Partyflock
 

Ouwe stijl is botergeil

gepubliceerd door , op
In de Nederlandse taal zijn er vele gezegdes die met boter te maken hebben. Als men bijvoorbeeld boter bij de vis wenst, is het duidelijk dat er meteen cash afgerekend moet worden. Als je boter op je hoofd hebt, dan betekent dit dat je anderen ergens van verwijt terwijl jou hetzelfde verweten kan worden. Een boterbriefje halen is de gelukkigste dag van je leven op het stadhuis. En als men zegt 'het botert niet zo tussen die twee' is dat een nette manier om te zeggen dat je die twee maar beter niet naast elkaar kan zetten.

Volgens de Amsterdamse partyorganisatie Zuipclub mag daar nog wel een gezegde bij: Ouwe stijl is botergeil. Dit betekent dat er weer een avond met de hardste early hardcore platen uit de periode '96-'99 aan zit te komen. Na het succes van de eerste editie op 28 maart kon een tweede natuurlijk niet uitblijven, en deze zal ook plaatsvinden in een nieuwe locatie: De Akhnaton. Op zaterdag 23 augustus zullen hier de lekkerste platen van labels als Ruffneck/Mokum/Cenobite/H2OH door de speakers knallen, want het blijft natuurlijk een Zuipclub-feest dus er moet wel flink gesnoeid en geramd worden.

Om deze nieuwe locatie in stijl in te wijden is er gekozen om twee grootheden uit de early rave hun ding te laten doen. Vanuit Cenobite records komt Arjuna langs met zijn sound en Ruffneck records zal worden vertegenwoordigd door Predator. Samen met residents Dequ, The Irritainer, Brunoxide, Apac en Merlin belooft dit weer een knaller van een editie te worden. En zoals altijd gelden de welbekende Zuipclub-regels: Geen wazipannekoeken, geen voetbalshirts en geen gepogo. Oftewel niet makken, lekker ouwe stijl hakken.

Zuipclub is er weer klaar voor om met de Amsterdamse hardcoreposse het nieuwe (school)seizoen af te trappen. En tevens voor de mensen die naar Mysteryland zijn geweest en nog niet willen slapen: de Akhnaton is gelegen in hartje Amsterdam, op 3 minuten loopafstand van het Centraal station. Het feest gaat door tot 5 uur.

Is dat nog eens met je neus in de boter vallen!

15 opmerkingen

early hardcore platen uit de periode '96-'99
:kwijl: Early :lief:

een wazipannekoeken, geen voetbalshirts en geen gepogo. Oftewel niet makken, lekker ouwe stijl hakken.
:respect:

Misschien aanwezig. :9
Wordt misschien op een ander feestje verwacht. :x 8)
Ouwe stjil is botergeil

stjil? .. klien teipvautju :9
zeeuws meisje is botegeil
 
100% VET Predator :respect:
 
Uitspraak van Tha Clown op zaterdag 9 augustus 2008 om 04:22:
Ouwe stjil is botergeil

stjil? .. klien teipvautju

had het al gemeld, en is verandert:D
zeeuws meisje is botegeil :kwijl: (h) Predator :respect::D
laatste aanpassing
we gaan t meemaken, ben benieuwd..
 
Arjuna :O
Keurig auweeeee shit ouwe