Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore vs Terror on tour
laatste info en time-table

anoniem gepubliceerd op
Hardcore vs Terror on tour
1 november 2008
Het is bijna zover, zaterdag 8 november staat ’t 't Ukien in Kampen volledig in het teken van de hardste hardcore en de snelste terror. De hele avond zal bol staan van de beste artiesten uit binnen- en buitenland. Voor de bezoekers van deze avond komt de organisatie met de allerlaatste informatie en natuurlijk de time-table.

Op 8 november zal eindelijk Kampen aangedaan worden door één van de hardste events die Nederland rijk is. De line-up is zorgvuldig samengesteld en zal alle vorige edities overtreffen. Natuurlijk zullen de residents, Lunatic & Miss Hysteria, deze avond weer een geweldige ruwe en up-tempo set neer zetten.

Kit Williams en The Housekeeper a.k.a. MC Double T zullen op hun beurt zorgen voor de geweldige sfeer die hardcore met zich mee brengt. Een inmiddels meer dan bekend gezicht in Kampen is natuurlijk DJ Icon, hij zal er flink op los gaan beuken en uit betrouwbare bronnen is vernomen dat hij een aantal nieuwe tracks ten gehore zal brengen. Als laatste onder het “segment” hardcore zullen niemand minder dan sinaK-E en s'Aphira samen een gezellige, harde, snelle en ruwe set de speakers door knallen.

Voor een buitenlands tintje komt niemand minder dan Simon Underground Verenigd Koninkrijk overvliegen uit het Verenigd Koninkrijk. Ook dit keer zal hij de zaal verassen met zijn eigen en unieke stijl. Als tweede buitenlandse act zal onze Italiaan, Frazzbass, een super snelle en harde liveshow neerzetten.

De snelste muziek zal ook door twee Nederlanders goed vertaald worden. Vageman, bekend van de vele grote terrorfeesten, zal ook Kampen leren wat snel is. Daarnaast zal onze lokale terror held, Ex Inferis, iedereen laten zien en horen dat hij weet waar Kampen voor staat… hard, harder, hardst!

De volledige time-table is inmiddels bekend en de exacte tijden kun je hier vinden, samen met de rest van de laatste en belangrijke informatie: Hardcore vs Terror

Openbaar vervoer:
Kampen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de heenreis komt er elk half en elk heel uur een trein aan op het station van Kampen. De terugweg zal de eerste trein om 8.00u vertrekken uit Kampen. Vanaf station Kampen is het ongeveer 15 minuten lopen naar ’t 't Ukien. Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie.

Eigen vervoer:
Vanuit de meeste richtingen zal Kampen bereikbaar zijn vanaf de A50/N50.

Camera’s:
Het is toegestaan camera’s mee naar binnen te nemen, mits dit geen professionele camera’s zijn. Digitale fotocamera’s en mobiele telefoons zijn dus toegestaan.

Garderobe:
’t 't Ukien is voorzien van een ruime garderobe. Iedereen kan hier veilig zijn jas op laten hangen.

Minimumleeftijd:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen, hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Tickets:
Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via www.hardcoreversusterror.nl en alle vestigingen van Primera. Tickets kosten in de voorverkoop € 16,50. Koop nu nog je tickets online, want aan de deur zullen ze nog beperkt beschikbaar zijn voor € 18,50.

Rookruimte:
Ook ’t 't Ukien is per 1 juli 2008 geheel rookvrij. Er zal een speciale ruimte gecreëerd worden waar men kan roken.

Drugsbeleid:
Elke vorm van harddrugs is in ’t 't Ukien verboden, hierop zal streng worden toegezien. Softdrugs tot 5 gram wordt gedoogd.

7 opmerkingen

 
netjes mannen!!!
Simon Underground :respect:
 
Kampen en hard :lol:



Gereformeerde zooi is het :9
jammer maar helaas ben dan na Houseqlassics toe :(
 
Simon Underground :respect:
ben dan bij Raving :)
de time-table staat dus nog niet in de tekst

bij dezen:

22.30-23.15 Icon
23.15-00.15 The Housekeeper vs Kit Williams
00.15-01.15 Ex Inferis
01.15-02.30 Lunatic & Miss Hysteria
02.30-03.30 Simon Underground
03.30-04.30 s’Aphira vs sinaK-E
04.30-05.15 Frazzbass
05.15-06.00 Vageman

Tickets:
Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via www.hardcoreversusterror.nl en alle vestigingen van Primera. Tickets kosten in de voorverkoop € 16,50. Koop nu nog je tickets online, want aan de deur zullen ze nog beperkt beschikbaar zijn voor € 18,50.
laatste aanpassing