Partyflock
 

D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats
Snoep van de beste house, techno en elektro

gepubliceerd door , op
D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats
30 augustus 2008
FeestD-Fusion #28 · Technosweets & Jellybeats
Datumzaterdag 6 september 2008
LocatieCKB Underground
Vergeet éénmaal het wijze advies van de tandarts en verwen je smaakpapillen tijdens de eerste D-Fusion van dit seizoen. Deze gaat van start op 6 september in het CKB Underground in Bergen op Zoom. Geniet en proef de mierzoete geuren en kleuren van de typische D-Fusion sound. De geweldige line-up zorgt voor de stevige muzikale kost.

D-Fusion
D-Fusion biedt een podium voor getalenteerde lokale, regionale en internationale DJ’s. Juist mensen die nooit voor een publiek hebben gestaan maar wel de sterren van de hemel draaien, zijn hier welkom! Ook ervaren DJ’s die al op tal van plaatsen hebben gestaan, brengen hun kunsten ten gehore. House, techno en elektro van de bovenste plank, dat is waar D-Fusion voor staat. Iedere editie verbazen we je met optische elementen zoals licht, lasers en visuals, en kun je genieten van heerlijke cocktails.

D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats
De twee D-Fusion residents, de van Bergen op Zoom afkomstige DJ’s Janzzen (Jeroen) en LucaCulo (Luke), luiden het nieuwe D-Fusion seizoen smaakvol in.
De DJ’s van DoubleRD nemen vervolgens het (zuur-)stokje over. Hoe is hun stijl te omschrijven? “Minimal, techhouse en techno gecombineerd. Dat moet een nieuwe naam krijgen: Techno-ish” aldus Ronnie en Richard. Met DJ Liko (Freek) is de line-up compleet. Deze voormalige judoka heeft tijdens het vallen en opstaan de draaitafels ontdekt. En niet zonder succes. Het uit Oisterwijk afkomstige talent heeft diverse DJ contests gewonnen. Reden genoeg om DJ Liko achter de knoppen en schuiven van D-Fusion te zetten.
De decoratie doet het dansplein overkomen alsof je Sjakie in de chocoladefabriek bent. Beelden van VJ Conjurer laten je watertanden, en cocktails van de cocktailbar nog ietsje meer. Candy-girls laten hun zoete danspasjes zien, en geven de bezoekers ook wat lekkers tijdens hun verblijf op D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats.

Gezocht: vrijwilligers!
Om het succes van D-Fusion verder uit te breiden, hebben we de hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het jou wat om je binnen de gezellige club van D-Fusion in te zetten op verschillende vlakken? Stuur dan een e-mail naar Info@D-Fusion.nl of ga naar www.D-Fusion.nl, kopje contact.

D-Fusion On Air
Luister iedere zaterdagavond om alvast de smaak te pakken naar “D-Fusion On Air” gehost door DJ LucaCulo op Omroep Tholen. Iedere zaterdagavond vanaf 21:00 te ontvangen op 106.5 FM en op de kabel: 107.6. Ook via internet te beluisteren, meer informatie vind je op www.D-Fusion.nl.

Samenvattend
D-Fusion #28: Technosweets & Jellybeats

Time-table:
22:00 - 23:30 LucaCulo
23:30 - 01:00 Janzzen
01:00 - 02:30 DoubleRD
02:30 - 04:00 Liko

5 opmerkingen

 
:cheer:

Alleen jammer dat ik er niet bij kan zijn! :( Maar zal proberen d.m.v. de stream mee te luisteren vanaf Miami Beach O:) Zie jullie allen op de D-Fusion #29! Gaan we knallen! B)
laatste aanpassing
Top feestjes van D-Fusion!
Deze editie heeft candy-girls, cocktails, lasers, visuals etc etc
mocht ik in de buurt zijn kom ik zeker kijkje nemen.. :-)

jullie zijn goed bezig..
Artiest {SHOWLIST artist 52439, 39935}
Heel veel zin in! :D