Partyflock
 

HouseDeluxe
Enjoy the luxurious life

anoniem gepubliceerd op
HouseDeluxe
1 september 2008
De zomer is nooit echt begonnen en het festivalseizoen loopt ook alweer ten einde… Maar no worries! Dat betekent voor de true party people namelijk maar één ding… het clubseizoen gaat eindelijk weer beginnen! Op 13 september zal de P3 in Purmerend het decor zijn van de classy primeur van HouseDeluxe. Een vrouwvriendelijk housefeest dat staat voor Quality, Luxury en Style. Op de eerste editie van dit sprankelend nieuwe concept zal er flink worden uitgepakt, so prepare yourself!

HouseDeluxe staat voor kwaliteit en luxe. Feesten als een BN-er, badend in een oase van luxe, that’s what it’s all about! Laat je verrassen door een schitterende omgeving, laat je verleiden door een wereld van glitter and glamour en geef je over aan het beste wat house te bieden heeft! Haal dus ook alles uit de kast om er uit te zien als een ster… Pick out your nicest dress, your highest heels and wear your greatest smile!

Maar naast deze oase van luxe en style moet de muziek ook niet vergeten worden. Daarom heeft HouseDeluxe een line-up neergezet die schittert van begin tot eind! Als stralend middelpunt niemand minder dan Benny Rodrigues! Bij deze top dj is het altijd weer een verrassing wat hij uit zijn hoge hoed gaat toveren, maar één ding weet je wel... Hij zorgt er zeker voor dat jij niet stil kan staan!

Naast Benny zal Skitzofrenix, één van dé grootste beloftes van de Nederlandse housescene, zijn fonkelende debuut maken in de P3 in Purmerend! Om de avond op te warmen zal dj Ba-z een heerlijke diepe soulfull houseset ten gehore brengen. Deze dj weet precies welke klanken geschikt zijn om er lekker in te komen! De man die het stokje van hem overneemt is Ramon Rivé, die als bezoeker en dj in de Amsterdamse uitgaansscène als geen ander weet welke muziek er nodig is om de sterren van het plafond te rocken!