Partyflock
 

Dirty Dutch
Free riders

anoniem gepubliceerd op
Dirty Dutch
14 september 2008
Bij Ticketonline zagen ze het al aankomen tijdens de start van de voorverkoop gingen de 500 early birds binnen 1 uur uit en was de eerste verkoop dag goed voor ruim 1600 kaarten. In krap een week verbreekt Dirty Dutch zijn eigen verkoop record. Vorig jaar vlogen de tickets een maand van tevoren eruit, en toch ging het dit jaar iets harder. Ruim 2,5 maand voor het evenement in de Heineken Music Hall zijn de tickets binnen een week uitverkocht.

Het succesverhaal dat inmiddels 4 jaar geleden zijn entree maakte in Nederland als ‘het concert van Chuckie’, wordt elk jaar met Argusogen gevolgd en er wordt met nog meer enthousiasme naar uitgekeken door de organisatie, maar ook zeker door het opzwepende publiek. Zelfs zonder aankondiging van de rest van de line-up vertrouwen de fans erop dat het ook dit jaar weer bomvol zal staan met de absolute Nederlandse top in een spectaculaire show.

Dj Chuckie; ‘Ik ben erg blij om te horen dat de verkoop zo goed is gegaan zelf zonder dat de line-up nog bekend is gemaakt. We zitten inmiddels midden in de show productie met 4N-GME Events B.V. en ID&T en dit motiveert de gehele organisatie om er nog een schepje bovenop te doen. Het ziet er naar uit dat de show dit jaar groter en beter dan ooit zal worden'..

Inmiddels stromen de teleurgestelde reacties, van mensen die net geen kaartje meer konden bemachtigen, binnen op het hoofdkantoor van 4N-GME Events B.V. en ID&T. Vorig jaar zijn de laatste 100 kaarten door Reebok vergund aan de echte Dirty Dutch diehard-fans. Ook dit jaar beloven we samen met Reebok dat de laatste kaarten naar echte Dirty Dutchers; Je kunt vanaf nu een e-mail sturen naar win@4n-gme.com waarin jij aangeeft dat je Reebok drager bent en uitlegt waarom jij perse bij Dirty Dutch aanwezig moet zijn. De eerste 100 of origineelste reacties worden rijkelijk beloond met de mogelijkheid tot het kopen van Dirty Dutch special treatment tickets tegen de prijs van een normaal kaartje. Natuurlijk mede mogelijk gemaakt door Reebok.

10 opmerkingen

 
GVD :( Hopelijk winnen we die kaarten!!:(
 
tickets in the pocket :cheer:
Was er vorig jaar, was echt een k** feest. De HMH was half vol (en het was uitverkocht?!) en het enige wat er in de zaal stond was een podium met 3 doeken op de achtergrond.
Hoop voor de mensen met kaartjes dat ze dit jaar wel waar voor hun geld krijgen :flower:
Ik was goed op tijd, dus erbij!! Dansen samen met Miesje (L)
Uitspraak van inactief op zondag 14 september 2008 om 16:04:
tickets in the pocket

absoluut :cheers:
3 kaartjes gezocht! pb aub
 
Dirty Dutch... tof feest! Gezellig met een groep die kant op.. kaarten gekocht, yeah! Maar dan: uitverkocht. Shit. De rest heeft natuurlijk nog geen kaarten!

Bij deze bied ik dus mijn 2 kaarten voor Dirty Dutch aan. Laten we het afronden op €100 euro. Wel zo makkelijk.

Stuur maar een PM bij interesse, kaarten gaan via de post, of als het perse moet af te halen in Roden, Heerenveen, Groningen of Assen.

(zie ook http://partyflock.nl/topic/1028754:2_kaarten_Dirty_Dutch.html)
 
Ik wil geen onrust zaaien maar....................­...............................

Nog even geduld­, morgen word er meer bekend :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
http://dance.blog.nl/feesten/2008/09/18/eindelijk-dirty-dutch-pakt-het-t-ch-grootser-aan