Partyflock
 

Never grow up

gepubliceerd door , op
Never grow up
8 juli 2008
FeestNever grow up · presented by Ille Bitch
Datumvrijdag 11 juli 2008
WinactieNever grow up actiegesloten
LocatieStalker
Vrijdag 11 juli zal de gehele Stalker weer in het teken staan van Never Grow Up. Ooit begonnen als een op een positieve manier uit de hand gelopen verjaardagsfeest, maar begint ondertussen uit te groeien tot een volwaardige clubavond.

De laatste editie van Never Grow Up heeft het gevoel van de organisatie bevestigd dat Never Grow Up iets blijvends moet worden. De sfeer was namelijk perfect, de mensen waren vrolijk, plaatjesdraaiers als Benny Rodrigues, Darko Esser, Ruijge Kornuijten en anderen rockten back2back het dak eraf.

Het is niet voor niets dat deze avond zo een succes was, dit komt doordat Never Grow Up deze avond net iets anders heeft neergezet dan alle andere Stalker - avonden. Beneden draaien 2 helden van allure maar liefst vier en een half uur back2back met elkaar. Hierdoor blijft er maar weinig ruimte over voor opkomend talent. Dus ook om deze reden heeft Never Grow Up ook de programmering van de bovenzaal voor hun rekening genomen zodat de nieuwe underground - helden van morgen een platform krijgen waarop zij zichzelf kunnen ontplooien. Naast dat de bovenzaal eindelijk ook voor house-doeleinden wordt gebruikt, is er een VJ-team uitgenodigd. Nu is, net als de laatste keer, VJ-team We Are Crêpes zich al dagen aan het voorbereiden om de helden die beneden draaien, visueel te ondersteunen met ritmische beelden. Zij zullen deze beelden over de gehele wand achter de dj-booth projecteren, gewapend met 6 beamers, 2 laptops, 2 midicontrollers en een hele hoop snoeren. Dit VJ-team is nog niet heel lang bezig en ook voor hen geldt dat Never Grow Up hun een platform wil bieden om zichzelf te ontplooien. Vrijdag 11 juli zal de gehele Stalker weer in het teken staan van Never Grow Up. Ooit begonnen als een op een positieve manier uit de hand gelopen verjaardagsfeest, maar begint ondertussen uit te groeien tot een volwaardige clubavond.

Tot zover het concept en dan nu, ook niet geheel onbelangrijk, de dj's; De headliner van deze avond is een zinderende, vier en een half uur durende back2back set van niemand minder dan Kabale und Liebe en Lauhaus. Deze combinatie kan met recht uniek genoemd worden. Hoewel de heren al lange tijd samen werken in het Amsterdamse collectief Amsterdam 661 en onder het Amsterdamse label Remote Area de single Makake hebben uitgebracht blijft een back2back set vaak uit. Hun geluid kan het beste omschreven worden als gewaagde, abstracte minimal house en -techno.

De bovenzaal zal geopend worden door de twee doldwaze vrienden van Drrie hun aantreden doen achter de decks. Deze twee heren, ook wel bekend Sjoerd Dijk en Simon keizer, zijn vooral bekend om hun feesten. Circo Loco Amsterdam en BleiFrei zijn voor de meeste onder ons al een heus begrip. Drrie zal deze avond garant staan voor veel feest en vreugde. De zeer bijzondere nieuwkomer Maurits Reiss zal de beneden zaal openen. Deze jonge maar zeer gepassioneerde dj heeft als geen ander verstand van muziek. Met zijn zeer uiteenlopende smaak en warme persoonlijkheid weet hij vaak het juiste gevoel op het juiste moment te grijpen. Met zijn funky minimal tech en pumping house sound is hij werkelijk waar een genot om naar te luisteren. Reiss, zoals zijn dj naam luidt, heeft onder andere gestaan op feesten als Minimal Fabric en Earth.

Nadat Reiss beneden het pad vrij heeft gemaakt voor Kabale und Liebe en Lauhaus wordt hij alweer een anderhalf uur later verwacht in de sexy rode bovenzaal van Stalker om daar af te sluiten met een waanzinnige back2back set met, hoe kan het ook anders, onze eigen Michael "Ille Bitch" von L. Na een aantal teleurgestelde reacties vorige keer heeft Never Grow Up besloten Michael weer op prime-time te laten draaien. Zijn unieke Ho-Mi Sound zal perfect aansluiten op de warme en funky klanken van Reiss en samen zullen ze dan ook absoluut voor een spetterende afsluiting zorgen.

Deze editie van Never Grow Up zal weer een ouderwets gezellige avond worden vol muzikaal genot, euforie en feest. En ook voor de verstokte rokers onder ons, heb geen vrees. Stalker heeft een gezellige smoke / rave ruimte ingericht in de bovenzaal met goed geluid en uitzicht op de dj booth.

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
ik voel me al jaaaaaaaaaren een tiener :)
 
Leuke omschrijving :) zin in! en inderdaad; lang leve de rokersruimte die nog deel uitmaakt van t feest..!