Partyflock
 
­ Nederland

Gelikt, maakt feesten op woensdag mogelijk!

gepubliceerd door , op
Gelikt, maakt feesten op woensdag mogelijk!
22 oktober 2008
Woensdagen zijn normaliter maar saai. Gelikt gaat hier verandering in brengen! De ingrediënten voor een spectaculaire avond zijn House en sensationele show. Wat dit gaat inhouden, is nog een verassing. Dat het spectaculair gaat worden, dat staat vast! De locatie zal voor Gelikt compleet worden omgetoverd tot een ware House tempel. Dikke House met een vleugje Eclectic zijn de muzikale ingrediënten voor een gelikte avond.

De hoofact van Gelikt is mister Benny Rodrigues. Benny Rodrigues is een van de gasten die deze avond tot een hoogtepunt zal brengen. Deze zeer geliefde dj zal een vette set gaan draaien van House tot Tech-House met een snufje Minimal. Extase door heerlijke bliepjes, Benny does it all..

Twee andere heren die Gelikt op z’n kop gaan zetten zijn Erwin Garcia & Maximus! Tijd voor eigenwijsheid en orginaliteit. Tijdens Gelikt zullen deze twee gasten een set gaan neerzetten met een deel van eigen producties, en wij hebben de primeur! Gehosted door MC Ghetto zal deze act je nog lang heugen.

Knallen, rollen, stompen en shaken dat is Bami1Bon. In de blender met stijlen als Fidget House en Baltimore club zal dit het publiek na een hoogtepunt doen opzwepen. Bami1Bon is de man die jullie dit gaat voorschotelen, ook hij heeft ook iets met bami...

Voor dit feest wordt er op alle fronten flink uitgepakt. Likjes en romantische taferelen óf gewoon lekker housen, beleef deze avond vol sensatie en opzwepende muziek. Voor 5 euro is woendag 29 oktober voor jou een gelikte avond!

De deuren van Thomas te Eindhoven, gaan om 21.00 uur open. Wees er op tijd bij, vol=vol.
Voor meer info check www.fomas-events.nl/

3 opmerkingen

Housen!!!!!!!
opzich wel leuk, al ben je werkeloos
Uitspraak van MAQ op zaterdag 25 oktober 2008 om 17:49:
opzich wel leuk, al ben je werkeloos

hahahah je hebt nog gelijk ook :-)