Partyflock
 
­ Nederland

Tranceformer

gepubliceerd door , op
Tranceformer
3 september 2008
Nu het einde van het festivalseizoen nadert en de grote feesten zo'n beetje allemaal geweest zijn ben je misschien voor de verandering wel toe aan een kleiner en intiemer feest. Als dat zo is, dan ben je bij Tranceformer aan het juiste adres. Na drie geslaagde eerdere edities van Tranceformer in Utrecht moest er helaas gezocht worden naar een andere locatie en die is gevonden. Tijd dus voor een nieuwe Tranceformer !

Na enig speurwerk is Tranceformer Events neergestreken in Leiden en heeft in Club Hifi een uitstekende vervangende locatie gevonden. Op 11 oktober aanstaande is het zo ver en kan iedereen weer genieten tijdens de volgende editie van Tranceformer. En genieten wordt het, want de heren van de organisatie hebben weer een prima line-up in elkaar weten te zetten. Ook deze keer worden, zoals gebruikelijk, weer gevestigde namen naast upcoming talent geprogrammeerd.

De gevestigde namen komen zo aan bod, voor de verandering eerst eens het talent dat je op deze avond mag verwachten;

Peter Martijn Wijnia : Nadat hij in 1996 een vriend bezig zag met FastTracker 2 is Peter Martijn Wijnia begonnen met produceren. Zeven jaar later startte Peter Martijn Wijnia ook als dj, zodat hij ook zijn eigen producties kon draaien tijdens zijn sets. En die producties worden inmiddels ook gedraaid door dj's als Armin van Buuren, waarbij een van zijn tracks recent "Tune Of The Week" was tijdens Armin's "A State Of Trance" radioshow en een andere track onder zijn pseudoniem Majesta (Not The End) in een mashup te zien en te horen is op de Armin Only – Imagine DVD. Van deze man gaan jullie zeer waarschijnlijk nog veel horen en dus tijd om deze man op te nemen in de line-up van Tranceformer.

Just-D : Ook Tranceformer resident Just-D mogen we aanmerken als talent. Van zweeftrancers tot klassiekers, Just-D is van alle markten thuis. Ook heeft hij met zijn internet radioshow “A Journey Through Trance” flink wat bekendheid weten op te bouwen en zal deze man natuurlijk niet ontbreken in de line-up. Hoe dan ook, de tent gaat los op wat hij op de draaitafel legt of in de cd-speler stopt.

Dazzle : Voor velen is de naam Dazzle onlosmakelijk verbonden aan events als de FFWD Dance Parade en de Dancetour, waar hij een terugkerend fenomeen is. Ook timmert hij flink aan de weg met eigen producties genaamd “Chained” en “Chaos Theory” (getekend bij het Armada label van Armin van Buuren). Zijn stijl varieert van ritmische en energieke tech-trance tot de meer uplifting stijlen binnen de trance waardoor hij prima past in de line-up van 11 oktober.

Misja Helsloot en Precision back-to-back : En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Tranceformer Events als klap op de vuurpijl twee dj’s bij elkaar weten te brengen die afzonderlijk van elkaar wereldwijd naam en faam hebben weten te maken. Op 11 oktober staat de bezoekers van Tranceformer namelijk een zeer bijzonder back-to-back optreden te wachten van Misja Helsloot en Precision. Al jaren staat Misja Helsloot aan de trance-top en met vele buitenlandse optredens is deze man meer dan door de spreekwoordelijke (trance-)wol geverfd. Nog steeds veel gevraagd op onder andere de bekende Chakra parties, maar uiteraard ook regelmatig terug te vinden in de line-up van zijn eigen Create events is deze man nog steeds een graag geziene en gehoorde dj. Tijdens dit event zal hij samen met Precision achter de decks plaatsnemen voor een unieke 2 uur durende back-to-back set. Pascal van Eijk ofwel Precision is een veelzijdig man die al sinds zijn 17e achter de draaitafels staat en op festivals zoals Mystery Land en Extrema Outdoor draaide naast namen als Armin van Buuren , Ferry Corsten en Marco V . Maar vooral staat deze man bekend om zijn strakke, lange mixen en om het feit dat hij uitsluitend met vinyl draait, iets wat bij dj’s van zijn klasse een zeldzaamheid aan het worden is. Als dj heeft Pascal een stapje terug gedaan, maar daarmee de draaitafels zeker niet voorgoed de rug toegekeerd. Op speciale gelegenheden, zoals dit keer voor Tranceformer, wil deze man zijn platentas nog wel eens vullen met de aller-lekkerste trancers. En wie Precision kent, weet wat dat betekent! Deze heren zijn overigens geen onbekenden van elkaar. Samen hebben ze al gestaan op First Sessions en Intuition, waar hun gezamenlijke optreden toen veel stof heeft doen opwaaien. Het is echter al weer enige tijd geleden dat zij samen achter de decks hebben gestaan en de organisatie is dan ook erg trots dat ze tijdens Tranceformer een “comeback” zullen maken.

Als je dit zo leest dan moet je wel concluderen dat Tranceformer alle ingrediënten heeft van een topavond die iedere rechtgeaarde tranceliefhebber niet zou mogen missen. Als je het hier mee eens bent, dan kan je via de Tranceformer Events website en Timoco heel eenvoudig aan kaartjes komen om je er daarmee van te verzekeren dat je er bij bent. Die kaartjes kosten in de voorverkoop € 10,- (ex. fee). Mochten er kaartjes uit de voorverkoop over blijven, dan worden deze aan de deur verkocht en kosten dan € 12,50. Aangezien er maximaal 350 personen bij Club Hifi naar binnen kunnen, wordt je aangeraden om kaartjes in de voorverkoop te kopen. Houdt voor de laatste informatie hierover de Tranceformer Events website goed in de gaten.

Ben je er bij tijdens Tranceformer? Mooi! Tot 11 oktober dan in Club Hifi in Leiden.


Nog even wat handige linkjes: www.tranceformer.nl & www.clubhifi.nl

8 opmerkingen

 
tering wat een lap tekst, ga ik niet lezen hoor
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 3 september 2008 om 14:53:
tering wat een lap tekst, ga ik niet lezen hoor

:D
Hoef je ook niet te lezen, gewoon komen!
Uitspraak van TinyFaeryGirl op woensdag 3 september 2008 om 16:05:
Hoef je ook niet te lezen, gewoon komen!

ik heb het helemaal gelezen, moet ik nu tog komen ;)
En wil je nog meer kans maken op een gastenlijstplek, meld je dan aan voor de Tranceformer Hyve mocht je dat nog niet gedaan hebben... We geven daar zelfs 4 keer 2 gastenlijstplaatsen weg aan de leden. :woep:
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 3 september 2008 om 14:53:
tering wat een lap tekst, ga ik niet lezen hoor

ik vind het juist leuk, wat achtergrond-info (y)