Partyflock
 

Onraad
Opkomende Muiterij en de Amsterdam Affaire

gepubliceerd door , op
Onraad
16 mei 2008
FeestOnraad · Opkomende Muiterij en de Amsterdam Affaire
Datumzaterdag 17 mei 2008
WinactieOnraad actiegesloten
LocatieMetropool Site
Locatie
Eén van de laatste technoavonden in het huidige poppodium Metropool, want over enkele maanden zal ook Metropool zich gaan vestigen in een nieuw pand. Het clubcircuit bestond tot ongeveer de helft van de jaren negentig vooral uit zalen in een oude fabriek, een verbouwde boerderij, bioscopen, kerken of een oude school. Nederland kent in vergelijking met de omringende landen een volstrekt uniek circuit van popzalen. Nergens anders is de podiadichtheid zo groot. Door een actiever cultureel beleid van de overheid worden er overal in Nederland nieuwe poppodia gebouwd.

Zo ook het huidige poppodium Metropool in Hengelo. Voor elke technoliefhebber die nog in de oude school uit zijn dak wil gaan is er aanstaande zaterdag: ‘Onraad - Opkomende Muiterij en de Amsterdam Affaire’

Line up
Jarenlang kochten vele Amsterdammers hun plaatjes bij ze. Daarmee zijn ze er mede verantwoordelijk voor dat iedereen werd voorzien van hun gewilde schijven vinyl. Bart Skils deed dit bij Outland en Sandrien doet dit bij Killa Kutz. Maar beiden hebben hun status als platenboer al lang achter zich gelaten. Tegenwoordig beïnvloeden ze het Amsterdamse geluid door op een succesvolle manier hun platen op de decks te leggen.

Over de reizende ster van Bart hoeven we niet meer te schrijven, want in Nederland behoord hij nu tot de top van het Nederlands djgilde. Door de producties die hij de laatste tijd aflevert, is het een kwestie van tijd voordat hij internationaal tot de grote jongens gaat behoren. Sandrien mag als James Holden Adept een van de neotrance voorlopers van ons kikkerland genoemd worden.

Line up
Bart Skils
Sandrien
Live: 0573
Christoph Voorn & Maarten Alberti
VJ V-King

Op de Amsterdam Affaire zal er ook een cocktailbar aanwezig zijn. Bij de eerste vijftig cocktails krijg je een gratis kaart voor de volgende editie op 5 juli. Dan wordt er in de binnenstad van Hengelo voor de 20e maal de Tropical Night georganiseerd. Het gehele centrum is op deze dag in tropische sferen met veel terrassen, palmbomen en tropische drankjes. Als afsluiter van deze tropische dag is er in Metropool een Onraad – Tropical Night editie met vele exotische dj’s!

Onraad ‘Tropical Night’ Cocktailbar open van 01:00 – 03:00.
Gratis kaartje voor Onraad - ‘Tropical Night’ (zat. 5 juli) bij de eerste 50 cocktails!
Er zullen hier foto’s gemaakt worden voor Partyflock!

5 opmerkingen

top!
zeker ff checken en een cocktailtje halen:D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Hier zijn we gewoon bij
van de partij
want over enkele maanden zal ook Metropool zich gaan vestigen in een nieuw pand.

Enkele maanden?
Denk eerder dat dat nog enkele jaren duurt als ik naar de bouw kijk.
Hopelijk duurt het nog enkele eeuwen, ik wil geen nieuwe Metropool :nee: :cry: