Partyflock
 

Nature One in het geel

gepubliceerd door , op
Nature One in het geel
21 mei 2008
Van 1 tot 3 augustus heeft vreugde een kleur: geel. Want „wake up in yellow” is het motto van Nature One, het drukst bezochte festival voor elektronische muziek in Duitsland. De rakettenbasis Pydna in de stad Kastellaun in de deelstaat Rijnland-Palts is gedurende vier dagen en drie nachten het partycentrum voor 50.000 mensen. 300 DJ’s en live acts uit de hele wereld maken deel uit van de uitstekende line-up.

'Geel staat voor enthousiasme, samenhorigheid, Geel staat voor het grote geheel. Geel is de kleur van het unieke festival' heet het in het officiële booklet voor Nature One 'wake up in yellow'. 'Het gaat om tolerantie en vrijheid, om plezier, zomer en om de passie voor elektronische muziek'. En daadwerkelijk: Ook tijdens het veertiende jaar draagt Nature One op vele gebieden de gele trui: 50.000 bezoekers, sinds zeven jaar het meest geliefde festival voor elektronische muziek en een ongeëvenaarde verzameling van internationale top-DJ’s.

Vooral het muziekprogramma springt dit jaar bijzonder in het oog: 'De line-up is de beste in de geschiedenis van het festival tot nu toe, zegt Oliver Vordemvenne van de organisator I-Motion vastberaden. Voor het eerst zijn de vier internationaal meest succesvolle Trance-DJ’s verenigd op hetzelfde podium. Met Tiësto, Paul van Dyk, Ferry Corsten en Armin van Buuren staan op de Open-Air-Floor artiesten achter de draaitafels, die ook solo volledige zalen doen vollopen. In totaal komen 300 DJ’s en live acts uit meer dan 25 landen naar Nature One en stellen daarmee het complete spectrum van de elektronische muziek voor. Sven Väth, Carl Cox, Dave Clarke, Chris Liebing, Dubfire, Felix Kröcher, Westbam of The Disco Boys zijn globetrotters met hun sounds. Tijdens het eerste weekend van augustus zetten ze allemaal koers naar dezelfde bestemming: 'Nature One is gedurende deze dagen het middelpunt van de technowereld. Voor de internationale branche van de elektronische muziek bestaat er dan geen belangrijker plek', verklaart Oliver Vordemvenne.

Daarvoor ontstaat op het 100.000 vierkante meter grote areaal een partylandschap van superlatieven. Op in totaal 20 floors wordt ongeveer 900 ton licht- en geluidtechniek geïnstalleerd en 35 kilometer stroomkabel gelegd. Naast de vier head areas OpenAir Floor, Century Circus, House of House en Classic Terminal zijn op 16 andere floors in de raketbunkers en in tenten verschillende clubs en organisatoren uit Duitsland en de omringende buurlanden vertegenwoordigd. Al jaren present zijn de Cocoon Club uit Frankfurt, Thunderdome uit Nederland en de Tresor uit Berlijn. Internationale groei is merkbaar in de gestalte van de Belgische organisator Bass Events, die zijn Hard- en jumpstylepartyreeks bij Nature One zal voorstellen. Met Power from the Eastside doet bovendien een zuiver Oost-Duitse bunker vol house- en elektroklanken zijn intrede op het festival.

Terwijl op het eigenlijke festivalterrein nog de laatste voorbereidingen worden getroffen, start de party al op donderdag 31 juli met Mixery Opening op de één vierkante kilometer grote CampingVillage. Hier zullen ongeveer 40.000 van de verwachte 50.000 bezoekers overnachten en feestvieren. De mediapartners Radio bigFM en sunshine live zenden live uit van op Nature One. De muziekzender VIVA brengt aansluitend verschillende nabeschouwingen en reportages.

111 opmerkingen

 
Uitspraak van HardTours op woensdag 21 mei 2008 om 16:18:
Hardcore Gladiators - Bochum - www.hardcore-gladiators.de
Art Of Fighters, Mad Dog, The Wishmaster, DJ Uzi, Hamunaptra, Nexes, Mental Wreckage, Shotgun, Ron, Baby Raw, Mr. Punani, Profiler & Gee MC, Kahlkopf HC & MC P.D., Ezkimo, Joe Nitro, Illo, E-RAYzor, Distiller, Paraghandy, E-Light, Witnez, Braincrushers, Rocca MC, MC "H", MC Fanatic

:cheer:
Hemel op aarde (L) Echt zin in....kan niet wachten O:)
Dit jaar met nog meer lieve mensen en harder geluid thanks to the braboooos B)
HERE WE COMMEEEE!!! Heb mijn kaartje al vanaf januari liggen hier :D

Vanaf woensdag van de partij natuurlijk. Geen moment missen van dit paradijs :D:D:D
Werkzaam bij Haelen.tk
JAAAAAAAAAAAAAAAA dit jaar weer van de partij :yes: :D
Denk dak ook maar weer een jaartje ga kijke :yes:
Word de 5e keer alweer. volgas (y)
 
vast wel weer van de partij:D:D
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
hét festival van het jaar! Nr. 7 :cheer:

En ook weer een Neetjur Wan camping party bouwen, as usual :bier:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Qatja S! _0_
ik loop 1 jaar op je achter thom-ass (en dat is vast moeilijk in te halen. mijn 6de keer. zoveel zin in
als het aan de bovenstaande line-up ligt word het nog vetter dan vorig jaar :D:D :bounce:
gekkenhuis !
 
Kan niet wachten..Gekkuhouse!

Nature One, Here We Come!
laatste aanpassing
Uitspraak van WaKkA the Acid Junkie op donderdag 22 mei 2008 om 10:21:
die heeft zelfs in zn testament staan dat zn as uitgestrooid moet worden over veld 13 in geval van overlijden

strak plan! B)
Apeldoorn Posse ook weer vertegenwoordigd met 15+ personas non gratas, 3KW system, Acid, BBQ, Brainmachine Chillout! Te herkennen aan SMILEY vlag (4mx4m). Maar eerst opwarmen bij Ruhr in Love!!
Uitspraak van HardTours op woensdag 21 mei 2008 om 16:18:
Stammheim - Kassel - www.stammheim.net
Daniel Sanchez,

Daniel

:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Uitspraak van Lady Jack-a-Line op woensdag 21 mei 2008 om 18:25:
Zeker weten en dit jaar voor de 6e keer N1 :cheer:
Wordt weer een gezellige bende

Gaan we weerzien, wat leuk :9
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 mei 2008 om 17:26:
rose

het is yellow hoor :D Hahahaha
mijn 4e en zeker weer van de partij
beter zulk goed weer als vorig jaar
 
Uitspraak van X op woensdag 21 mei 2008 om 15:15:
Verdomd balen dat ik moet werken, had dit jaar toch eindelijk eens willen gaan!

ik zal best moeten werken maar vraag maandag gelijk verlof uren aan voor die dagen en als ik die niet krijg ja dan ben ik toch ziek en dat lieg ik dan niet eens want ja eind van de nacht dan ben je toch ook te zie om te werken hahahahaha :D:D
n1 here we come
 
yeah, verjaardag in yellow 2 augustus
Ben 5 jaar terug geweest toen was er geen douche aanwezig!!!
Hebben ze dat al verandert in de afgelopen jaren??
geel :rot: heb niks geel..
goed excuus om weer te shoppen :p