Partyflock
 

A New Generation
a confused events concept

gepubliceerd door , op
Zoals de meeste mensen weten is Confused Events vanaf september 2006 verantwoordelijk voor een maandelijks evenement in de grootste discotheek van Zeeland, Discotheek de Hooizolder.

Afgelopen maand stond deze avond in het teken van de "Good Old Dayz", een zeer geslaagde avond met een ouderwets gezellige sfeer. Ondanks dat niet alle deejays zich helemaal aan het concept hebben gehouden terwijl dit nadrukkelijk verzocht was mocht dit de pret niet drukken. De overheersende stijlen waren dus ook Early Rave, Early hardcore en oldschool!

Omdat ook Confused Events houdt van een beetje afwisseling per avond hebben ze besloten deze maand hun jongste concept voor de tweede keer te organiseren. Een avond die het tegenover gestelde is van het ‘Good Old Dayz’’ concept, maar daarom zeker niet minder gezellig!

A New Generation
vrijdag 25 april 2008

De eerste editie in januari met o.a. Mad Dog, Tha Playah en Na-Goyah was een zeer geslaagde opwarmer, en er was vraag naar meer! Een schreeuw voor een vervolg was direct hoorbaar en dit heeft de organisatie ook goed in het achterhoofd gehouden bij de planning van het nieuwe seizoen, dat resulteert in een zeer snel vervolg van een tweede editie. Net als de vorige editie van A New Generation staan ook nu weer de nieuwe generatie deejays / producers in het middelpunt. Dit maal zal de avond worden aangevoerd door een artiest die al de nodige tijd meedraait in de scène maar in de organisatie hun ogen zeer bepalend is voor de huidige sound in de hardcore. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Evil Activities! Het langverwachte nieuwe album 'Evilution' van Evil Activities komt eraan, een goede reden om deze grootheid uit de hardcore weer eens uit de nodigen in De Hooizolder!

Na veel bloed, zweet en tranen is het langverwachte album 'Evilution' van Evil Activities zo goed als af. En hoe! Het resultaat was het wachten meer dan waard. Een dubbelalbum vol met vette nieuwe tracks (waaronder de nu al dikke party hits "Nobody said it was easy" en "A place to hide" ), waanzinnige samenwerkingen ( "From cradle to grave" met niemand minder dan Nosferatu) en een aantal nog niet eerder op album verschenen hits. Op de volledige tracklist zullen we nog even moeten wachten, maar het moge duidelijk zijn dat dit een must-have album voor elke hardcore liefhebber gaat worden.

Vanzelfsprekend zal Evil Activities een DJ set neerzetten waarin ook veel tracks van het nieuwe album keihard door de speakers zullen knallen!

Als advies geeft de organisatie om deze avond in het bijzonder vroeg aanwezig te zijn, aangezien Evil Activities vanaf 00.00 gepland staat in verband met een tweede boeking in Duitsland!
De nu al ultieme mega hit ‘’nobody said it was easy’’ van het album Evilution kan je hierboven beluisteren in de youtube player!

[img width=300 height=274]http://album.partyflock.nl/38285602.jpg?nocache;23795346[/img]{non-image link}
Om in de trend van de vorige editie te blijven is er ook weer een opkomend top talent uit Italië uitgenodigd. Ook ditmaal afkomstig van het Traxtorm label van de nog altijd populaire ‘’The The Stunned Guys’’. Zoals men gewend is van Confused Events komen de heren regelmatig met primeurtjes in hun provincie, zo ook deze Italiaan want Amnesys zal voor de eerste keer in Zeeland draaien op ‘’A New Generation’’! Verantwoordelijk voor top producties als Mainstream nitro, loose yourself en Underground Revolution zal deze Traxtorm artiest jullie laten horen waar de Italiaanse hardcore voor staat!

Als derde hoofd act staat masters of hardcore’s top producer Re-Style op het programma, een deejay die niet veel introductie nodig heeft na zijn verschillende top producties en optredens in de afgelopen jaren! Om de avond compleet te maken is er gekozen voor niemand minder dan Mc Linez! Een van de beste opkomende Mc’s van Nederland en een van de weinige vrouwelijke Mc’s die Nederland rijk is. Ze heeft in een korte tijd Nederland veroverd en staat binnenkort zelfs op Defqon-1 en Bassleader!

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.deHooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

6 opmerkingen

Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Zin in!!!

:respect: EVIL ACTIVITIES :respect:
:respect: Confused Events :respect:

Jammer dat ik het moet missen deze keer
(tenzij belgie niks is, kom ik nog ff langs ;) )

Veel plezier allemaal :)
 
Amnesys :respect: Ben erg benieuwd naar zijn dj-set. De produkties stralen niets dan kwaliteit uit. Vol verwachting ben ik aanwezig ;)
Amnesys :respect: