Partyflock
 
­ Nederland

Rige blow out sale
Follow the leader

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag word het pand van Rige in Poortugaal weer omgetoverd tot de 5e editie van de bekende Blow out sale! Vrijwel alle dozen uit het magazijn worden opengetrokken om de enorme collectie aan hardcore-artikelen aan te kunnen bieden. De bezoekers zullen ook deze keer al vroeg voor de deur staan om de eerste keuze te hebben uit het aanbod van 1 en 2 euro koopjes en nieuwe exclusieve artikelen die deze dag alleen bij Rige te koop zijn! Natuurlijk is er ook deze keer weer een free party waar tijdens de blowout-sale non-stop hardcore gedraait zal worden door allerlei bekende dj's! Tevens zal vanuit de nieuwe hardcore Radio studio een non stop uitzending plaatsvinden met diverse gastdeejays.

Wat is er allemaal te koop, en krijg ik korting?
De blow-out sale is verdeeld in verschillende secties zoals de early rave, main (nieuwe kleding) en vinyl/cd waar je allerlei t-shirts, jassen, truien, tassen, stickers, dvd's, vinyl, cd's, slipmatten en nog veel meer artikelen kan vinden. Deze dag is er veel, heel veel merchandise te koop voor extreem lage prijzen! De kledingmerken die verkocht worden zijn van Masters of hardcore tot Hellraiser, hardcore tot Hellbound en van DNA tot This is Terror. De artiesten merchandise van Rotterdam Terror Corps tot Partyraiser en van Noize Suppressor tot Angerfist zal ook in ruime mate te verkrijgen zijn. Daarnaast word er een enorme berg met honderden hardcore, early, darkcore, frenchcore, terror en speedcore-platen en cd's uitgestald. Alle bekende labels zijn hier te vinden zoals Masters Of hardcore, Offensive en Megarave records en voor de echte speurders zitten er natuurlijk ook veel duistere en vage imports tussen. DJ Korsakoff zal met haar sieraden lijn ‘K-Jewels’ ook aanwezig zijn, dus neem je vriendin ook maar mee, wordt gezellig! Tijdens de blow-out sale zit er op alle artikelen een speciale korting!

Exclusief de nieuwe CD en DVD van Masters Of hardcore en Megarave
De nieuwe cd van Masters Of hardcore en Megarave komen er aan en zullen zaterdag vers van de pers alleen bij Rige exclusief te koop zijn! De cd’s zijn als eerst exclusief bij Rige te koop. Ook de dvd van Masters Of hardcore met de beelden van het laatste feest van afgelopen september in Assen zal zaterdag exclusief te koop zijn!

Plaatbreek wedstrijd
Zoals iedere editie gaan ook deze keer een aantal mensen met hoofdpijn naar huis vanwege het meedoen aan de plaatbreek-wedstrijd. Het is de bedoeling om in een zo kort mogelijke tijd en op een zo origineel mogelijke manier een vinyltje te breken op je hoofd. De jury, welke zal bestaan uit bekende artiesten, zullen je beoordelen op je snelheid, de stijl van het breken en de amusementswaarde tijdens het breken. De winnaar wint een bedrag van 100 euro! Je zal worden gefilmd en op een bekende hardcore dvd verschijnen, dus je inzet wordt hoe dan ook beloond! Opgeven voor de plaatbreekwedstrijd kan gewoon ter plaatse. Een selectie van de beste deelnemers is de woensdag na de blowout op www.rige.nl/movies te bekijken. De plaatbreekwedstrijd begint om 13.30, de deelnemers zijn gewaarschuwd! bij vorige edities zijn regelmatig mensen uitgevallen met diverse hoofdwonden!

Free party & dj contest
In de party-area word zoals gezegd non-stop hardcore en terror gedraaid. Daarnaast is er een dj-contest waar enkele beginnende dj's hun kunsten mogen vertonen voor publiek. De winnaar draait 12 december op G-Rave waar onder andere Paul Elstak ook zal draaien. Paul zal zaterdag ook al wat tracks van zijn nieuwe album ‘Blood Sweat & hardcore’ laten horen!. Uiteraard zijn de aanwezige artiesten weer in voor een praatje, fotootje of een handtekening, de bekende meet & greet dus. Op veler verzoek zijn ook de kerstdames weer aanwezig om de thuisblijvers jaloers te maken.

Wanneer en waar is het precies?
Zaterdag 29 november van 11.30 tot op z'n vroegst 15.00 in het pand van Rige Entertainment aan de Ambachtstraat 12, 3176PR in Poortugaal (net onder Rotterdam). Rige is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, metrostation Poortugaal ligt namelijk op loopafstand. Je moet de metro van Centraal Station Rotterdam richting Spijkenisse nemen en uitstappen bij station Poortugaal, vanaf daar is het direct linksaf (ongeveer 7 minuten lopen), Het Rige gebouw is tegenover het TNT kantoor langs de metrobaan tussen station Poortugaal en Rhoon. Mocht het om 15.00 nog lekker druk zijn dan gaan we natuurlijk gewoon langer door!
Alle info kan je nog eens nalezen op http://www.blowoutpartyxxl.nl/

25 opmerkingen

 
tsja klinkt toch best leuk zo maar ga tog wel naar de hardcore outlet van midtown lijkt me net ff wat vetter
Ja Midtown moet er een feest van maken, want ze hebben niet veel keus met merchandise. Je moet naar de Blow Out Sale als je echt T-shirts en cd's wil scoren :D
weer aanwezig :yes:
 
Ben zekker aanwezig lekker inkoopen doen :P:D
Helaas niet aanwezig, moet altijd werken op zaterdag :(
Artiest Jimm-E
Wanneer word er is bekend gemaakt wie er is uitgekozen voor die dj contest?
Yesssss toch nog vrij kunnen krijgen voor deze zaterdag :D Ga eerst ff hierheen rondshoppen en als k het hier wel gezien heb rijd ik meteen door naar culemborg voor de Hardcore Outlet :P:P
Ja dat is idd een goed idee, SHOPPEN en FEESTEN bij de RIGE Blow Out Sale en na 15u doorFEESTEN bij MIDTOWN :D
 
heyy das bij mij om de hoek :yes:
 
Zaterdag 29 november 2008 Mega winter Sale bij Housevinyl te Dordrecht*

*Alleen voor de echte vinyl en muziek liefhebbers !!!


Complete assortiment vinyl €7.50 euro
Complete assortiment shirts & Caps €9.50 euro
Complete assortiment CD & DVD’s €12.50 euro

Meer dan 100 verschillende “Oldschool” slipmatten te koop voor 1 euro per stuk.

Online vinyl reserveren is mogelijk via www.housevinyl.nl


Je bent welkom vanaf 10:00 tot 18:00 aan de David Blesstraat 1 te Dordrecht.

Met de auto te bereiken 1 minuut vanaf de snelweg A16 (afslag centrum)
Gratis parkeren voor de deur!

Housevinyl is ook gemakkelijk te bereiken met de trein en bus.
Vanaf Centraal station Dordrecht met de bus:
- Lijn 3 naar Crabbehof uitstappen bij halte Neuhuysstraat
- Lijn 4 naar Wielwijk uitstappen bij halte Marisplein
Voor meer informatie http://www.arriva.nl/home/

Is Dordrecht je te ver?
Online geeft housevinyl 29-11-2008 10% korting op alle online bestellingen.


-Keep the vinyl spirit alive-
DJ Korsakoff zal met haar sieraden lijn ‘K-Jewels’ ook aanwezig zijn


Hoo eens zat te twijfelen maar dit trekt me over de streep...

:)
laatste aanpassing
is wel ver rijden maar cker wal aanwezig wil er wel keertje heen
en mooi goedkoop cd's dvd's en kledingen kopen :D:D:D

tot zaterdag
 
Artiest {SHOWLIST artist 44063, 60076}
Egt wel naar de Blow out. VOrige keer naar mid-town geweest maar slechte platenuitverkoop allemaal onbekende bagger. DUs nu even kijken bij rige sowieso dvd en cd pole position halen.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 november 2008 om 09:31:
slechte platenuitverkoop allemaal onbekende bagger.

mwa zaten oowk wel leuke dinge bij opzich maar viel idd beetje tege. mja nu schijnen er allemaal whitelabels van neophyte en rotterdam records oowk te ligge dus ga togh echt wel ff kijke nu. eerst ff bij rige kijken en daarna door naar de outlet feestje daar is soweiso beter.
Uitspraak van Jimm-E op woensdag 26 november 2008 om 11:34:
Wanneer word er is bekend gemaakt wie er is uitgekozen voor die dj contest?

Er zijn er 3 uitgekozen. Degenen die verkozen zijn hebben mail gehad ;-)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 november 2008 om 15:46:
Zaterdag 29 november 2008 Mega winter Sale bij Housevinyl te Dordrecht*

net een bestelling gedaan van 10 cd's ;-)
Uitspraak van wouter-HC:bier: op woensdag 26 november 2008 om 21:13:
is wel ver rijden maar cker wal aanwezig wil er wel keertje heen
en mooi goedkoop cd's dvd's en kledingen kopen :D:D:D

tot zaterdag

idd :D gaat mooi worden
Heb je die lui met die filmpjes ook weer :9