Partyflock
 

Shape: voor dat zwoele zomerse zondagavond gevoel

gepubliceerd door , op
Je kent het wel: na een heerlijke zondag aan het strand, met lekkere muziek op de achtergrond en een cocktail in je hand, heb je eigenlijk nog geen zin om rond middernacht al naar huis te gaan. Je wilt gewoon niet dat het weekend alweer afgelopen is. Zo’n mooie dag moet gewoon bruisend eindigen! Daarvoor kan je nu naar Shape, de wekelijkse zwoele zondagavond voor shiny happy people in Escape. En mocht het nou geen lekker weer zijn op zondag, dan kan je voor je portie zinderend zomergevoel met Ibiza vibe evengoed naar Shape!

In februari startte dit nieuwe frisse wekelijks evenement in Escape op de zondag. Met een spetterend feest werd de kick off van Shape op gepaste wijze gevierd. De residents van deze mooie afsluiter van je weekend zijn Frederik Abas en Santito. Al jaren is Santito de resident van de immens populaire Crew Lounge avonden. En bij In Bed with Space wist Santito door zijn inspirerende muziekkeuze het verwende Amsterdamse publiek helemaal los te krijgen.. Onlangs nog stond hij in Hollywood USA achter de decks, en binnenkort staat hij zelfs met Danny Howells en D-Ramirez in de Panama! Daarnaast zijn z’n eigen remixes op zijn hyve erg populair. Het is duidelijk: deze ster is rijzende!

Dat kan ook worden gezegd van Frederik Abas. Hij begon in 1991 bij een drive inn show met werken en werd daar al snel met het house virus besmet. Na enkele jaren is hij ondertussen vaste klant geworden bij de Loveland en Hed Kandi feesten en in de Amsterdamse club Jimmy Woo. Verder stond hij al met Tiësto achter de decks in Escape, en draaide de afgelopen maanden in onder meer Brazilië, Amerika, Thailand, Rusland en Frankrijk. Ook van hem gaan we nog veel horen!

Deze twee heren zorgen er kortom voor dat Shape dé wekelijkse Amsterdamse avond is om je weekend met een vrolijke vibe in stijl af te sluiten, en je nieuwe week meteen bruisend te beginnen. So get into Shape every Sunday to start a brand new week! Een filmpje van deze avond kan je hier vinden: www.danceconnection.tv/?video=387

Shape vindt dus wekelijks op zondag plaats in Escape, onlangs uitgeroepen tot beste club van Nederland. En Escape blijft vernieuwen. In april is het grootste indoor LED scherm van ons land geplaatst achter de dj booth in de grote zaal van Escape. Zeer indrukwekkend wat de lichtjockeys en vj’s hiermee kunnen uithalen, je moet het zien om het te kunnen geloven! Daarnaast zijn er twee nieuwe VIP decks ontwikkeld, één op het podium voor het scherm en één in de zaal, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan. Verder verschijnt binnenkort de eerste Escape cd, wat een dik dubbel album wordt. Eén Escape house cd met dansbare tunes zoals die te horen zijn op de wekelijkse zaterdagavond Framebusters, samengesteld door resident Raymundo, en een Escape Caffe cd met een meer laidback sound, ideaal om je avond mee te starten voor je naar Shape gaat!

Maar in plaats van de Escape cd thuis op te zetten kan je ook vast een drankje drinken in de Escape Lounge. De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt hier elke zondag plaats aan het bruisende Rembrandtplein. Start in Escape Caffe met het heerlijke weekmenu, en neem als toetje een zomerse cocktail in de Escape Lounge. Want Sundazz staat immers voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Daarna kan je doorfeesten bij Shape! Hier vind je het Sundazz introductiefilmpje met alle informatie en sfeerbeelden: http://www.youtube.com/watch?v=sdmMyyAlk3U

1 opmerking

na een heerlijke zondag aan het strand, met lekkere muziek op de achtergrond en een cocktail in je hand, heb je eigenlijk nog geen zin om rond middernacht al naar huis te gaan.

Als ik in mei iedere maandag vrij neem, kan ik in juni iedere dag :P