Partyflock
 
­ Nederland

Dancetour Leeuwarden wederom op het Zaailand

anoniem gepubliceerd op
Dancetour Leeuwarden wederom op het Zaailand
13 juni 2008
Op zondag 6 juli 2008 van 13.00 tot 22.00 uur vormt het Zaailand in Leeuwarden voor de vierde maal op rij het decor voor het gratis evenement Dancetour. Stichting Dancetour brengt dit jaar weer een betere line up met top-DJ’s Marco V, Eddie Halliwell Verenigd Koninkrijk, Sidney Samson en Benny Rodrigues. Net als vorig jaar krijgt ook jong DJ talent weer de kans om op te treden tijdens Dancetour. Dit dansfestijn in Leeuwarden trekt naar verwachting 10.000 bezoekers.

Line-up Dancetour Leeuwarden 2008
Het dancefestijn begint met een optreden van Andreas Bergmann. Vanaf 13.00 uur vermaakt hij het publiek. Deze DJ uit Leeuwarden trok vorig jaar op Dancetour Leeuwarden al veel fans. Om 14.30 uur is het de beurt aan de winnaar van de DJ contest. Op woensdag 18 juni nemen vier finalisten het tegen elkaar op in Club Zen in Leeuwarden. De winnaar hiervan staat op 6 juli op het Zaailand. Om 15:00 uur neemt Sidney Samson het over en zal zijn populaire house/groove platen ten gehore brengen. Vervolgens is het de beurt aan Benny Rodrigues. Deze Rotterdamse DJ heeft veel fans in het Noorden en heeft gelukkig een plekje in zijn agenda gevonden om naar Leeuwarden te komen. Vanaf 18:00 uur neemt de Engelse top DJ Eddie Halliwell Verenigd Koninkrijk het over. Deze internationale topper draait voor het eerst op een Dancetour evenement. Na jaren is het de organisatie gelukt om hem naar Leeuwarden te halen. Deze Brit is altijd moeilijk te boeken en staat ook niet voor niets op plek 16 van het prestigieuze DJ MAG. Marco V neemt de laatste twee uur de draaitafels voor zijn rekening. Zijn V-sound zal weer veel mensen in beweging brengen.

Dancetour Leeuwarden
Ieder jaar probeert Stichting Dancetour het Zaailand weer aantrekkelijker te maken voor de bezoekers. Met een nieuwe cateraar is er dit jaar een uitgebreider assortiment aan eten verkrijgbaar voor de bezoekers. Helemaal nieuw dit jaar is dat bezoekers kunnen pinnen op het terrein. Hierdoor hoeven de bezoekers niet meer van het terrein om geld te pinnen, maar kunnen ze dit bij de kassa op het terrein doen.

DJ Contest
Jong DJ-talent uit Leeuwarden en omgeving krijgt de kans een optreden te winnen op Dancetour Leeuwarden. In samenwerking met Club Zen organiseert Dancetour deze contest op woensdag 18 juni in Club Zen. Alle finalisten draaien een set en worden vervolgens beoordeeld door een jury die let op de platenkeuze, techniek, opbouw en presentatie. In de jury zijn in elk geval Dancetour, Club Zen en een lokaal bekende DJ vertegenwoordigd. Meer informatie over de DJ contest is te vinden op www.dancetour.nl.

Jongeren participatie
De insteek van Stichting Dancetour is, door middel van diverse participatieprojecten, jongeren actief te betrekken bij het evenement in hun eigen stad. Zo organiseren studenten van de Stenden Hogeschool onder andere een DJ Workshop. Deze wordt zowel op het evenement als op locaties van deze hogeschool georganiseerd. Ook helpen deze leerlingen met de organisatie van de DJ contest in Club Zen. Leerlingen van ROC de Friese Poort (opleiding Beveiliging) krijgen de unieke kans om stage te lopen bij het professionele security bedrijf van Dancetour. Vanuit Jeugdzorg helpen jongeren mee aan de op- en afbouw van Dancetour.

Dancetour ambassadeur
Jongeren die graag willen meewerken aan Dancetour Leeuwarden, kunnen Dancetour ambassadeur worden. Zij helpen dan mee aan de promotie voor Dancetour Leeuwarden. Natuurlijk worden ze ook beloond, ze ontvangen een origineel Dancetour shirt cadeau en maken kans op een VIP treatment op Dancetour.

OneMen can make a difference
Dit jaar steunt Dancetour de organisatie “oneMen can make a difference”. OneMen steunt kleinschalige, lokale ontwikkelingsprojecten in meer dan 40 landen over de hele wereld met vervoer- en communicatiemiddelen. oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. In jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte “oneMen can make a difference”. Meer informatie op www.onemen.org.

Programma Dancetour Leeuwarden
MC Villain
13:00-14:30 Andreas Bergmann
14:30-15:00 DJ Contest
15:00-16:30 Sidney Samson
16:30-18:00 Benny Rodrigues
18:00-20:00 Eddie Halliwell Verenigd Koninkrijk
20:00-22:00 Marco V.

41 opmerkingen

Altijd dikke dj's! Alleen de aankleding is zo mager. Waarom niet één topper minder en een fatsoenlijke aankleding neerzetten zoals bijv City moves?
 
Eddie Fuckin Halliwell! :D 1000000000% aanwezig
 
:cheer:
Werkzaam bij Lakeste
Hopelijk staat Eddie Halliwel ook op Dancetour Eindhoven. Hij is echt master :respect:
Helaas ben ik dan nog op vakantie kom 2 dagen later terug.. :(
Ahh lekker hoor benny en sidney :) volgend jaar Steff da Campo en Praia del Sol? :p
laatste aanpassing
:O Fokking Eddie Halliwell! (l) :respect:

Maar om nou te zeggen dat 't naast de deur is vanuit Eindhoven... :( En ben dan ook nog afhankelijk van OV... Potdomme dat is echt jammer want dit ziet er erg goed uit! (l)
Uitspraak van ##Tommaso## op vrijdag 13 juni 2008 om 14:52:
Hopelijk staat Eddie Halliwel ook op Dancetour Eindhoven. Hij is echt master

Je wilt echt niet weten hoe gek ik dan word! (l)

Maar aan de andere kant, ik heb 'm hier eerder in Eindhoven bezig gezien en ik schaamde me echt voor het publiek. Zo weinig kenners/liefhebbers hier, de rest stond maar wat te gapen. Die man verdient beter. Ik hoop dat 'ie dat in Leeuwarden wel krijgt :)
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 13 juni 2008 om 16:20:
Maar aan de andere kant, ik heb 'm hier eerder in Eindhoven bezig gezien en ik schaamde me echt voor het publiek. Zo weinig kenners/liefhebbers hier, de rest stond maar wat te gapen. Die man verdient beter. Ik hoop dat 'ie dat in Leeuwarden wel krijgt

Dat heb je denk ik al snel met het dancetour publiek...
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 13 juni 2008 om 16:20:
Maar aan de andere kant, ik heb 'm hier eerder in Eindhoven bezig gezien en ik schaamde me echt voor het publiek

dat had ik vorig jaar met dancetour apeldoorn.. voorin stonden er een stuk of 20 uit hun dak te gaan en de rest stand een beetje te ouwehoeren en hamburgers weg te werken, zoveel talent op zo'n feest, zonde..
eddie is the master, november 2006 gehoord tijdens trancesetters en dat was kippenvel.. jammer dat hij niet vaker in nederland draaid.. :'(
laatste aanpassing
altijd wel gezellige sfeer:D
hopelijk weer mooi weer:D

en weer zin in :D
Uitspraak van Ypl op vrijdag 13 juni 2008 om 13:05:
Altijd dikke dj's! Alleen de aankleding is zo mager. Waarom niet één topper minder en een fatsoenlijke aankleding neerzetten zoals bijv City moves?

Even serieus... Ik kom meer voor de muziek dan dat de aankleding me opvalt. Bij een buitenfeest lijkt me dat wel het minst belangrijke...
Ik heb er zin in, hoop dat het weer meezit!
Uitspraak van Wimba op vrijdag 13 juni 2008 om 17:00:
Dat heb je denk ik al snel met het dancetour publiek...

Dat was niet op Dancetour ;)
 
Artiest Sinclair
Eddie Eddie Eddie Eddie!

Bring it on!!
vorig jaar was erg gezellig. :cheer:
dik in orde!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Misschien ga ik hier nog wel heen ook!!

Eddie Eddie Eddie!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 juni 2008 om 23:32:
Eddie Eddie Eddie Eddie!

OMG>. zie het nu ook!!. die gasten hebben gewoon ff Eddie Halliwell geboekt!!..
echt vet
Ieder jaar probeert Stichting Dancetour het Zaailand weer aantrekkelijker te maken voor de bezoekers. Met een nieuwe cateraar is er dit jaar een uitgebreider assortiment aan eten verkrijgbaar voor de bezoekers

hopelijk hebben ze nu eens berenburg op het menu staan
 
k ben er bij!
 
Uitspraak van MR BERENBURG op zaterdag 14 juni 2008 om 04:30:
hopelijk hebben ze nu eens berenburg op het menu staan

vast wel :d

En natuurlijk in de avond uren de jaarlijks terugkerende dancetour After van Yourdancecompany in rumours !! ( circa kleine 40 meter van festivalterrein gelegen discotheek )
check out nou http://partyflock.nl/party/126939:4_Free
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 14 juni 2008 om 11:37:
k ben er bij!

me2:D
 
Hop hop gas gaat er weer op die dag :cheer:
 
Marco V (y)
zoals eerder gezegd: volgend jaar Steff da Campo!
Uitspraak van DurQ op zaterdag 14 juni 2008 om 19:53:
zoals eerder gezegd: volgend jaar Steff da Campo!

Dat vind ik nou ook! Wel verdiend! (Y)
zin in! altijd gezellig DT leeuwarden :cheer:
maar eerst gaan we met zn allen los @ Audio Shock festival :cheer:
ik wil hier wel graag heen, maar de nacht ervoor zijn we op ground zero. even kijken hoe fit we dan nog zijn.
marco v was in groningen ook wel ok. en tja eddie halliwel, ook wel erg benieuwd naar
 
ben ik zeker bij
zit beetje met boottijden enzo omdat ik weer op t eiland moet werken de dag erna, maar wil eik Eddie Halliwell niet missen!!! de rest van de line-up vind ik niet zo bijzonder
jammer dat ze eddie op dancetour leeuwarden boeken, beetje uit de route!

90% van het publiek daar weet tog niet wie het is...
Uitspraak van Wimba op woensdag 18 juni 2008 om 00:09:
90% van het publiek daar weet tog niet wie het is...

Je onderschat het publike hier ietwat... los daarvan zal het wel een reden hebben dat de Dancetour niet naar Utrecht komt.....:P
Uitspraak van Marlin op woensdag 18 juni 2008 om 15:25:
Je onderschat het publike hier ietwat... los daarvan zal het wel een reden hebben dat de Dancetour niet naar Utrecht komt.....

idd :P (y)
Was zeker leuk