Partyflock
 

Time Warp gaat nieuw avontuur aan in Nederland

gepubliceerd door , op
Time Warp gaat nieuw avontuur aan in Nederland
22 september 2008
Het is allang geen verrassing meer, het legendarische Time Warp gaat jaarlijks in Nederland plaatsvinden! Het bekendste technofeest van Duitsland bezoekt op 29 november de Maassilo in Rotterdam en doet dit ook meteen goed. De deuren gaan open om 20.00 uur en voor een select gezelschap wordt de laatste plaat om 12.00 uur gedraaid. Er ligt dus ruim 16 uur techno in het verschiet voor wie er vroeg bij is!

Met nog een dikke twee maanden te gaan wijst alles erop dat Time Warp een daverend succes gaat worden. Aan de line-up wordt nu de laatste hand gelegd om in de vijf zalen een zo zorgvuldig mogelijke balans aan te brengen. Met dertig artiesten uit zeven verschillende landen is het een internationaal gezelschap geworden dat garant staat voor een geweldige nacht. Meest opvallende boeking is ongetwijfeld die van de Franse grootheid Laurent Garnier, die eindelijk weer in Nederland te zien is op een groot technofeest. Ook Karotte zal zich op bijzondere wijze manifesteren en met dikke sets van Marco Carola en Ben Sims weet je dat de avond sowieso goed gaat komen. Verder zijn The Disco Boys en Moonbootica echte Duitse acts die bij de Oosterburen al jaren tot de absolute top behoren.

Maar Time Warp - dat in Nederland in samenwerking met Hihat/Evotions (bekend van Cocoon NYE en A day at the park) georganiseerd wordt - geeft in Nederland niet alleen aandacht aan grote namen, er is bij de selectie van artiesten ook goed gekeken naar het Nederlandse karakter. Toppers in spé als Rauwkost en Loops en reeds gearriveerde helden als Remy, Joris Voorn, Benny Rodrigues, Darko Esser en Warren Fellow krijgen op Time Warp Rotterdam hun plek. Een opvallende rol is verder weggelegd voor internationaal talent waarvan de organisatie denkt dat een grote toekomst in het verschiet ligt. Artiesten als Ilario Alicante, Raresh, Rhadoo, Pedro, Federico Molinari en Johnny D zullen steeds vaker de grote stages van de internationale feesten en festivals kleuren de komende jaren.

Wat de precieze zaalindeling wordt en de bijbehorende tijden blijft nog even in het midden. Maar de volgende artiesten zijn in elk geval dus nu bevestigd.

Laurent Garnier 🇫🇷 - Marco Carola 🇮🇹Karotte 🇩🇪Ben Sims 🇬🇧 - The Disco Boys 🇩🇪Moonbootica 🇩🇪 - Raresh, Rhadoo, Pedro (ARPIAR-DJ’set) 🇷🇴Johnny D live 🇩🇪 - RemyRauwkost live – Darko Esser - Benny Rodrigues - Warren Fellow - Miss Monica - Joris Voorn live - Federico Molinari 🇩🇪 - Loops live – Wesdex - Dimzen vs Johanna MerckerPhonopunk - Two EM vs el Locco 🇩🇪 - Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendjeSandeep - Olivier Weiter

Let op! Aangezien op 1 oktober wordt besloten of de Maassilo vrije sluitingstijden krijgt maar de organisatie daar niet op kan wachten, is besloten dat in elk geval in Factory 10 na 07.00 uur wordt doorgefeest. Van 07.00 tot 12.00 staan hier erkende afterkoningen. Het spreekt voor zich dat deze voortkomen uit de line-up die ’s nachts al in de Maassilo heeft gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit van Factory 10 zijn kaarten waarbij tot 12.00 uur kan worden doorgegaan alleen voor de vroege vogels beschikbaar. De eerste 1000 verkochte kaarten zullen daarom ook geldig zijn voor Factory van 07.00 tot 12.00 uur. Wie snel is hoeft dus niets te missen. Aan deze kaarten zijn geen extra kosten verbonden.

Kaarten voor Time Warp Rotterdam zijn nu verkrijgbaar online via www.evotions.nl/paylogic.html en kosten 35 euro ex fee. Tevens zijn kaarten in de verkoop bij alle Primera winkels. Meer informatie zal de komende tijd te vinden zijn op www.time-warp.de

27 opmerkingen

Beste een dikke line-up! :yes:

Karotte!!! :respect:

Mis toch zeerzeker wel koning Richie!
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Een hoop fijne namen weer! (ook van NL bodem!)

Johnny D, Garnier, Karotte, Carola, und so weiter... :yes:

Johanna (L)
laatste aanpassing
iK WIL GASTENLIJST :[ :LOL:
laatste aanpassing
Moonbootica :respect: karotte, mercker, sandeep, warren fellow, raresh en de koning garnier... tering dit wordt een heftig feestje.. :D
laatste aanpassing
Overigens zullen Dimzen en Johanna Mercker niet b2b draaien...
garnier!
 
Vette lijn omhoog!
Uitspraak van Wouter? op maandag 22 september 2008 om 10:19:
iK WIL GASTENLIJST

Maar koop denk ik wel weer een kaartje ;):D
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Iedereen heeft er lang op gewacht, maar hij mag er zijn..
Al hoef ik persoonlijk Johnny D niet vaker te zien, wat een dweil..

Feesten in NL mogen er vaker zo uitzien als deze (Y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 september 2008 om 18:42:
Johnny D niet vaker te zien, wat een dweil..

:jaja:
dik kan je toch geen time warp noemen? Wat een kut line up.
Remy reeds gearriveerD???:S
Artiest Powel
Uitspraak van bingo op maandag 22 september 2008 om 19:36:
dik kan je toch geen time warp noemen? Wat een kut line up.

Hoe je het ook wilt noemen ... ik vind hem vet :yes:
Je hoopt natuurlijk op hetzelfde sfeertje als daaro in Deutschland (zonder al die graflelijke Duitsers dan die daar rondhuppelde) maar bij Moonbootica en The Disco Boys ben ik ook :yes: heerlijk verfrissend!
Mooie trend die Duitse topfeesies naar Nederland halen!
wat ik dus goed begrijp is dat wanneer de Maassilo geen vrije openingstijden krijgt er heel wat luitjes teleurgesteld worden en maar tot 07:00 kunnen feesten?
En er dus uiteindelijk maar 1000 man tot 12:00 door kunnen raven ?

of heb ik het mis ?
laatste aanpassing
Dat begrijp je goed...

Dus ik zou maar snel een kaartje kopen als je niet teleurgesteld wil worden! O:)

Per slot van rekening is iedereen er nu van op de hoogte dus kan iedereen er ook nu naar handelen...

Overigens is 'maar' tot 07.00 uur feesten relatief. Vrijwel alle feesten eindigen om 07.00 uur, niets nieuws onder de zon dus. En we beginnen ook nog eens om 20.00 uur dus die luitjes die teleurgesteld worden kunnen alsnog 11 uur techno voor hun kaartje krijgen...
Uitspraak van Tjeerdo op dinsdag 23 september 2008 om 01:00:
Dus ik zou maar snel een kaartje kopen als je niet teleurgesteld wil worden!

kans is klein
Lijn omhoog is niet meer echt mijn ding,en kans zit er in dat ik de week erna op stage moet in Parijs,dan lijkt t me al helemaal niet verstandig ;)

Hoe groot is de kans dat die vrije openingstijden niet door kan gaan,of is daar nog totaal niets over bekend?
Vind t wel jammer voor veel lui,want op de edities in Mannhiem begon t eigenlijk pas om )7:00 :p
laatste aanpassing
Laurent Garnier was hemels afgelopen TW in de glazen koepel o:)
laatste aanpassing
TimeWarp NL editie moet ik zeker bij zijn!! Maar het zou toch geen echte TimeWarp zijn als er niet tot 12:00 uur doorgefeest mag worden!! Hoop dat ze de verguning krijgen, want dat zou in NL toch wel een keer leuk zijn!!

:respect: Laurent Garnier :respect: altijd goed!!
Werkzaam bij Kant & Klaar
Artiest {SHOWLIST artist 39082, 33689, 67026, 82207}
Uitspraak van SDumasqo op dinsdag 23 september 2008 om 15:48:
Maar het zou toch geen echte TimeWarp zijn als er niet tot 12:00 uur doorgefeest mag worden

Dat mag dus in ieder geval voor de mensen die bij de eerste 1000 kaarten waren/zijn, je hebt/had het dus zelf in de hand :d
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 september 2008 om 18:42:
Johnny D niet vaker te zien, wat een dweil..

Nou leg maar even uit....
Stel ik ben nummer 1200 die een kaartje koopt en ik sta om half 7 in de factory 10
wordt ik dan om 5 over 7 er uit gehaald?
hoop overigens wel dat bijvoorbeeld een laurent garnier dan voor 7en draait..
Om half zeven moet iedereen Factory 10 verlaten... je komt dus daarna Factory 10 niet meer in. Tenzij je speciaal bandje hiervoor hebt en dan een half uur later! O:)

Er zijn nog 600 early bird kaarten beschikbaar, wacht dus niet tot het laatste moment als je dit nu al een probleem vindt! ;-)