Partyflock
 

Good Old Dayz

gepubliceerd door , op
Good Old Dayz
20 oktober 2008
Na weer een geslaagde editie van A New Generation in september, waar de nieuwe hardcore en de nieuwe generatie artiesten centraal stond is het deze maand eindelijk weer tijd voor een Good Old Dayz!

De early rave en early hardcore lijkt steeds weer populairder aan het worden, niet alleen bij de oude generatie die gewoon verlangt naar die goeie ouwe tijd, maar ook de nieuwe generatie pikt de muziek waar het allemaal mee begon steeds sneller op. Kijk naar het groeiende aantal early feesten door heel het land, en zelfs de happy hardcore avonden die nu al in drie van de grootste clubs in Nederland uitverkochten en zie het bewijs dat early net zo bangin is als toen het begon.

Good Old Dayz
vrijdag 31 oktober 2008

Good Old Dayz is een concept die perfect past in het straatje van Confused Events aangezien deze mannen allemaal zijn begonnen in de tijd dat ‘’Early’’ nog geen ‘’Early’’ was. Ze vinden het dan ook geweldig om deze periode uitgebreid in het licht te zetten om zo te laten horen waarom hun direct aan deze muziek verkocht waren.

[img width=400]http://album.partyflock.nl/53091408.jpg?nocache;53252188[/img]{non-image link}

De avond zal zoals altijd weer goed op worden gebouwd om zo toe te werken naar een mega climax met de twee hoofd acts van de avond. Verwacht deze avond ‘’Early’’ in al haar facetten, dus niet alleen de bekende hitjes! Oldschool, New Style, Early Rave, Happy Hardcore en Early Hardcore zullen allemaal aan bod komen in deze 6 uur durende geschiedenis les met muziek van o.a. de toon aangevende platen labels van vroeger als Bad Vibes, Dwarf, Ruffneck, Rave Records, Babyboom, Bonzai, Rotterdam Records, Forze Records, V.H.U., Traxtorm, Terror Traxx en velen andere sounds.
[img width=400]http://album.partyflock.nl/53094624.jpg?nocache;46550467[/img]{non-image link}

Zoals gezegd zullen er twee hoofd acts centraal staan deze avond. Er is gekozen om twee deejays die in de begin tijd al erg populair waren, en nu nog altijd twee van de populairste zijn bij de oude maar zeker ook de nieuwe generatie. Panic en Predator hebben op alle grote evenementen wel gestaan en zijn de aangewezen personen die jullie deze avond gaan laten horen wat hun in de begin tijd door de speakers lieten knallen, en laten jullie even denken dat je weer terug in die tijd zijn. Naast de hoofd acts zullen de residents M-ystery, Blade, Demon en gast dj’s Tha Nouky en Mysteria ook hun kijk geven op deze heerlijke muziek van vroeger en zullen je deze avond terug nemen naar de Good Old Dayz.

Een nostalgische trip naar het verleden voor de (iets) ‘’ouderen’’ onder ons, en een les in de hardcore geschiedenis voor onze nieuwe generatie hardcore peeps.

Extra Extra

De herfst is nog maar net aangebroken, maar de planning voor 2009 is al in volle gang. De eerste avond die geheel bekend is gemaakt is een nieuwe editie van A New Generation. Het populaire concept is op deze datum al weer een jaartje oud, en bereikt met deze avond de 4e editie! Uiteraard weer een reden voor een goed feestje met dit keer de hoofd acts: Angerfist, T-junction en Prankster. Ook is de datum voor het jaarlijkse terug kerende verjaardag feest van de residents van Confused Events bekend. Onder de noemer No Excuse – Confused B-dayz 87 jaar verwarring zal er op 30 januari 2009 een grootse birthday party worden gehouden. Deze avond kan je verschillende stijlen verwachten met heel veel deejay vrienden van Confused Events! Het wordt één grote verwarring, dat is zeker! De line up komt zo snel mogelijk online.

In de maand oktober zal de speciale disco bus weer gaan worden ingezet. Geen taxi busje dus deze avond, maar een 20 persoon bus die langs te zaterdag route van de discotheek zal gaan rijden! Deze route is deze twee maanden ook inclusief Arnemuiden! Let op, dit is een proef periode, mocht er genoeg animo voor zijn dan zal deze bus op elke avond van Confused Events gaan rijden. De busroute is te vinden op de site van Discotheek de Hooizolder, en op de site van de organisatie. De prijs zal slechts € 5,- bedragen (heen en terug).

Meer info: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // Confused Events // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

4 opmerkingen

:D
predator :bounce: :jaja: