Partyflock
 
­ Nederland

Sputnik Cruise

gepubliceerd door , op
Op zondag 24 augustus vindt alweer de derde editie van Sputnik plaats. Na twee succesvolle edities in de Supperclub zal de derde editie zich op de Amsterdamse wateren afspelen. Een Cruise met een zeldzaam muzikaal programma op een zeer zomerse locatie: de Supperclub Cruise. Dit bijzondere schip is bij uitstek geschikt om voor zowel indoor als outdoor op drie podia een festival programmering op los te gooien. Het schip zal gedurende de dag diverse vaartochten ondernemen en de bezoeker de ongewone Amsterdamse omgeving laten zien. Sputnik Cruise wil vooral intiem en excentriek zijn, maar ook laagdrempelig.

Zondagmiddag om 13.00 zal de Sputnik Cruise worden ingeleid met een sterk Nederlandse line up. Op de sfeervolle decks, die de Sputnik Cruise biedt, zal naast artiesten als onder andere Lauhaus, Boris Werner, Eva Maria, Olivier Weiter en Robert Powlson ook een zeer exclusieve internationale host aanwezig zijn. Het Duitse producerscollectief RAJO, bestaande uit Johnny D, Nick Curly en Ray Okpara zal voor Sputnik het programma aanvullen met weergaloze klanken. De hechte vriendschap tussen deze drie heren, met daarnaast de ongekende muzikale ervaring op edities als Timewarp en Nature one, zullen zij de ware dragers zijn van de sound waar Sputnik voor staat: vernieuwend, live, dwingende percussie en ongepolijst.

Naast 2 indoor podia met muziek is er ook veel aandacht voor het buiten deck. Op deze verdieping wordt er aandacht gegeven aan ultieme lounge momenten en een dansvloer aangevoerd door een bruisende talentvolle line-up. Rebels en ongedwongen nemen talenten als Lucatone, Martine, Tommy Kornuijt en live producties van Loops en Wouter Smit de stuurhut over.

Sputnik wordt georganiseerd door drie enthousiastelingen met ieder een passie voor muziek, art en intimiteit. Vooral de intieme setting zal tijdens de Sputnik Cruise een hoge prioriteit hebben. Slechts een beperkt aantal kaarten zullen in de voorverkoop gaan. Ondanks de beperkte capaciteit zal de aanvangsprijs met € 17,50 onveranderlijk laag blijven.

Supperclub cruise is een uniek schip, gelegen aan de Ruyterkade Pier 14 achter het Centraal Station van Amsterdam. Het uitgesproken interieur van het schip biedt ondeugende impulsen die je niet zou verwachten op een Cruise. Dit gecombineerd met extra aandacht voor hoogstaand geluid moet het verlangen naar Berlijnse zondag perikelen doen vergeten.

Zondag 24 augustus, Sputnik Cruise, van 13.00 tot 01.00.
Johnny D, Nick Curly, Ray Okpara, Lauhaus, Boris Werner, Robert Powlson, Eva Maria, Olivier Weiter, Loops, Martine, Tommy Kornuijt, Tom Ruijg, Berend Kirch, Wouter Smit, Lucatone, Sacré Bleu, Olff, Gruis, Luxaflex.

Kaartverkoop voor Sputnik Cruise 2008 is vanaf nu gestart via Beatfreax.nl, Concerto en Outland. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 17,50!

Meer info: www.supperclub.nl

5 opmerkingen

Count me in!

Ik ga niet Live trouwens Matthijs. of is dat een andere Wouter Smit ;P
laatste aanpassing