Partyflock
 

Secret Cinema Invites keert terug naar de Poema met 4 primeurs

gepubliceerd door , op
De meeste clubgangers in Nederland zijn inmiddels bekend met de clubtour ‘Secret Cinema Invites’. Verschillende locaties door het hele land hebben de Rotterdams getinte sound al meerdere malen mogen ervaren. Na een succesvolle editie in de Poema RAW eerder dit jaar, keert SCI 18 oktober weer terug naar deze ondergrondse techno locatie. Ditmaal met 4 primeurs en een Utrechts accent in het programma!

Waar Joris Voorn en Secret Cinema de vorige editie 3 uur lang back 2 back een onvergetelijke liveset neerzetten, zullen dit keer meer Utrechtse invloeden aan bod komen en zal het gehele programma uit primeurs bestaan voor SCI! Nuno dos Santos, die voor de liefhebber weinig introductie nodig heeft zal voor de eerste keer een DJ-set doen tijdens Secret Cinema Invites. Verder is er een live primeur voor Secret Cinema Invites; Pitto! Deze Utrechtse producer zal ervoor zorgen dat er daad bij woord wordt gevoegd om de muzikale vernieuwing te presenteren. Zijn EP ‘Feelin’ wordt bij het label Rejected van gerespecteerde collega’s en vrienden Joris Voorn en Edwin Oosterwal voor het einde van dit jaar uitgebracht. Naast deze twee Utrechtse primeurs, zal de onlangs aangestelde programmeur van de Rotterdamse Off_Corso, Joey Daniel, ook zijn eerste gig beleven van dit clubconcept. Met zijn feesten ‘Selektor’ en ‘300 MPH’ is hij momenteel actief om Techno verder op de kaart te zetten in Rotterdam. Als opener is Gisberto geboekt om Den Haag te vertegenwoordigen in Utrecht. Gino zal het publiek een voorproefje geven op de verhuizing van de Secret Cinema karavaan dat 22 november gaat plaatsvinden. Dan zal het Paard in Den Haag worden bestormd door de Rotterdammers!

Secret Cinema Invites @ Poema RAW, 16 februari 2008


Voorverkoopadressen
Kaarten voor Secret Cinema Invites zijn in de voorverkoop €12,50 en verkrijgbaar bij Boudisque, Drieharingstraat 7, Utrecht, Outland Records, Zeedijk 22, Amsterdam en op www.beatfreax.com

5 opmerkingen

 
Heurlijk
Jammer dat Utrecht op 18 oktober 3 fantastische feestjes heeft (Fonk, Smeerboel en SCI) Zou op alledrie willen zijn, maar dat is teveel moeite en geld..Dan maar hopen op een mooie gebundelde afterparty in de Arena onder het stadhuis!
Oh wat heb ik hier zin in :cheer: Gaat weer top worden!
Ik heb er zin in piepeltjes!!

(^_^)