Partyflock
 

Hardcore Resistance
Insist to Resist

gepubliceerd door , op
Hardcore Resistance
25 april 2008
FeestHardcore Resistance · Insist 2 Resist
Datumzaterdag 31 mei 2008
LocatieP3 Site
Zaterdag 31 mei is het weer zover.. de vijfde editie van hardcore Resistance, in de P3 in Purmerend! Na vier geslaagde feesten, met grote hardcore namen uit eigen land en buitenland, gaan we er wederom keihard tegen aan. De vorige editie met onder andere Partyraiser en D-Passion raakte volledig uitverkocht. Ditmaal streeft de organisatie er natuurlijk wéér naar om de voorgaande edities te overtreffen!Als jonge organisatie voor en door liefhebbers luisteren ze steeds graag naar wat het publiek wil horen. En met de line-up van aankomende hardcore Resistance hebben ze weer hun best gedaan om top-DJ's uit binnen -en buitenland neer te zetten.

Wat kun je verwachten?
Om te beginnen staat er op 31 mei aanstaande, een spectaculaire battle tussen Tommyknocker en Noize Suppressor op het programma. Een Italiaanse titanenstrijd waar de vonken vanaf zullen springen. Beide DJ's hebben inmiddels geen introductie meer nodig. Met tal van optredens op de grootste feesten in Nederland op hun naam, zullen ze allebei laten zien wat Italiaanse hardcore heeft aangericht in ons kikkerlandje.
Eenmaal in Italiaanse sferen brengt de organisatie ditmaal nóg een beruchte top-act uit het land van pasta, pizza en een keiharde herkenbare hardcore-sound... Art of Fighters!
Deze energieke live-act heeft al meerdere tenten afgebroken, en zal de P3 doen genieten van hun typische kijk op hardcore...bereid je voor op het beste!

Naast de buitenlandse inbreng zal niemand minder dan onze eigen Ophidian ditmaal ook een bezoek brengen aan de P3. Deze veelzijdige jongen heeft zich in Nederland de afgelopen jaren ook meer dan bewezen. Met zijn geheel eigen sound, van melodieus tot rauw en duister, heeft hij het allemaal in zich. Aanstaande hardcore Resistance zal ook hij zijn unieke stempel, zonder medelijden op het feest drukken!

Na een onbegrensd succesvol optreden op de vorige editie keert ook 's lands meest geliefde act terug in de P3. Angerfist staat natuurlijk garant voor meedogeloze hardcore op volle snelheid. Ook dit keer zullen alle remmen los gaan tijdens dit stukje Nederlands spektakel.

Naast alle roemruchte namen hierboven is er in de foyer weer ruimte voor lokale DJ's en jong talent uit eigen land. De stijlen zullen deze nacht uiteenlopen tussen hardcore, darkcore en early-hardcore. Uiteraard treden de residents van hardcore Resistance ook weer aan; Quid-Pro-Quo, War is inevitable en Viosphere..onder leiding van DJ E-Mash. Alle acts zullen tijdens het feest weer aan elkaar geplakt worden door de eigen ‘spreekstal-master’ MC Pluck D.

Warme hap
Ook zal deze keer gezorgd worden voor de nodige versnaperingen tijdens het feest.In de snackbar kun je de hele nacht terecht voor een vette bek. Vorige keer bleek daar een grote behoefte naar te zijn, en daar wil de organisatie natuurlijk graag in voorzien!

Kaartverkoop
De vorige hardcore Resistance raakte op het laatste moment helemaal uitverkocht. Dit had er onder andere mee te maken dat veel mensen pas aan de deur hun kaartje kochten. Helaas werd toen dus ook een grote groep teleurgesteld. Om te voorkomen dat je mis grijpt kun je heel makkelijk, veilig en snel, kaarten bestellen op de website van P3.
De betaling gaat via iDeal en is uiteraard goedkoper dan aan de deur. Zorg dus dat je op tijd bent, en bestel je kaarten via; http://www.p3purmerend.nl/

DJ-contest
In de aanloop naar de aankomende hardcore Resistance zal er ook weer een DJ-contest plaatsvinden. Deze zal op 16 mei gehouden worden in de P3 in Purmerend. Je kan je demo opsturen tot 28 april aanstaande. De winnaar van de contest krijgt een plekje in de grote zaal tijdens hardcore Resistance. Zie het forum-onderwerp voor details hierover: Hardcore Resistance DJ-contest 16-5-2008 @ P3 Purmerend

19 opmerkingen

 
lijpe shit ouwe!
Lekkere line-up!!! Misschien ff een kijkje nemen! (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Goed bezig :jaja:
zeker aanwezig :D

Warme hap

(Y)
weer jammer van de lokatie.....
Uitspraak van Spit()Fire op vrijdag 25 april 2008 om 13:40:
weer jammer van de lokatie.....

Je bent er nog nooit geweest:)


Ik heb er weer in in iig (Y)

Puik nieuwsberichtje ook :)

Je kan je demo opsturen tot 28 april aanstaande

Correctie:
Tot morgen is dit dus:)

Dus wil je mee doen stuur dan nu nog een demo mijn richting op (Y)
laatste aanpassing
 
Ziet er goed uit alleen al andere plannen die dag:)
Artiest {SHOWLIST artist 49847, 89250}
sowieso aanwezig :)
Ziet er goed uit, zal wel weer een volle bak worden :yes:
Uitspraak van Spit()Fire op vrijdag 25 april 2008 om 13:40:
weer jammer van de lokatie.....

Zo denk je over iedere locatie in Amsterdam e.o :P
Precies. Kleine HMH met een heerlijk geluid en zelfs nog een voordeeltje...een minder gladde vloer ;)

Maarja, de feesten daar zal Spit()Fire wel helemaal niks vinden :P

Iets wat ik niet snap overigens want waar kom je nou voor :s Voetbal of muziek? Blijf je thuis maak je echt geen statement, heb je alleen jezelf mee. Kortom :9 kom gewoon lekker feesten en als je dat niet kunt of wil vanwege Feijenoord (als ik zo naar je rug kijk :P ) kun je inderdaad beter thuisblijven.
Daarom haat ik voetbal in elke vorm mensen kunnen niet eens elkaars liefde voor hun clubie verdrage lekker triest het is Party time geen voetbal
Daarom hou ik al weer mijn hart vast voor de vechtsebanen volgende week :S
Iedreen have fun vanavond !!!!!