Partyflock
 

Off Corso’s New Year’s Eve party

gepubliceerd door , op
Met niemand minder dan Vive la Fete op het podium, gaat de Rotterdamse Off_Corso vol pit het jaar 2009 in. Samen met The Freshest Kidz, Lacroix, diverse live acts en DR Feelgood die de foyer host, zorgen ze voor een knallende afsluiting van 2008 en een bruisend begin van 2009.

Mainhall: Bonkende beats & scheurende gitaren
In gewaagde outfits, met bonkende beats, scheurende gitaren en seksuele escapades beklimt Vive la Fete tijdens oud&nieuw het podium van Off_Corso. De Belgische electro-pop band neemt in de allereerste uurtjes van 2009 haar fans mee naar een chaotisch hoogtepunt met oude en nieuwe nummers uit hun repertoire. Een ander live optreden op hetzelfde podium, dat voor minstens zoveel adrenaline gaat zorgen is dat van het (bijna) wereldberoemde Kate & Leopolt. Naast live optredens kun je uiteraard ook de beste dj’s verwachten. Het Rotterdamse duo The Freshest Kidz zappen op energieke wijze van stijl naar stijl en Lacroix laat je met zijn high energy beats overdonderd op de dansvloer achter.

Foyer hosted by DR Feelgood
In een wat meer intieme setting in Off_Corso wordt het feestje voortgezet met het beroemde concept DR. Feelgood, het feestje waar ‘aanheid’ een begrip is. De doctors van de nacht zijn de helden Cream, Civil, D.E.F. en MC Sun O.C. en ze staan te popelen om hun muzikale medicijnen te verstrekken. Daarnaast rocken de Dutch Dolls de nacht door met schreeuwende platen en zweterige lichamen en Yobkiss (live) serveert de beste mix van high energy floorfillers, electro, disco, acid en baltimore...
Het motto is: If you can talk you can sing, if you can walk you can dance!

Combinatie Off_Corso & Zonder Concessies
Wil je nóg meer, dan biedt Zonder Concessies uitkomst. Met een combinatieticket kun je zowel naar Off_Corso als naar het nieuwjaarsfeest in Zonder Concessies. Zonder Concessies gaat het nieuwe jaar in onder de titel ‘Damn! It’s New Year’s Eve’, een huwelijk tussen het vermaarde KingKong, Jazz Now en de creators van Toko94. Een superfris concept met de nieuwste platen in combinatie met oldschool uitstapjes, live performances, een mix van stijlen een intieme setting en niet te vergeten super-eigenwijs publiek. Line up: Nelson & Djosa, Papi Lloyd, Jeruniverse, Mike S]peciaa, MC Craig, [dj=Deep Diggin'], Miss Delicious, Thelonious, Lucky Dubz, Cutnice, C.o.n.e. live en Colonel Red.

Afterparty voor de slapelozen.
Het is maar één keer per jaar nieuwjaar en daar moet extra lang van genoten worden. Vanaf 06:00 uur biedt Zonder Concessies uitkomst voor alle slapelozen onder ons. Met een afterparty die tot 12:00 uur in de middag doorraast is 1 januari 2009 nog lang niet afgelopen.

1 opmerking

Vive la fete is vette shit!!!