Partyflock
 

Roze "pluche" beer lanceert openminded dance event voor Gaypride

gepubliceerd door , op
Roze "pluche" beer lanceert openminded dance event voor Gaypride
17 juli 2008
Het eerste weekend van augustus staat onze hoofdstad in het teken van homoseksualiteit. Het is GayPride weekend in Amsterdam en dus kun je, al trots vierende, het hele weekend je lol op. Naast de canal parade kun je uiteraard terecht in de gaybars, clubs, en gayparty's. Op veel van deze grote feesten vind je musclemary's en opgepompte bovenlichamen zonder t-shirt, waar niet iedereen zich bij thuis voelt. Speciaal voor de mens die tijdens het uitgaan liever zijn of haar shirt aanhoudt, wordt Amsterdam dit jaar extra roze!
De roze pluche beer "Pluche" brengt dit jaar voor het eerst haar bezoek in Amsterdam en lanceert op vrijdag 1 augustus de kick-off van een nieuw, openminded en gay-friendly dance-event: Pluche. Pluche is een feest voor gays en he's… niet moeilijk doen, lekker makkelijk, be as you are, come as you are. Denk niet in hokjes, kom niet in latex, sextoys not allowed, geen darkroom, maar Hollands Best DJ's, een te gekke locatie, maffe acts, fluwelen decoratie, leuke mensen, mannen en vrouwen, homo's en lesbiennes, hetero's en bi's, in de kast of uit de kast… iedereen is 1 augustus welkom op Pluche, waar alles uit de kast getrokken wordt om te vieren dat we mogen en kunnen zijn wie we zijn!

Een mix van mensen, een mix van house: funky, tribal, minimal, techhouse, electro, classics – voor iedereen de dikste grooves, afkomstig van onder andere de grootste zachte beer in ons midden: Benny Rodrigues… typisch een voorbeeld van een Hollands Best DJ. Al jaren lang kom je deze krullebol tegen in het house, techhouse en technocircuit. Zijn platencollectie is zo groot als de Sahara en weet iedereen op het juiste moment te verrassen. Eveneens present is Hardsoul- en Housequake-member, the God of House: ROOG. Funky, groovy, hot, zomers, zwoel, swingend en fluweel, Rogier is de man die het niet alleen kan, maar ook doet… de beste house komt van zijn kant! Een miss in de booth doet het altijd goed bij iedere homo of lesbienne. Miss Monica weet iedere gay en he te prikkelen met de beste platen van nu en toen, houseclassics en lekkere basslijnen, zij is de koningin en het pepertje van de avond. Naast de koningin neemt Alexander Koning plaats. Vanaf zijn troon zijn de bijna 1000 partypeepz goed te overzien en te beïnvloeden met zijn herkenbare sound. De platenkeuze van Brad Tipp, die naast lekker, ook gangbaar, smeuig, gevoelig en pompend tegelijk, rollend, meeslepend, techy en housend zijn, is inmiddels een begrip. Underground of bovengronds is hij wekelijks te horen in Amsterdam en wijde omterk. Tot slot neemt plaats achter de decks: mister Michel Becks. Bekend van feesten als Eye on the Future en The Beginning weet hij de juiste weg te vinden tussen de vers-van-de-pers-plaatjes en de grote, oude zwarte vinyljoekels uit de kast.

Maar er is meer dan muziek: dolle acts, zotte kledij, niets is te gek. Zoveel verschillend geaarde mensen, zoveel wensen. Aan alles is gedacht. Zo ook de locatie! Voor deze speciale opening is gekozen voor een bijzondere, unieke locatie in Amsterdam: de WesterUnie. Deze oude, ruwe, "warehouse"-achtige locatie bevindt zich tegenover de grote ronde Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam (tussen het Centraal Station en Station Sloterdijk). De WesterUnie heeft de look en feel van een oude kerk, met grote glas-in-lood-ramen en een hoog plafond. Hierdoor oogt de locatie, waar bijna 1000 mensen ongestoord kunnen feesten, NOG ruimtelijker, waardoor deze avond niet zomaar een avondje stappen wordt, maar een complete beleving voor iedere open-, mixed- en twistedminded levensgenieter.

5 opmerkingen

 
Iemand heeft hier een favoriet toetsje op het toetsenbord geloof ik. :9

Sowieso aanwezig, ultieme kick-off van een weekend Amsterdam :)
 
Artiest Gelley-B
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op vrijdag 18 juli 2008 om 01:21:
Brad Tipp

Die naam duikt steeds meer op! Volgens mij heeft die kerel een bijzonder talent ofzo!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 18 juli 2008 om 19:37:
Volgens mij heeft die kerel een bijzonder talent ofzo!

Het zal hem wel in de achternaam zitten denk ik :)
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 18 juli 2008 om 19:37:
Die naam duikt steeds meer op! Volgens mij heeft die kerel een bijzonder talent ofzo!

Bradje kan o.a. heel goed plaatjes aan elkaar pielen!