Partyflock
 

Next Generation

anoniem gepubliceerd op
Next Generation. Het concept dat bij vele te boek staat als het jonge broertje van Nopeisdope. En dat niet ten onrechte. Rockstarz World heeft speciaal voor de volgende generatie house liefhebbers (16+) een concept ontwikkeld dat kwalitatief geen haar onder doet voor zijn oudere broer! Met de dopeste house, eclectic en urban beats en line up's waar je keer op keer je vingers bij af kunt likken, heeft Next Generation nu al bewezen een aanwinst voor de scene te zijn.

Na de zeer geslaagde NG mini tour van eerder deze maand, waarbij plaatsen als Rotterdam, Gemert, Beilen en Den Haag flink zijn gerockt heeft de organisatie het volgende drie luik alweer voor je in petto. De eerste van de drie was op 1 mei in de Hollywood Music Hall, de plek waar het concept Next Generation zijn geboorte kende.

Op 24 mei gaat de tweede editie van de maand mei plaatsvinden. Dan zal The Lexion, Westzaan het toneel zijn waar het allemaal gaat gebeuren. Buiten het feit dat dit de eerste keer in de Noord-Hollandse discotheek zal zijn, zal dit ook de langste uit het nog jonge bestaan van het concept worden. Van 23.00 tot 11.00 uur zullen artiesten als Afrojack, Benny Rodrigues, Gregor Salto en Sidney Samson hun dopeste sets ten gehore brengen en kijken of jij tot de diehards van de “volgende generatie” house liefhebbers behoord.

Het drie luik zal worden afgesloten in de Time Out, Gemert. Na een zeer dope eerste editie tijdens de NG mini tour van vorige maand was er geen ontkomen meer aan een vervolg. Vrijdag de 30e zul je wederom in 4 zalen kunnen genieten van Rockstarz World finest artist. Apster, Bassjackers, Miss Sugaware, Jane Doe en Jaimie Fanatic zullen geen spaan heel laten van het aanwezige publiek. Gewapend met een CD tas vol met klappers zullen ze het podium betreden en zo de zaal kapot rocken!

Op alle drie de edities zullen de dj's bijgestaan worden door drie van de beste mc's van Nederland. Allereerst Neerlands beste vrouwelijke mc; Lady Bee. Na een tijdje uit de roulatie te zijn geweest is ze weer helemaal terug! Met haar geweldige gevoel voor timing en haar dikke stemgeluid weet ze vrijwel iedere zaal op te zwepen en helemaal los te laten gaan. De andere twee mc's zijn Mr. VI en Knowledje. Samen zijn ze ookwel bekend als The Corner Boys. Beide heren vullen elkaar uitstekend aan. Knowledje met zijn rauwe stemgeluid zweept het publiek op, terwijl Mr. VI met zijn fluwele stemgeluid het publiek bespeeld. Van deze twee zal je heel veel goeds gaan horen in de toekomst!