Partyflock
 

Hed Kandi’s funky ADE

gepubliceerd door , op
Hed Kandi’s funky ADE
22 oktober 2008
FeestHed Kandi · Amsterdam Dance Event Special
Datumzaterdag 25 oktober 2008
WinactieHed Kandi actiegesloten
LocatieArena Site
Het Amsterdam Dance Event vertegenwoordigt ieder jaar in Amsterdam de meest uitzinnige feesten en meest spraakmakende DJs. Daarom is natuurlijk ook dit jaar Hed Kandi weer vertegenwoordigd. Echte clubhouse-fijnproevers kunnen zaterdag 25 oktober in Arena hun housebeminnend hart ophalen en maar liefst 8 uur lang genieten van een sensationeel spektakel met de meest oorstrelende house sounds, stunning entertainment, en stijlvol publiek.

Nadat Hed Kandi in 1999 in London het levenslicht zag, is zij met inmiddels meer dan 80 releases en 1 miljoen verkochte Cd’s per jaar toonaangevend binnen het clubcircuit.
Het fenomeen Hed Kandi geeft ook feesten in meer dan 45 landen met een unieke blend van funky house, prachtige decoratie, sexy vocals, adembenemende danseressen & entertainment en uiteraard de beruchte Hed KandiIbiza vibe’.

De muzikale spits wordt deze avond afgebeten door de enige echte Nederlandse Hed Kandi resident Steven Quarré die inmiddels heeft bewezen als geen ander de kunst van de funk te verstaan. Voor deze zinderende editie haalt hij voor de doorgewinterde housefreaks de meest geraffineerde sounds uit zijn platenkoffer. Deze hoogvlieger heeft inmiddels alle uithoeken van de wereld weten te imponeren met zijn draaitafelmagie, van het koude Noorwegen tot het zonovergoten Ibiza.

Omdat Hed Kandi garant staat voor internationale allure worden voor deze editie de Engelse Hed Kandi paradepaardjes Carl Hanaghan en Phil Faversham overgevlogen.

Carl Hanaghan was tijdens zijn werk als promotor bij Ministry of Sound onder meer verantwoordelijk voor clubkrakers als Fedde le Grand's 'Put Your Hands Up For Detroit' en Mason vs Princess Superstar 'Perfect Exceeder'. Het feit dat deze Engelsman in het verleden samen met wereldsterren als Seamus Haji en StoneBridge heeft opgetreden maakt hem tot een heus dj zwaargewicht. Deze draaivirtuoos wist bij de Hed Kandi 5 year anniversary een onuitwisbare indruk achter te laten en belooft ook deze editie de dansvloer weer te doen ontploffen.

Zijn muzikale ‘mate’ Phil Faversham is verantwoordelijk voor het repertoire op de Hed Kandi verzamel albums en zijn draai stijl is deze zinnenprikkelende avond dus synoniem aan de meest opzwepende, zwoele, aanstekelijke en sexy house.

In de tuinzaal zullen Marnix en Baggy Begovic deze avond de scepter zwaaien.
De Rotterdamse, maar van oorspong Bosnische housejock, Adjin Begovic beter bekend als Baggi Begovic, is het vaste gezicht van Addicted. Deze musicaholic is een geprezen producer en zijn tracks prijken dan ook op menig Hed Kandi CD.

Dance duizendpoot Marnix wordt door velen gezien als een van de godfathers van de Nederlandse dancescene. Deze clublegende is de grote man achter Loveland, Fire en T-dansant, en als dj en producer al jarenlang een ambassadeur van de betere clubmuziek.
Op zijn DJ CV pronken namen als Mysteryland en Dancevalley maar ook het filmfestival in Cannes en het partyeiland Ibiza.

De opzwepende factor op deze feestelijke editie wordt gebracht door een diva met een gouden keeltje: MC Lex Empress. Deze wonderschone dame een enorme hoeveelheid vocale lenigheid treedt wekelijks in binnen- en buitenland op met de allergrootste DJs, als Ron Carroll en Roger Sanchez. Daarnaast draagt ook de stijlvolle saxofonist Saxy mr S wederom een muzikaal steentje bij.

Deze ADE special is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog met fabulous Hed Kandi entertainment en adembenemend decor. Kleed je traditiegetrouw Deliciously Stylish, maar laat de ‘high heels’ deze keer thuis want Hed Kandi neemt je maar liefst acht uur lang mee in haar betoverende met funky house sounds overgoten wereld.

Bemachtig een kaartje voor dit event in de presale (20 euro ex fee) via www.hedkandi.nl (e-tickets) & Primera Shops.

1 opmerking

Haha, doe echt wel mijn high heels aan! Van 22u tot 6u!