf misschien wel op de deur om ook wat plaatjes te leggen, of om gewoon een biertje te doen.

Maar welke DJ's moeten er dan voor deze fijne deuntjes en melodieën gaan zorgen?

Resident en fulltime snotaap Jesse Ten zal het bal openen. Jesse Ten heeft een drukke tijd achter de rug met onder andere sessies op ADHD, Club Krangzinnig en stampschuit Stubnitz. Hij zal met zijn frisse en opzwepende sound van minimal, techhouse en techno de apekooi eens fijn warmdraaien.

Vervolgens neemt Stefano Richetta het stokje over. Deze Mokumse Italiaan timmert al ruim tien jaar aan de weg en zal de aapies in apekooi ongetwijfeld in vervoering brengen met zijn warme stijl van deep-house, electro, acid and techno. Stefano Richetta is ook een van de mensen achter de knusse KitKatclub feesten in Club Home en Click in Westerunie, waar op het afgelopen Amsterdam Dance Event het dak er nog goed vanaf ging.

Als Stefano Richetta zijn laatste plaatje net heeft afgezet, begroet de organisatie deze avond het nieuwe DJ-duo Ille Bitch&unders. 'Zeg maar gewoon Ille is al jaren een graag geziene DJ in de under-en upperground met gigs door het gehele land. unders is de jongere van het stel, maar onderschat hem niet. Zo spinde unders afgelopen jaar al op Circo Loco Amsterdam en opende hij het Futurestage op het Welcome to the Future Festival, en dat was natuurlijk niet alleen omdat hij zo'n aardige jongen is. Ille Bitch en unders zullen speciaal voor de Snotapen een heuse Traktorset weggeven en gebruiken hiervoor liefst vier decks. Dat kan alleen maar mooie dingen opleveren!

Indien Stefano Richetta en Ille Bitch&unders niet al genoeg zijn om de Sint tot een bezoekje te bewegen, heeft de organisatie altijd nog Pitto achter de hand. Deze uit Nijmeegse afkomstige DJ/producer scoorde afgelopen jaar met zijn plaat 'Sexy Vibe' een hit van formaat. Behalve gevierd producer is Pitto ook verantwoordelijk voor de succesvolle Stekker, Bootje Varen en Moodelevator. Wat kan Pitto eigenlijk niet? Mocht Sint Nicolaas op pakjesavond nog om Pieten verlegen zitten, kan hij Pitto zelfs misschien vragen om één dag als Zwarte Pitto door het leven te gaan.

En mocht zelfs dít de Sint niet over de streep trekken, dan zoekt ie het maar uit ook! Met Jesse Ten, Stefano Richetta , Ille Bitch&unders en Pitto staan er vijf Snotapen van jewelste op het programma, waarmee de organisatie verzekerd is van een topavond. Kom op 5 december tussen 20.00 en 03.00 dus gezellig langs bij de TWSTd. Entree=gratis! Snotapen on Tour doen de Sinterpieterbaasrave!

9 opmerkingen

Gaat weer een gezellige editie worden :d zin in
Uitspraak van De Vieze Voorzitter op donderdag 4 december 2008 om 16:13:
Ken ie niet ff langs Eindhoven touren?

We komen snel meer in de buurt ;)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 49847, 89250}
Uitspraak van Sjaak Dekker[2x5] op woensdag 3 december 2008 om 20:24:
AAPAH!!
­

dit kan echt niet hoor schnjoep en sjaak!!! hahahaha