Partyflock
 

Feestgangers uit Boxtel en omstreken opgelet

gepubliceerd door , op
Feestgangers uit Boxtel en omstreken opgelet
4 juli 2008
FeestClub Maxxim · dressnocode
Datumzaterdag 5 juli 2008
LocatieMaxxim
Het zomerse weertje begint weer te komen en langzamerhand kruipt het vakantiegevoel waar het gaan moet. Deze zomer staan er weer veel feestjes op het programma en ook de festivals staan weer voor de deur. Om dit mooie seizoen gepast in te leiden krijgen jullie hier alvast een voorproefje.

Zaterdag 5 juli gaat een nieuw concept van start in Club Maxxim te Boxtel. Boxtel, dat zich kenmerkt door veel feestgangers en weinig feestjes, wordt getrakteerd op een gratis house feestje. Dare events, een jonge en frisse organisatie, heeft in samenwerking met hun vrienden van www.dressnocode.nl de handen ineengestoken om de behoeften van feestend Boxtel te koesteren.

Deze avond zal het ultieme zomerse feestgevoel bij veel partypeople naar boven komen door de zwoele beats, fantastische lichtshow en vooral door de vrije en ongedwongen sfeer van een startend feestseizoen.
Met behulp van sponsoring en donaties is het de organisatie gelukt om een locatie, dj’s en licht en geluid van topniveau af te leveren. Club Maxxim, een club die meteen indruk maakt door de neon verlichting, spiegels en licht/geluid, is de perfecte locatie voor een lekker avondje housen. Ook de line-up staat garant voor een geslaagde avond.

Royal Red zal de avond openen. Dit talent uit Liempde is in Boxtel en omstreken nog redelijk onbekend, maar draait geregeld op studentenfeesten in de regio Tilburg/Breda. Zo kwam hij al in actie in ondermeer Kerkplein en op feestjes als House the House en Latin Lovers. De avond wordt vervolgd door Timothy Francis, beter bekend als T-Bone (o.a. Decibel Outdoor 2007), die zich tegenwoordig vooral concentreert op het draaien van house en minimal. De volgende artiest is wederom een lokaal talent, genaamd Reno Hills, ook wel bekend als Renoz. Ook hij heeft zijn muzieksmaak verbreed en staat garant voor stevige house beats. De volgende man die mag aantreden is Roberto Blanco, die we natuurlijk kennen van de Pocoloco ochtenden in Afterclub Zino. Velen van ons zullen hem natuurlijk ook kennen als dj Genius, de man die zijn sporen allang verdiend heeft in de dance scene. Zo stond hij al verschillende keren op o.a. Defqon, Decibel, Mysteryland en Emporium. Last but not least Mano Moker. Deze jongeman staat op het punt door te breken en staat wekelijks tussen grote namen te draaien. Hij zal een waardige afsluiter worden van een gezellige avond.

Dus ben je benieuwd geworden of heb je gewoon zin om weer eens lekker los te gaan?
Line-up:
Royal Red
Timothy Francis
Reno Hills
Roberto Blanco
Mano Moker

4 opmerkingen

Dat wordt een mooi avondje :cheer:
 
Klasse Renoooooooooooooooooooooooooooooooo :woepwoep:
Avondje knallen @ Club Maxxim :cheer: