Partyflock
 
­ Nederland

The Movement, uw nieuwe housebankier

anoniem gepubliceerd op
The Movement, uw nieuwe housebankier
4 november 2008
FeestThe Movement · recessiehouse christmas edition
Datumwoensdag 24 december 2008
LocatieDrafbaan Stadspark Site
In deze woelige en krappe tijden valt de ene na de andere bank om en klopt menigeen aan bij meneer Bos voor wat extra financiële ondersteuning. Het is duidelijk; de wereld zit in een recessie waar de honden geen brood van lusten (als je al brood kan kopen). Dat er iets moet gebeuren staat als een paal boven water en Boomin’ Business samen met PLB Productions denken hiervoor de oplossing te hebben gevonden.

Open een rekening bij The Movement. Dit kan heel gemakkelijk op 24 december vanaf 23.00 uur doormiddel van een kasstorting van 5 euro op de Drafbaan Stadspark te Groningen. De rente krijg je meteen uitbetaald in de vorm van een dikke party. Deze keer zal The Movement in het teken staan van French Tek, Hardstyle en Hardhouse. Dat de nieuwe housebankier geen klanten weigert blijkt uit het feit dat komende rente-uitbetalingen elke keer een verschillend ´geluid´ zullen laten horen.

Voor deze eerste editie zullen de volgende klerken voor je uitbetaling zorgen: Crip, Medusa, Johnny 7, D-Matic, Phonzo, Oxytocin, Buya, El Capitano en Livid. Naast deze klerken is er uiteraard een bankdirecteur, deze zal binnenkort benoemd worden en geeft deze avond een extra uitbetaling van 1,5 uur! Leuke bijkomstigheid is het feit dat deze eerste editie op kerstavond plaats zal gaan vinden. Dit houdt natuurlijk in dat de bank zal worden omgetoverd in een kerststal waar de beats en drums je laatste eurocenten in je broekzak laat trillen.

Voor diegene die echt geraakt zijn door de crisis maar wel graag een rekening willen openen biedt The Movement de mogelijkheid een vrijkaart te bemachtigen. Stuur hiervoor een e-mail naar recessie@boominbusiness.nl en geef hierin aan waarom jij het grootste slachtoffer bent van de crisis. De twee meest bedroevende situaties worden beloond met een vrijkaart.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om de recessie een halt toe te roepen. Stap over naar uw nieuwe housebankier; The Movement!

2 opmerkingen

Artiest Buya
Het gaat gebeuren mensen!! De directeur is ook bekend en zal nog deze week aan jullie worden meegedeeld. Hou dit feest in de gaten!!! meer info op www.plbproductions.nl
laatste aanpassing