Partyflock
 

Venice Beach

anoniem gepubliceerd op
BEACHPARTIES AT VENICE BEACH

Zandvoorts strandpaviljoen Venice Beach heeft een overeenkomst gesloten met DJ Per en DJ Edo voor het organiseren van meerdere feesten komend zomerseizoen. Hierdoor zullen de feesten United Tonight en Earth in Zandvoort gehouden gaan worden. Het eerste feest (United Tonight) staat gepland voor zondag 13 juli 2003. Op 17 augustus volgt ditzelfde feest in combinatie met een voetvolleytoernooi en 24 augustus houdt DJ Per er zijn populaire Earth-party. De feesten vinden overdag en 's avonds plaats, de toegang is gratis!

Strandpaviljoen Venice Beach is speciaal voor de feesten uitgezocht vanwege de ideale ligging in Zandvoort. Het is namelijk gevestigd op het ruimere zuidelijke strand en is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er een parkeerplaats voor 1500 auto’s op loopafstand. De beschikbare oppervlakte en de indeling van het paviljoen hebben ook bijgedragen tot de keuze van Venice Beach.

Naast United Tonight party op 17 augustus zal er ook tegelijkertijd een voetvolleytoernooi plaatsvinden. In het weekeinde van 19 en 20 juli 2003 wordt er gevoetbald bij Venice Beach. Dit keer echter met doelen. Het Beach Soccer Toernooi komt dan naar Zandvoort en als ‘goed voorbeeld’ zullen er dan meerdere profvoetballers aanwezig zijn. Dit toernooi doet meerdere kustplaatsen in Nederland aan. Inschrijving voor de verschillende toernooien is nog mogelijk.

Voor meer informatie: (023) 5712224.
www.venicebeach.nl
www.earth-link.nl
www.united-tonight.nl

12 opmerkingen

 
Artiest Bernd
Hehehe, cool..

Dj Per... ouwe topper !!
 
Ja, nu nog zon!!!
:-D
 
De "perception" feessies waren Masterlijk in de Waakzaamheid !!
 
:p
 
Wordt het misschien toch nog wat met dat Zandvoort...
 
Venice beach? Zo heet toch ook dat prachtige plaatsje waar het hele American History X gebeuren zich afspeeld? :P
Niet dat ik een rasict ben ofzow hoor.... kijk gewoon veel films :D
 
klopt
Zo relaxed! Dit keer geen overvol Bloemendaal strand. Ik ben er!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
altijd lekker op het strand :D
oke dan zandvoort here we come(Y)
Zozo, dat de gemeente de vergunning nog niet heeft ingetrokken :S
Anywayz vol goeie moed erheen en peepz, als je met de auto komt, zet m op die parkeerplaats, daar ben ik waarschijnlijk aan het werk :D 't is 100m van Venice Beach af...
laatste aanpassing
19 juli wordt er ook een feest op Zandvoort gehouden. Bij strandpaviljoen Monaco (nr 4) duurt van 11h00 tot 24h00. Met o.a. dj's: Miss Wendy en Quest

Is trouwens ook gratizzzz