Partyflock
 

Arthouse
Koninginnedag, Afterparty, Michel de Hey en meer

gepubliceerd door , op
Arthouse
27 april 2008
FeestQueenshouse · Cutting edge house music
Datumwoensdag 30 april 2008
LocatieRuiterskwartier
FeestQueenshouse afterparty
Datumwoensdag 30 april 2008
LocatieDoozo Site
FeestI love Sunday · because monday is not a fun day...
Datumzondag 11 mei 2008
LocatieDoozo Site
Balkenende, Wouter Bos, Mark Rutten maar ook de koningin! Allen zijn ze uitgenodigd op het Koninginnedagfeestje op het Ruiterskwartier te Leeuwarden!
Dat ze nog niet zijn ingegaan op deze uitnodiging daar snappen wij van Arthouse helemaal niks van, volgens wel ingelichtte bronnen zijn ze dan namelijk wel in Friesland aanwezig. En wat doe je nou liever op je eigen feestje ; fierljeppen en koekhappen met een stelletje dorpsgekken, of lekker komen housen, shuffelen, drinken en relaxen met je matties, weestwel?
Nou zul je wel denken ; 'waarom heb ik die uitnodiging niet gekregen?'. Wel, onze gemeende excuses. Helaas was het papier van de printer op, vandaar dat wij van Arthouse je op deze manier alsnog uitnodigen voor hét meest oranje housefeest op koninginnedag in Friesland ; 'Queenshouse' op het Ruiterskwartier te Leeuwarden!

Om 14:00 zullen de kaarsjes worden uitgeblazen en zal er op het Ruiterskwartier te Leeuwarden de toon worden gezet met de een van de meest spannende line-ups sinds tijden in Leeuwarden.
We noemen Eric de Man en Jayh Samson, maar wat dacht je van Enthousiaste Gasten en natuurlijk Arthouse residents Nils, Andreas Bergmann, Hesz en Neo Young. Allen zullen zij hun uiterste best gaan doen om dit koninginnedagfeestje te doen slagen als geen ander! Van House en Deephouse naar Minimal, Techno en weer terug, bovenstaande namen weten als geen ander dansvloeren te rocken als een malle, en laat dat nou net de norm voor dit feestje zijn. Speciaal voor dit heugelijke feestje zal er op het Ruiterskwartier een tent worden opgebouwd met alle luxe van dien, zodat er zowel met zon alswel met regen tot in de laatste uurtjes kan worden doorgefeest.

Over de laatste uurtjes gesproken.. Arthouse zou Arthouse niet zijn als er voor jullie niet een afterparty geregeld zou zijn! Want laten we wel wezen, om 22:00 heeft toch niemand zin om al naar huis te gaan? Vanaf 22:00 zal in het nabijgelegen 'Mijn tent is top -'restaurant Doozo dan ook de afterparty van start gaan om deze koninginnedag af te sluiten, als slagroom op de aardbeien!
En voor deze afterparty hebben de heren van Arthouse ook nog eens niemand minder dan publiekslieveling Nuno dos Santos uitgenodigd, want áls je het doet moet je het góed doen, toch?
Nuno scoorde onlangs nog een grote hit samen met TJ Kong en house-legend Robert Owens genaamd Mergin' wat onlangs verscheen op het Compost Blacklabel, en ook z'n nieuwe materiaal laat menig dansvloer achter alsof het zojuist een fiks pak slaag heeft gekregen. Wat Nuno ook draait, maakt, zegt of doet, het maakt niet uit, het klinkt allemaal goed! Verder zijn natuurlijk Arthouse residents Nils, Andreas Bergmann, Hesz en Neo Young van de partij om de avond tot een nog groter hoogtepunt te brengen! Deze koninginnedag is er nu al één voor in de boeken!

Verder is zijn er nog een aantal nieuwtjes aan het Arthouse-front ; Zondag 11 Mei (de dag voor Pinksteren) zal op het zondagavond concept I love Sunday niemand minder dan Michel de Hey achter de decks staan in Doozo te Leeuwarden! Deze goedlachse Rotterdamse dj weet al jaren lang achter elkaar non-stop hele menigten in beweging te krijgen, want waar stond hij nou niet? Extrema Network, Rockit, Free Your Mind, FFWD Danceparade, Awakenings, Dancevalley, pfff.. moeten we nog langer doorgaan? De heren van Arthouse zijn maar wat trots dat ze hem te gast hebben, en iedereen is uitgenodigd! I love Sunday, cause monday is not a fun day!

Ook willen de heren van Arthouse speciaal voor deze gelegenheid nog een tipje van de sluier oplichten omtrend enkele zeer prille plannen.. Op 22 Juni as zal op klassieke radarboot The Frisian Queen de niet te versmaden 'Frisian House Boat Tour' van start gaan : Een eenmalige dagvullende rondtrip over de Friese meren onder het genot van een hapje, drankje maar vooral de meest dikste housebeats van het toeristenseizoen! All aboard! Binnenkort meer..

Wil je op de hoogte gehouden worden omtrend de ontwikkelingen van bovenstaand, maar ook van alle andere Arthouse feesten schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op www.arthousemusic.nl!

Tot slot: allereerst tot Doozo, tot Nachtwacht, tot 26 April!

Voor verdere programmeringen van Doozo houd je www.doozo-leeuwarden.nl in de gaten, of je kijkt in de agenda van Doozo hier op Partyflock.

3 opmerkingen

zin in!! :-D
 
yeah baby!