Partyflock
 

Gewoon Gastvrij presents: Never Grow Up
ADE, anders dan anders

gepubliceerd door , op
Gewoon Gastvrij presents: Never Grow Up
20 oktober 2008
FeestGewoon Gastvrij invites · Never grow up - ADE
Datumdonderdag 23 oktober 2008
Locatie8 Site
Op donderdag 23 Oktober opent club 8 haar deuren voor een lange nacht house met extra veel dj's, vj’s en kunst. Tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert ‘Gewoon Gastvrij’ deze avond samen met ‘Never Grow Up’. In vergelijking met andere ADE feesten, geen grote buitenlandse acts en vooral geen hoge entree prijzen. Gewoon een lange nacht feest met verschillende Nederlandse top dj’s van dit moment. Ja, het wordt een ADE special die er niet om liegt, dit noem je nou Gewoon Gastvrij!

Club 8 heeft besloten de bloemetjes even flink buiten te zetten deze ADE editie. Club 8, altijd een beetje de leuke vreemde eend in de bijt. Waar een top sfeer samenhangt met een gevarieerd programma. Uitgangspunt van de Club is leuke dingen doen, met leuke mensen. En dat lukt behoorlijk goed. De combinatie van leuke mensen, veel muurschilderingen, fijne muziek, prima deurbeleid, fijne rookruimtes en no nonsens maakt de Club tot een fijne plek om te vertoeven!

Op de donderdag van het Amsterdam Dance Event zullen de Amsterdamse en Haarlemse dj's het publiek meenemen op een elf uur durende reis. De hosts, Mike Ravelli en Mr Minoz, hebben een line-up samengesteld die een goed beeld geeft van de hedendaagse sound in de Nederlandse house scene. Enkele dj's die deze avond Nederland zullen vertegenwoordigen zijn Michael "Ille Bitch" von L, Brent Roozendaal, Pitto, Sandrien en Carlos Valdes. Een mooi begin van de lange lijst van Dj's. Ook het visuele aspect wordt verzorgd door één van de grote VJ talenten in Nederland.

De Mediaontwerpers a.k.a. Ian Macleod zal de gehele avond zijn geweldige humor en kunst op verschillende schermen vertonen. Al sinds 1999 reist Mediaontwerpers door het land om te VJ'en. Met geregeld terug komende uitnodigingen bij grote clubs als Nighttown, Paradiso, SupperClub en Off-Corso kan er met gemak gezegd worden dat Mediaontwerpers bij de beste VJ's van het land behoord. Tijdens Gewoon Gastvrij krijgt het publiek de mogelijkheid om zijn eigen inbreng te geven aan de animaties van Mediaontwerpers. Neem je eigen decorstukken mee, 10-15 centimeter groot, knuffels, Playmobiel, Dunny’s, het maakt niet uit. Dit wordt live gefilmd en komt terug in de beeld van Mediaontwerpers.

Dan nu de line-up. De eerste dj die we aankondigen is één van de grootste talenten in Nederland. Het is niemand minder dan Michael von L.. Zijn enorme populariteit en skills is bij weinig mensen onopgemerkt voorbij gegaan. Hij zal met zijn alles omvattende stijl de dansvloer flink doen schudden. De door Extrema gecontracteerde Dj heeft in korte tijd al zeer veel bereikt en zal daar voorlopig zeker niet mee stoppen. Ook Brent Roozendaal en Pitto zullen het stof flink doen opwaaien. Met hun Chicago Detroit stijl hebben zij al vele zalen afgebroken. Ook wel bekend als producers onder de naam Mood Enginering hebben ze al verschillende releases gehad met o.a. de hit van Pitto, "sexvibe" op het Remote Area label. Verder zijn de Amsterdamse koning en koningin van het nachtleven, Carlos Valdes en Sandrien er ook bij. Zowel samen als individueel hebben ze vele avonden en afterparty’s gek gedraaid. Met hun diepe techno hebben zij een energieke sound waar je uren op kan blijven gaan. Een ideaal duo voor deze ADE special. Een ander duo, Ricketic en Olivier Weiter, hebben voor deze avond een speciale act voorbereid. Met 4 decks en een laptop zullen onweerstaanbare ritmes bereid worden. Ze draaien zowel melodieuze techno als de wat diepere variant ervan, het maakt niet uit, als het maar swingt, aldus de jongens. De volgende dj, Esther Dune is ook zeker niet de minste! Met haar enorme talent heeft zij al vele dansvloeren doen smelten. Ze staat in voor heerlijke housy techno. Haar residentie bij Voidd en een plek bij het grote Quaas bookings in Duitsland gaat zij als een trein. De opener van de avond dj Jeroony heeft door herhaaldelijk sterke sets neer te zetten de harten gewonnen van de organisatie. Als je hem in een woord zou moeten omschrijven is dat het woord ‘grooves’. Jeroony, een groot talent waar we nog veel van zullen horen in de toekomst. Als laatste de hosts van de avond Mr Minoz en Mike Ravelli die het rijtje dj's compleet maken. Zij zullen net als alle andere dj’s geen genoegen nemen met niets minder dan een kolkende dansvloer.

Het beloofd dus één groot feest te worden waar we lekker lang door kunnen gaan! Zorg dat je niet te laat bent met het kopen van je kaartje. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop in verband met ADE passe-partouts en de after hours. Voorkom dat je in die lange rij moet staan en koop je kaartje nu vast: www.club-8.nl . En het is nog goedkoper ook.