Partyflock
 

Shape: een vakantie in eigen land

anoniem gepubliceerd op
Na een heerlijke zondag aan het strand, met lekkere muziek op de achtergrond en een cocktail in je hand, heb je eigenlijk nog geen zin om rond middernacht al naar huis te gaan. Je wilt gewoon niet dat het weekend alweer afgelopen is, want zo’n mooie dag moet gewoon bruisend eindigen! Daarvoor kan je wekelijks naar Shape, de zwoele zondagavond voor shiny happy people in Escape Club. Mocht het nou geen lekker weer zijn op zondag, dan kan je voor je portie zinderend zomergevoel met Ibiza vibe evengoed naar Shape. Pak die parasol, bestel je cocktail, gooi je haar los, want Shape is een beetje vakantie in eigen land!

In februari startte dit nieuwe frisse en zomerse evenement in Escape Club op de zondag. Met een spetterend feest werd de kick off van Shape op gepaste wijze gevierd. De residents van deze mooie afsluiter van je weekend zijn de muzikale vrienden Frederik Abas en Santito.

Al jaren is Santito de resident van de immens populaire Crew Lounge avonden alwaar hij door zijn inspirerende muziekkeuze het verwende Amsterdamse publiek keer op keer helemaal los krijgt! Daarnaast reist hij de laatste tijd de hele wereld rond. Onlangs nog stond hij in Hollywood USA achter de decks, en binnenkort staat hij met Sandy Rivera in de Panama! Ook op het strand in Scheveningen en Bloemendaal is de goedlachse dj deze zomer veel te vinden achter de draaitafels.

Frederik Abas is ook lekker bezig. Hij begon in 1991 bij een drive inn show met werken en werd daar al snel met het house virus besmet. Na enkele jaren is hij ondertussen vaste klant geworden bij de Loveland feesten van zijn maatje Marnix en ook op de Hed Kandi feesten en in de Amsterdamse club Jimmy Woo is dit feestbeest een graag geziene artiest. Verder stond hij al met Tiësto achter de decks in Escape Club, en draaide de afgelopen maanden in onder meer Brazilië, Amerika, Thailand, Rusland en Frankrijk. Ook van hem gaan we nog veel horen de komende tijd!

Deze twee heren zorgen er kortom voor dat Shape dé wekelijkse Amsterdamse avond is om je weekend met een vrolijke vibe in stijl af te sluiten, en je nieuwe week meteen bruisend te beginnen. So get into Shape every Sunday to start a brand new week! Een filmpje van deze avond kan je hier vinden: www.danceconnection.tv/?video=387 Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn, Decibel radio zal de avond binnenkort live gaan uitzenden. Zowel in beeld als geluid! Want vanaf medio juni zal de geheel nieuwe Escape Club site live gaan, met dus live streaming, vernieuwde photoviewer, videosectie met filmpjes van Escape Club, vernieuwde virtuele tours en veel meer. Hou www.escape.nl in de gaten!

Shape vindt dus wekelijks op zondag plaats in Escape Club, in 2007 nog uitgeroepen tot beste club van Nederland. En Escape Club blijft vernieuwen. De afgelopen maand is het grootste indoor LED scherm van ons land geplaatst achter de dj booth in de grote zaal van Escape Club. Zeer indrukwekkend wat de lichtjockeys en vj’s hiermee kunnen uithalen, je moet het zien om het te kunnen geloven! Daarnaast zijn er twee nieuwe VIP decks ontwikkeld, één op het podium voor het scherm en één in de zaal, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan. Verder verschijnt binnenkort de eerste Escape Club cd, wat een dik dubbel album wordt. Eén Escape Club house cd met dansbare tunes zoals die te horen zijn op de wekelijkse zaterdagavond Framebusters, samengesteld door resident Raymundo, en een Escape Lounge & Caffé cd met een meer laidback sound, ideaal om je avond mee te starten voor je naar Shape gaat!

Maar in plaats van de Escape Club cd thuis op te zetten kan je ook vast een drankje drinken in de Escape Lounge & Caffé. De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt hier elke zondag plaats aan het bruisende Rembrandplein. Start in Escape Lounge & Caffé met het heerlijke weekmenu, en neem als toetje een zomerse cocktail in de Escape Lounge & Caffé. Want Sundazz staat immers voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Daarna kan je doorfeesten bij Shape! Hier vind je het Sundazz introductiefilmpje met alle informatie en sfeerbeelden:



De entree bedraagt 15,- en de tijden zijn 23.00-04.00. Meer informatie over Shape, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Lounge & Caffé vind je op www.escape.nl

1 opmerking

 
filmpje van dat grote led scherm.. ziet er wel vet uit:

{argument 'id' ontbreekt}