Partyflock
 

Smeerboel loopt gesmeerd!

gepubliceerd door , op
Smeerboel loopt gesmeerd!
19 september 2008
Schoon is anders. Zeker wanneer Smeerboel in het vooruitzicht staat. Met nog enkele weken te gaan is Vieze Feesten zich aan het klaarstomen voor een nieuwe editie. Dit keer wederom in de oude vertrouwde dB's Studio.

dB's Studio is één van de meest rauwe locaties van Utrecht. “Back to basic” zeggen we dan. Je hoeft nog net niet met een survivalsetje naar binnen te wandelen. dB's Studio heeft twee area’s. Area 2 zal zeker het rustpunt zijn van de avond, aangezien er een voltallige vlindertuin zal staan. Aan sfeer zal het in ieder geval niet ontbreken. Mede dankzij de tomeloze inzet en enthousiasme van de bezoekers staat elke Smeerboel garant voor een avond dat doet denken aan een familieweekend (alleen dan één waar je wel zin in hebt). Met een verrassende en gewaagde line-up, een altijd uistekende sfeer en een zeer fijne locatie wijzen alle voorbodes erop dat deze editie voorgaande edities in alle mogelijke facetten gaat overtreffen!

Berlijn, broednest voor Multi talenten en iconen en tevens de thuishaven van de Duitser Daniel Steinberg. Hij zal zich er wel thuis voelen, in de stad bruisend van de creativiteit en de mogelijkheden om zijn talent een boost te geven en te groeien tot een onuitwisbaar icoon in de clubscene. Met boekingen in Italië, Zweden en Japan voor de boeg kan je niet zeggen dat zijn talent onopgemerkt is gebleven. Evenals zijn talent zijn ook zijn producties in goede aard gevallen bij muzikale grootheden als Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Luciano en Claude Vonstroke. Met zijn nieuwe release op Style Rockets heeft Daniel Steinberg weer een sterk staaltje kwaliteit geleverd. Met geknipte vocals en een pompende baslijn zet hij wederom de sound neer waar hij om bekend staat. Producties als ‘Orangefood’ en ‘Pay For Me’ klinken ongelofelijk lekker in de oren. Jaren lang hebben we er op moeten wachten en nu is eindelijk de tijd gekomen dat Daniel Steinberg onze grenzen over getrokken wordt. Vieze Feesten zorgt voor zijn debuut op Nederlandse bodem, in Utrecht, op Smeerboel!!

De volgende die een retourtje Utrecht boekt is de Madrileen Alberto Pascual. Het Spaanse talent zal het internationale tintje aan Smeerboel nog meer kleur doen geven. Hij kan beter een enkeltje kopen en een werkvergunning aanvragen, want na 18 oktober zal hij zeker vaker naar Nederland gehaald gaan worden. Zeker als je luistert naar zijn release op Selected Records. Zijn producties zijn naast minimaal zeker smerig genoeg om keihard gedraaid te worden in dB's Studio. Hij heeft al de eer gehad om naast Paco Osuna en Massi DL te draaien, of zij hebben de eer gehad om met hem te draaien, het is maar hoe je het wil noemen. Het komt er in ieder geval op neer dat we meer gaan horen van deze jongen.

Het vormen van een goed duo achter de draaitafels is geen koek en ei. Afstemming en timing is een ‘must’. Op Smeerboel zullen Carlos Valdes en Wesdex voor het eerst samen een optreden verzorgen met de ruggen tegen elkaar, oftewel back to back. Eveneens is er vanuit Utrechtse bodem talent aangesleept in de vorm van J. Flannan en Monojack. Talent ontmoet ervaring en andersom. Deze duo’s zullen op dezelfde manier op elkaar ingespeeld zijn als Bassie en Adriaan in ‘De Verdwenen Trostter’. Allemachies wat een woestigheid op één avond.

Het wordt een volle bak op 18 oktober, want de dj’s blijven aanslepen. Met een al redelijk volledige line-up worden er nog een aantal ‘niet de minste’ dj’s toegevoegd. Met namen als Juan Sanchez, Jan Liefhebber, Macroscope, Moritz, Loops en Wijnand kan er niets anders gezegd worden dat Vieze Feesten een uitstekend verzorgde line-up in elkaar heeft gezet. Kwalitatieve, enthousiaste, diepgaande en energieke (live)sets zullen de boventoon gaan voeren op Smeerboel, de editie die (het moet nog een keer gezegd worden) alle voorgaande edities zal gaan overtreffen.

Vieze Feesten geeft op 18 oktober aan smerig een heel nieuwe betekenis. Het zal een smeerboel worden en de boel zal weinig smeer nodig hebben om de boel gesmeerd te laten lopen. De avond begint om 23.00 uur en eindigt om 05.00 uur. De voorverkoop is reeds gestart, kaarten zijn verkrijgbaar op easyticket

9 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
laatste aanpassing door een beheerder
 
We gaan weer rocke als een malle 18 oktober!!
 
ZIN ANNN!!!! :)
SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERBOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE­EELLLLLLLLLLLLLLLLLLL :D
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Leuk filmpje! (Y) :yes:
knalluh als een malluh:D
Utrechts onderonsje :)
:cheer:weer lekker vies feesten :cheer: