Partyflock
 
­ Nederland

Uptempo – Queen’s Day Rave 2008

gepubliceerd door , op
Uptempo – Queen’s Day Rave 2008
25 april 2008
FeestUptempo · Queen's Day Rave
Datumwoensdag 30 april 2008
LocatieSchaaf
Koninginnedag is voor de meeste onder ons zwalken over de markt, kansloos dronken worden in overvolle kroegjes met hoempapa muziek, beetje blowen tot je er bij neervalt, naar Amsterdam gaan (wat half Nederland doet, lekker de mensen massa in) etc. etc. Allemaal opties om Koninginnedag prima door te komen. Maar om een dag als deze echt knallend af te sluiten wordt er voor jullie in Muziekcentrum Schaaf te Leeuwarden, voor inmiddels de 3e keer, Uptempo georganiseerd. De gelegenheid Koninginnedag knallend af te sluiten met een diversiteit aan Hardstyle / Jumpstyle / Oldschool en Hardcore.

Zoals het je misschien opvalt hebben wij de stroming Techno dit jaar achterwege gelaten om jullie vanaf het begin al lekker los te laten gaan op datgene wat jullie het liefst horen; Lekkere harde / stampende Hardstyle / Jumpstyle / Oldschool en Hardcore, vooral is er gekozen voor een flinke dosis Hardcore. Om dit allemaal te kunnen waarborgen heeft het Uptempo Team voor de volgende artiesten gekozen.

De uit Drachten afgereisde DJ Mastino zal als eerste de decks bestijgen om de eerste bezoekers te doen verwelkomen met een fijn staaltje van zijn bekende sound. Kan iedereen gelijk lekker warm draaien. Wicked DJ Team zal het tempo met hun set, volgend op Mastino’s act, verder opvoeren om de aan de verwachtingen van het publiek te blijven voldoen. Dit supergekke duo zal jullie weer laten zien waarom zij zo enorm geliefd zijn bij het publiek, entertainment en knallen!!!!

Aan Rabies & Alian (de twee ras echte friesche heren) vervolgens de taak om het inmiddels warm gedraaide publiek gaande te houden, voor deze heren geen probleem dus. Zij zullen het publiek naar hun hand zetten op elke manier die zij maar willen doormiddel van het publiek te overrompelen met bekende lekkere Oldschool sounds die je weer helemaal mee terug nemen naar die goede oude tijd en herinneringen.

Na “the oldy’s” is het moment aangebroken voor de Italiaanse Hardstyle om de zaal op zijn grondvesten te doen schudden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zeker niet onbekende Leeuwarder DJ, Da Pauli. In Nederland en zelfs buiten bekend door o.a. Civilization Outdoor , Multigroove, Decibel Outdoor Festival en Qlubtempo. Da Pauli’s set wordt weder een memorabel moment voor de bezoekers, met zijn ongekende kenmerkende (Hard)style set zal het publiek Da Pauli op Uptempo nog lang bij blijven.

Om deze editie van Uptempo waardig af te sluiten gaan wij nog eens oude tijden beleven, maar op een ander vlak…..DJ UZI in Leeuwarden, on the decks!!!! UZI zeer bekend van ID&T, The Hitsquad, en de wereldberoemde act UZI and the Mouth of Madness. UZI zal de avond hakkend afsluiten zodat de “koninginnedag-energie” aan het einde van het feest ook echt helemaal op is bij de bezoekers. Hardcore in de meest pure vorm die er bestaat, zal het publiek doen hakken en zagen tijdens deze afsluitende set. De gehele avond zal gehosted worden door Wah Yudi, daar waar nodig zal deze MC aanvulling geven aan de donderende sets van de DJ’s.

Al dit geweld kunnen jullie meemaken, een feest om je Koninginnedag goed af te sluiten, op 30 april 2008 in Schaaf, kun jij Uptempo beleven voor maar
€ 10,-p.p. (doorsale only) De toegang is geopend vanaf 18:00 uur en de muziek zal tot 01:00 uur blijven klinken.

Uptempo, de enige echte koninginnedag afsluiter in Leeuwarden. Tot 30 april………

5 opmerkingen

heb der zin an!
Artiest Hanz
Uitspraak van hitmeister op vrijdag 25 april 2008 om 22:56:
lijkt een beetje op club tempo

Alles lijkt tegenwoordig op elkaar!