Partyflock
 

Met de rosse buurt bus naar AMDM X-Rated in Bozzini
22-8-2008

gepubliceerd door , op
Met de rosse buurt bus naar AMDM X-Rated in Bozzini
12 augustus 2008
Om teleurstellingen te voorkomen voor personen die op vrijdag 22 augustus nog even een bezoekje willen brengen aan de heetste en meest ondeugende plek van Nederland hebben de heren van www.amdmx.com een leuke maatregel getroffen.
Aangezien de gehele Amsterdamse Rosse Buurt op die dag vanaf 22.30u namelijk te vinden zal zijn op de “Rosse Buurt goes Kerkrade” editie van AMDM X-rated (=The Amsterdam Redlight District On Tour), wordt er een speciale partybuslijn ingezet exclusief vanuit Amsterdam naar Bozzini. Alle buspassagiers krijgen VIP toegang tot de club (=niet in de rij hoeven staan…). In de luxe touringcar die voor dit vervoer zal worden ingezet zal er gezorgd worden voor een X-Rated preparty sfeer d.m.v. sexy hostesses, consumpties en muziekmixen van de dj’s die op AMDM X-Rated zullen draaien.
Uiteraard ontvangen de passagiers allen een leuk aandenken aan deze memorabele Rosse Buurt Bus trip!

Vanwege het feit dat AMDM-X Rated al op 22 augustus 2008 zal plaatsvinden en er maar 50 personen in een touringcar passen raadt de organisatie een ieder aan om zo snel mogelijk bustickets te bestellen.

Bustickets kunnen worden gekocht via de partybus website www.getonthebus.nl
Een busticket inclusief entree tot de club kost:
35 euro p.p. voor dames
40 euro p.p. voor Heren

Voor personen die het maar helemaal niks vinden om met de Rosse Buurt Bus mee te rijden is er natuurlijk altijd nog het alternatief om gewoon via ticketservice.nl, 0900 300 1250 (45 cpm) of bij één van de bekende voorverkoopadressen een ticket te kopen en op eigen gelegenheid naar AMDM X-Rated te reizen.

Op AMDM X-Rated vind je naast de line up bestaande uit Bart B More - Real El CanarioIrwan - Melly Mel - Howie Blaze - Smoke en de MC’s: MC Chaquilo en MC Iceman. Ook de ondeugende rechtstreeks uit de Amsterdamse wallen afkomstige stoutheden als:
-Sexy dames (en heren) achter de ramen, van het in-door red light district waar je op het raam kunt tikken om naar binnen te mogen en vervolgens kan genieten van een overheerlijke sexy private lapdance.
-Erotische shows van de topless danseressen die zich bevinden in grote glazen kommen gevuld met water aan weerszijden van het podium
-Erotische paaldansers en danseressen
-Striptease + erotische lingerie fashion shows op de catwalk
-Topless serveersters in de VIP die je bij elke tequila aanbieden om het bijbehorende zout van hun borsten af te likken.
-Sexy Candy Girls/Boys in de zaal die je de heerlijkste erotische hapjes en love goodies aanbieden.
-De Amsterdamse kinky markt in de entree hal met
*Een heuse tattoo shop
*De Freaky Hair studio (waar je de mooiste designs in je haar kunt laten scheren)
*Nail studio
*Massage Stand
*En vele andere leuke stands en attracties
-Erotische stands waar je de stoutste gadgets kan aanschaffen. Gadgets waar je mee mag verdwijnen in de aanwezige “ladies only” massageroom
-In de “ladies only” massageroom mogen alle dames gratis een lingerie set uitkiezen. Gekleed in deze set krijgen ze een overheerlijke massage. De lingerie set mogen ze daarna uiteraard behouden.

Heb je geen date? Maakt niet uit! In het publiek lopen overheerlijke gastvrouwen en gastheren die puur en alleen aanwezig zijn om je te verleiden en mee te voeren naar de VIP lounge/ Lapdance hokjes of “ladies only” massage room:
Kies maar uit met wie je wilt en wat je wilt….

Voor info en reserveringen m.b.t. de drie wel heel interessante sexy VIPdecks verwijst de organisatie je met alle plezier door naar www.amdmx.com + voor bustickets + businfo naar www.getonthebus.nl

5 opmerkingen

tijd voor een echte bozzini tattoo dan maar :)
kan wel es leuk worden dit haha
amdm hahahaha andersom mdma wordt een knaller denk ik grrrr