Partyflock
 

Monday Madnezz – De zomer in Zeeland

gepubliceerd door , op
Monday Madnezz – De zomer in Zeeland
2 juni 2008
FeestHardstyle Madnezz · prepare for the summer
Datumvrijdag 20 juni 2008
LocatieHooizolder
FeestMonday Madnezz · The Prophet
Datummaandag 14 juli 2008
FeestMonday Madnezz · Deepack
Datummaandag 21 juli 2008
FeestMonday Madnezz · Showtek
Datummaandag 28 juli 2008
FeestMonday Madnezz · Brennan Heart
Datummaandag 4 augustus 2008
FeestMonday Madnezz · D-Block & S-te-Fan
Datummaandag 11 augustus 2008
FeestMonday Madnezz · Headhunterz
Datummaandag 18 augustus 2008
Ieder jaar wordt de provincie Zeeland in de zomervakantie overspoeld door hordes toeristen uit alle windstreken. De stapavonden in de bekende Zeeuwse badplaatsen zijn bij vele mensen beroemd en berucht. Waar het vroeger aan ontbrak was een avond gevuld met alleen maar de hardere stromingen van housemuziek. Gelukkig kwam Confused Events met een uniek concept voor de zomer in de grootste discotheek van Zeeland De Hooizolder, en bracht een positieve draai aan het zomerse uitgaansleven in de provincie.

Hardstyle Madnezzprepare for the summer 20-06-08
Om het zomerse seizoen te starten heeft Confused Events een pre party van hun zomerse concept Monday Madnezz in het leven geroepen! Deze avond zal in tegenstelling tot de Maandagen geheel in het teken staan van de Hardstyle! Even een voor proefje op wat deze zomer gaat brengen! Niemand minder dan Zany en A-lusion zijn uitgenodigd om de party peeps in de stemming te brengen voor de zomer van 2008!

Monday Madnezz6 weken lang van 14 juli t/m 18 augustus
Vanaf begin juli is de Hooizolder elke dag geopend voor het zomer seizoen, en speciaal voor de lokalen party peeps, de toeristen en uiteraard voor iedereen die van zijn vakantie geniet of gewoon zin heeft in een goed feest in het ‘’zonnige Zeeland’’ zullen de maandagen al weer voor het derde jaar op rij in het teken staan van de ‘’hardere stijlen’’! Monday Madnezz is na twee seizoenen al een begrip geworden en zal vanaf 14 juli t/m 18 augustus weer 6 weken lang een knallende factor zijn in discotheek de Hooizolder te Westkapelle, één van de populairste vakantieplaatsen aan de Zeeuwse kust!

De avond zal zoals gezegd in het teken staan van de hardere stijlen. Met zijn nog altijd immense populariteit, de geweldige indoor en outdoor feesten, top producties en artiesten met een status waar je U tegen zegt leek het Confused Events een goed idee om dit jaar wederom de Hardstyle op Monday Madnezz de boventoon te laten voeren. Daarnaast zal oldschool, early hardyle, en belgian beats uit de speakers klinken, met wellicht af en toe eens een verdwaald early / mainstream hardcore plaatjes aan het einde, als de avond het toelaat.

Ook deze zomer zullen weer de grootste namen op de maandag hun kunsten komen vertonen en achter de draaitafels kruipen om het publiek te vermaken met een verpletterende DJ-set! De organisatie heeft er voor gekozen om maar op twee avonden artiesten neer te zetten die vorig jaar erg zijn bevallen in de zomer, om zo op de overige vier avonden een frisse wind door het concept heen te halen en vier artiesten neer te zetten die nog niet op de Monday Madnezz avonden stonden. De heren van Confused Events hebben ook weer een primeurtje, zo zullen er twee hoofd acts staan die nog nooit op een evenement van de organisatie stonden, en 1 ervan zelfs nog nooit in Zeeland. De hoofd acts op de verschillende avonden zijn:

14-07-2008: The Prophet
21-07-2008: Deepack
28-07-2008: Showtek
04-08-2008: Brennan Heart
11-08-2008: D-Block & S-te-Fan
18-08-2008: Headhunterz


Confused Events is trots om deze hoofd acts op hun unieke concept te hebben staan deze zomer! Elk week werkelijk een topper uit de hardstyle voor maar € 5,-, en een leuk weetje is dat alle artiesten die op de Monday Madnezz dit jaar zullen draaien op Defqon-1 staan, vier ervan zelfs op de mainstage!

De Hooizolder ligt in Westkapelle, zoals gezegd één van de populairste badplaatsen in Zeeland. De vakantieoorden Zoutelande en Domburg liggen op respectievelijk 5 en 10 minuutjes rijden van de discotheek. Vanaf Renesse doe je er ongeveer 40 minuten over. Speciaal voor alle campinggasten die niet in het bezit zijn van een auto of die zelf niet willen rijden is er een speciale busroute langs zo’n beetje alle campings aan de Walcherse kust.

Verveel je je eigen weer eens op die saaie maandag? Maak je zomer compleet en kom op Monday Madnezz naar de Hooizolder! Want zeg nou zelf, waar vind je zoiets nou in Nederland op een maandag?!

Voor meer informatie check: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

12 opmerkingen

niet mijn ding maar wel goed voor mekaar confused events:respect:
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Ik heb zo'n zin in de zomer!! :jaja:
Uitspraak van M-ystery op dinsdag 3 juni 2008 om 10:29:
Ik heb zo'n zin in de zomer!!

Same here :D... wat zal het geld er door heen vliegen :lol:
 
:cheer:
 
vorig jaar hier geweest, leuke locatie!
 
Gaan weer leuke avondjes worden! :P
14 Juli aanwezig met The Prophet :D
 
Hooizolder ieder jaar beter, en dit jaar wordt het flink knallen op maandag..
Overige dagen trouwens ook aanwezig, een weekje of 4! (H)
Verveel je je eigen?? Het verschil tussen een bezittelijk voornaamwoord en een persoonlijk voornaamwoord is best lastig he?
Uitspraak van lion5001 op donderdag 5 juni 2008 om 15:23:
Verveel je je eigen?? Het verschil tussen een bezittelijk voornaamwoord en een persoonlijk voornaamwoord is best lastig he?

:gaap:

Jij bent je blijkbaar aan het vervelen ;).

Zou ook me middag doorbrengen met nieuwsberichten te lezen en de fouten eruit te halen....NOT