Partyflock
 
Element S-Trax is niet algemeen zichtbaar!
Element Nero Records is niet algemeen zichtbaar!

Fresh4You - Goes Harder!

gepubliceerd door , op
Fresh4You - Goes Harder!
3 september 2008
FeestFresh4You · goes harder!
Datumvrijdag 19 september 2008
WinactieFresh4You actiegesloten
LocatieGooisch Podium
Voor de hard dance liefhebbers van het Gooi en omstreken is er weer eens goed nieuws: Fresh4You Events pakt 19 september uit met Fresh4You - Goes Harder! Met The Sixth Sense, The Vinyl Pimp, Veezz One, Dimpian & Buster (Galactic Guardianz) en The Shy Guy, de laatste zal overigens naast een dj-set ook als MC te horen zijn. Dit alles in het Gooisch Podium te Hilversum.

Natuurlijk zijn deze dj's er al lang bij en hebben ze de ontwikkeling van de hardstyle en hard trance vanaf jaren geleden mee gemaakt. Er zullen dus niet alleen de beste nieuwe traxx, maar ook vette classics en onbekende, maar niet minder vette early hardstyle platen gedraaid worden. Uiteraard alleen dié platen, die een zaal hard los laten gaan.

Een paar DJ's belicht: The Shy Guy is een bekende DJ in Apeldoorn en organisator van een DJ-café. Tevens runt The Shy Guy een eigen organisatie. The Shy Guy is naast DJ ook MC, en zal de avond openen met een knallende hard trance-set. Na The Shy Guy is het de beurt aan The Sixth Sense. Deze Limburgse DJ en producer heeft eerder dit jaar zijn eerste vinylrelease gehad op het S-Trax label van Steve Hill. The Sixth Sense draait wekelijks op FearFM en heeft een eigen digitaal label, Nero Records en deze zomer al 2 traxx op Tunnel Trance Force uitgebracht in Duitsland. Van hem kan je een blend van snoeiharde hard trance en hardstyle, maar net wat anders dan je gewend bent, verwachten. Hierna neemt The Vinyl Pimp het stokje over. The Vinyl Pimp draait eveneens voor FearFM, maar is nog beter bekend door het winnen van de talent contest van Flockers, waar hij februari 2007 draaide. En hoe, hij toonde zich een verbluffende hardstyle-DJ en debuteerde hier met zijn eerste track, geproduceerd met Jows. Vervolgens is het aan Veezz One om nog meer hardstyle geweld ten gehore te brengen. Veezz One is een bekende DJ in Alkmaar e.o. en heeft onder andere op Hardstyle Soldierz keer op keer aangetoond vette sets te brengen, en beheerst meerdere harde stijlen. Maar deze avond zal uiteraard hardstyle de klok slaan. Hierna is het aan Buster & Dimpian om af te sluiten. Hun set wordt natuurlijk de hardste van de avond, en dat ze kunnen afsluiten in stijl hebben ze o.a. al aangetoond op Torture XXL samen met o.a. DJ D 🇮🇹 en Torture. Fresh4You zal niet helemaal verklappen wat de heren van plan zijn, maar ze gaan het publiek op een onvergetelijke verrassing onthalen!

Maar goed, Fresh4You zal niet al te veel meer verklappen, als je echt een onvergetelijke party wil beleven moet je gewoon zelf komen de 19e van September. Even wat meer praktische info: de entree is 5 euro, en er zijn 2x 2 gastenlijstplaatsen te winnen voor de gelukkigen. Gezien het rookbeleid, dat tot grote ergernis van velen is ingevoerd deze zomer, zal de zaal worden opgesplitst zodat niemand buiten hoeft staan kniezen. Dus ook als het katten en honden regent, kan je droog je sigaret opsteken. Daar zal het bij blijven, want(soft-)drugs zijn helaas NIET toegestaan.

Dat zal echter de pret niet drukken, het wordt sowieso een knal party die Hilversum op zijn grondvesten zal doen schudden. See you all there!

10 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 59895, 7542}
zin in!
 
Inderdaad!
 
Ben benieuwd naar dit feesje.. zal vast beter worden als de vorige! :)
 
Veezz One, Dimpian & Buster (Y) ;)
 
.
laatste aanpassing
De BEUK d'rIN!!!! :bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
 
Mensen LET OP !! Er mag helaas NIET gerookt worden in het Goosch Podium !!!!
 
[media id=329684965a_aZ size=large]
Latest Update Fresh4you- Goes Harder!

In het vorig nieuwsbericht Fresh4You - Goes Harder! lazen jullie dat het feest Fresh4You in Gooisch Podium te Hilversum om 22:00 uur zou beginnen.
Dit is niet zo! Fresh4You begint om 21:00 uur! Dus dat betekend één uur langer door Stampen! Omdat Fresh4You één uur over heeft, heeft Fresh4You Events besloten om nog één DJ er bij toe tevoegen . Deze DJ is oftewel DJ’s zijn Underscore_Djs.
Fresh4You Events doet er nog een schepje boven op! Het laatste uur word er stevig gedraaid met Hardcore !

Underscore_Djs:
Dj Dniz
Dennis Den Boer
Draait sinds 1998, heeft ervaring in uitgaanscentrum; Time Outopgedaan en op de unversiteit van Breukelen en kleine feesten in de regio.
Draaistijl: Club, Trance, Hardtrance, Techno, Hardstyle, Old School, Early Rave, Hardcore en Industrial.
Draaistijl is een combinatie van verschillende stijlen door elkaar heen.

"Als het maar heftig klinkt"

Sidekick
Tommy van Willigen
Draait sinds 1997, heeft ervaring in de Boemel en op kleine feesten in de regio opgedaan. Heeft wat dj-en betreft veel geleerd van oa Buzz Fuzz.
Draaistijl: Techno, beetje Hardstyle, Old School, Early Rave, Hardcore & industrial.
Draaistijl is een combinatie van verschillende stijlen door elkaar heen.

"Zolang het opzwepend is en flink beukt, dan is het goed."

In het vorig nieuwsbericht Fresh4You - Goes Harder! stond bij de opmerking dat er gerookt mag worden achter in de zaal van Gooisch Podium, helaas is dit niet meer mogelijk!

De line up tevens time table ziet er nu als volgt uit:

21:00 - 22:00: The Shy Guy
22:00 - 03:00: MC The Shy Guy
22:00 - 23:00: The Sixth Sense
23:00 - 00:00: The Vinyl Pimp
00:00 - 01:00: Veezz One
01:00 - 02:00: Buster
01:00 - 02:00: Dimpian
01:00 - 02:00: Galactic Guardianz
02:00 - 03:00: Underscore_Djs


See you all there! At Fresh4You te Gooisch Podium Hilversum