Partyflock
 
­ Nederland

Laatste editie The Chaos Theory met DJ Rush in hoofdrol

gepubliceerd door , op
Een beetje gemeen is het wel… de trouwe fans van The Chaos Theory aan het schrikken maken door te stellen dat op 1 november de laatste editie plaatsvindt! Dat is natuurlijk absoluut niet het geval maar het is wel de laatste editie in de huidige vorm want The Chaos Theory gaat veranderen! In de toekomst zal het eerste deel van de avond geprogrammeerd worden met artiesten die harde techno draaien, zonder dat dit direct als hardtechno kan worden aangemerkt. Uiteraard blijft de tweede helft gewoon onvervalst snoeiwerk! Voor het echter zover is gaan op 1 november eerst alle remmen los in de Waerdse Tempel en Factory 010. Met niemand minder dan DJ Rush achter de tafels krijgt The Chaos Theory in zijn oude vorm een meer dan waardig besluit.

In de toch al aardige geschiedenis van The Chaos Theory is 1 november zonder twijfel een nieuw hoogtepunt want met de absolute wereldtop op hardtechnogebied op de line-up kan er niets verkeerd gaan. Daarbij worden ook nog eens twee nieuwe locaties aangedaan waar bij succes The Chaos Theory zeker verder zal gaan. Alles en iedereen die hardtechno een warm hart toedraagt weet waar deze op 1 november te horen is. Dan nodigt The Chaos Theory het befaamde Kne Deep uit om in Heerhugowaard en Rotterdam eens flink gas te geven.

1+1=2
Twee edities dus op 1 avond. Waar is dat nou weer goed voor? Die vraag leek gerechtvaardigd, maar nu uit de voorverkoop blijkt dat beide avonden prima naast elkaar gegeven kunnen worden is het antwoord vrij simpel. The Chaos Theory wil zo min mogelijk mensen teleurstellen.

Rotterdam
De mensen in de omgeving Rotterdam kunnen dus van 23.00 tot 07.00 uur terecht op de 10e verdieping van het monumentale Maassilo gebouw waar DJ Rush, DJ Bold en de Chaos Theory residents Spark Taberner en Mike Drama hun harde technobeats over de Maasstad uitstrooien. The Chaos Theory is weer terug in Rotterdam, en dat voelt goed!

Heerhugowaard
Wie liever in Noord-Holland gaat feesten weet dat in de Waerdse Tempel met zijn superieure geluid een line-up van DJ Rush, de Braziliaanse tortelduifjes (nou ja, duifjes gaat niet echt op als je hen aan het werk hoort achter de tafels) PETDuo en de Duitse rampestamper Marco Remus garant staat voor minstens 6 uur beukwerk!

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.easyticket.nl en kosten 15 (zuid) en 17,50 (noord) euro in de vvk.

21 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
dat word knallen geblazen met toeters en bellen ..hahhahaha
In de toekomst zal het eerste deel van de avond geprogrammeerd worden met artiesten die harde techno draaien, zonder dat dit direct als hardtechno kan worden aangemerkt. Uiteraard blijft de tweede helft gewoon onvervalst snoeiwerk!

nice, goede zet, denk ik :yes:
aanwezig in maassilo
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7046, 3650}
In de tempel >> met de Pets :)
Gaat proberen in de Maassilo aanwezig te zijn...(Y)
 
Tentamen maandag, dus moet mijn hardtechno debuut nog ff uitstellen :(
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 oktober 2008 om 17:34:
Tentamen maandag,

Uitspraak van Ro...:banana: op woensdag 1 oktober 2008 om 15:28:
Gaat proberen in de Maassilo aanwezig te zijn...(Y)
Dat ziet er behoorlijk beuken uit :bounce:
 
Goed besluit van CT om zo verder te gaan.
South edition uiteraard! B)
Werkzaam bij Toeters en Bellen
Artiest {SHOWLIST artist 86865, 14562}
Uitspraak van Soon. op woensdag 1 oktober 2008 om 10:09:
nice, goede zet, denk ik

zekers.. weer beetje net als vroeger.. een echte lijn omhoog.. lekker opbouwen tot een climax. Tegenwoordig heeft iedereen zn energie al gegeven en staan op het eind van de avond stil.. komt haast nooit meer voor dat de hele zaal nog vol staat en het publiek schreeuwt om nog 1 extra plaat te draaien.

ben beniewd hoe chaos gaat worden in de toekomst.. iig goede zaak (Y)