Partyflock
 

Incredible Fairytale
Laat je betoveren!

gepubliceerd door , op
Incredible Fairytale
11 juni 2008
FeestIncredible · Fairytale
Datumvrijdag 27 juni 2008
WinactieIncredible actiegesloten
LocatieAxis
Stap binnen in sprookjesland, een land vol verrassingen en betoveringen. Het land van beeldschone prinsessen en dappere prinsen, het land waar tovenaars voor betoverende muziek zorgen! Laat je verleiden door de goede fee om binnen te stappen in deze magische wereld. Axis zal op vrijdag 27 juni veranderen in een groot sprookjesbos. Een sprookjesbos waar je kunt verdwalen op weg naar de speciaal ingerichte cocktailbar met toverdrankjes. Zoek roodkapje met haar mand vol secret gifts en vind de weg terug naar de tovenaar die voor muziek in de duisternis zorgt.

In het sprookjesbos van Incredible - Fairytale zijn verschillende tovenaars te vinden. Vanaf verschillende podia op verschillende hoogtes zullen zij de scepter zwaaien. Laat je meeslepen door Lucien Foort die als geen ander weet diepte en gevoel in zijn sets te leggen met betoverende vocals en warme beats. De dreadman komt persoonlijk zijn sound of love en nieuwste Ibiza hits laten horen. De zomerse stijl van Ibiza hoort ook bij Ricky Rivaro. Van Latin Village en Mysteryland tot Incredible Fairytale, Ricky Rivaro beweert altijd de zon in zijn platentas te hebben zitten! Na de zon en warmte van Lucien Foort en Ricky Rivarozal er vuurwerk uit de toverstaf van Oliver Twizt knallen. Deze grondlegger van Skitzofrenix draait tegenwoordig ook solo en laat daarbij een fris geluid horen. Als een geniale wizard smelt hij platen uit de duistere, ondergrondse wereld samen met de grootste hits, zoals zijn eigen Do The Monkey, tot een dansbaar level waarop het onmogelijk is om stil te blijven staan! Zij zullen bijgestaan worden door aanstormend talent Jeff DoubleU, de altijd knallende Flash en de verboden vruchten in de jus van Jay Juice! En omdat in een sprookjesbos alles mogelijk is zal er een extra podium ingericht worden vanwaar DoRush on percussion de dj's zal ondersteunen met geweldige electronische percussie.

Hoog vanuit de lucht of midden vanuit de zaal zullen de dj's toverspreuken uitspreken. In het sprookjesbos van Incredible Fairytale zullen namelijk maarliefst twee verschillende dj-booths geïnstalleerd worden. Zoals bij iedere editie van Incredible richt Ignis de locatie helemaal in naar het betreffende thema. Axis zal veranderen in een heus sprookjesbos waar vele lichten uit verschillende hoeken zullen schijnen. Incredible is niet zomaar een feest met goede dj's, maar een exclusief concept waar de combinatie van thema, decoratie en muziek centraal staat. Dat dit kan leiden tot een geweldige sfeer bleek op de vorige edities van Incredible! Op Incredible Fairytale zal er ook weer alles aan gedaan worden om het geweldige Incredible publiek een sprookjesachtige avond te laten beleven. Dus laat je verleiden, verrassen en ben onderdeel van het sprookje in Incredible Fairytale!

De toegang tot het sprookjesbos in Axis zal mogelijk op vrijdag 27 juni zijn vanaf 20.30 en de rust in deze magische wereld zal pas wederkeren om 03.30 uur. Wil je gastenlijst kaartjes winnen? Kijk dan op www.ignis-events.nl of in de agenda van Partyflock.

3 opmerkingen

 
zo vroeg mogelijk aanwezig kheb wel zin in wat toverdrankjes 8)
 
Artiest {SHOWLIST artist 46571, 25578}
idd hein, we rijden op tijd aan ;)