Partyflock
 

Blender in het nieuwe Club Canvas Amsterdam

gepubliceerd door , op
Blender in het nieuwe Club Canvas Amsterdam
21 oktober 2008
FeestBlender · Press Play, Shake it, Taste It
Datumvrijdag 31 oktober 2008
WinactieBlender actiegesloten
LocatieCanvas Site
Op vrijdag 31 oktober presenteert OneFourOne Collective Blender in club Canvas de resultaten van het unieke concept, Blender. Een nachtelijke expositie waarbij grensverleggende cross-overs met een mix van House, Techno en Electro centraal staan. Zo zullen de kunstenaars ruimte krijgen om met hun eigen kracht en specialisatie een bijzondere avond neer te zetten onder begeleiding van o.a. dj’s Jan Liefhebber, Cixx en Rockid. In een dynamisch geheel van muziek, dans, visuele kunst, stylisten en eten wordt het publiek oftewel de fijnproevers vermaakt.

Press play, shake it, taste it…..
De fijnproevers worden meegenomen naar het hoogtepunt van het voormalige Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat, club Canvas. In deze nieuwe kleurrijke ruimte, met aan twee kanten een dakterras, staat ultiem nachtvermaak centraal. Niemand minder dan de dj’s van Rednose Distrikt zullen met hun unieke sound de avond starten, begeleid door dansers, fashion modellen en visuals. Jan Liefhebber van Eterno Records sluit daar met zijn techno sound volledig op aan. In een back to back setting zetten Rockid en Cixx de blender op maximaal vermogen . WiiJ Timski zal, met gebruik van eigen software en Nintendo Wii Remote, een spectaculaire live act verzorgen. Middels lichaamsbeweging geeft hij geheel draadloos een vette house/drum’n bass act weg!

Blender creëert een samenwerking tussen cultuurproducenten, opkomende kunstenaars, dj’s, dansers en fijnproevers. De artiest maakt de avond door zelf zijn input te geven. De live paint wordt verzorgd door Heijbroek en Amik en zal in combinatie met de jonge opkomende talenten Tyron en Wessel een interessante mix opleveren. De fijnproevers kunnen, naast de diverse kunstvormen, plaatsnemen in kappersstoelen van kapperzaak losjes en hun haar gratis laten stijlen of knippen door professionele haarstylisten. Judocus, bekend van de mooie visuals op grote evenementen in Europa, zal hier zijn kunsten vertonen. De blender zal deze nacht non-stop op vol vermogen blijven draaien!

De fijnproevers worden gevraagd om in ‘Full Color’ stijl te komen. Denk hierbij aan felle kleuren en bizarre outfits. Er is een Blender te winnen.

Meer info over het evenement kun je vinden op http://www.iamblender.nl, http://www.onefourone.nl en http://www.canvasopde7e.nl

4 opmerkingen

 
Leuk (y) :yes:
laatste aanpassing
Yeahhhhhhhh!