Partyflock
 

E-Fect knalt nog één keer met Italiaanse elite!

gepubliceerd door , op
E-Fect knalt nog één keer met Italiaanse elite!
9 maart 2008
FeestE-fect · Italian Saga
Datumzaterdag 26 april 2008
LocatieGo Planet Expo Hall
Met nog een kleine week te gaan zal Extranza op zaterdag 26 April de laatste editie van E-fect in Go Planet Expo Hall brengen. Op verschillende momenten zullen er op die dag vanuit Italië vliegtuigen opstijgen vanaf Milaan, Turijn, Pisa, Rome, Bologna, Verona en Venetië, met daarin de elite van de Italiaanse hardere stijlen. Om vervolgens op Nederlandse bodem te landen en richting Enschede af te reizen.

Want zowel in Hardstyle maar ook in de Hardcore is de enige echte top aanwezig op E-fect -the Italian Saga-!! Nog nooit hebben zowel Tatanka, Zatox, Technoboy, Activator én Noize Suppressor op één en dezelfde stage gestaan! Met een opbouw, die iedereen zal aanspreken en naast knalharde beats de hele nacht prachtige sounds zal houden, want ook de hardcore blijft met veel melodie. Natuurlijk is er naast de elite ook ruimte voor de nieuwe garde legendes. En worden overgevlogen de veel geprezen Stephy, Davide Sonar, Amnesys en D. En zal voor het eerst in Nederland Francesco Zeta optreden, die samen met Activator de megahit “Fear and Dark” heeft geproduceerd.

Dat E-fect staat voor de grote trouwe aanhang en traditie, die het oosten van Nederland kent in de hardere stylen, wordt benadrukt door de bedrijven, die meewerken aan E-fect. Zij zullen er allemaal nog een tandje bovenop doen om een zeer waardig afscheid te nemen van Go Planet Expo Hall.
Zo zal de grootste stage- en lichtdesigner van Oost-Nederland Promosound met een indrukwekkende met licht volgepakte stage van 4 meter hoog komen, zodat ook de massa op de ring alles van het spektakel meekrijgt. Waarbij de geluidlimieten nog eens hevig op uitersten getest gaan worden. Intervisual uit Zwolle is al druk bezig beste lasershows voor te programmeren en Injoy Design zal de uitstraling geheel op zich nemen, waarin de Italiaanse kleuren de boventoon gaan voeren.



Via waargaanweuit.nl zijn all-in-tickets verkrijgbaar, waarmee je vanuit de regio voor een spotprijs met de bus naar E-fect kunt. Voor de mensen de van verder komen is het treinstation een paar honderd meter verderop, waar men direct op de eerste trein terug naar huis kan stappen.

De kaartverkoop is reeds in volle gang via de bekende verkooppunten van Ticketbox en Free Recordshop en online via de site.

Alles zal dan ook geheel in het teken staan van de grootste helden uit Italië. De mensen, die deze Italianse producers een warm hart toedragen hebben dit ook in hun profiel geuit en dus gratis twee entree kaarten hebben gewonnen zijn:
HumanGrinder
Pinte
*.Remco.*

De time-table staat online en laat zien dat het lekker vroeg meteen knallen is.
En krijgen de eerste 100 bezoekers, die een Italiaanse outfit hebben een gratis dubbel-cd, die ze bij vertrek kunnen afhalen.

Al met al gaat het een knallend en zeer waardig afscheid worden van een locatie, waar vele geweldige feesten plaatsvonden. En een dikke thanx naar oosterlingen en die de afgelopen jaren regelmatig naar Enschede afreisden en daar een gigantisch feest gemaakt hebben.

20 opmerkingen

Zin :woop:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Vet filmpje (Y) Denk dat het wel goed komt dit feessie ;)
 
:woep: ....
waarom staat in t filmpje bij noise suppressor een foto van edymion trouwens O:)?
Gas met die zooi! Dikke lineup Dik feest 8)
 
vet filmpje , (L) Italian style ! kan niet anders dan goed zijn!
toch aanwezig :cheer:
Vette line-up!! :respect: Helaas werken, anders had ik wel heen gewild! (Y)
Uitspraak van !!!Panter!!! op dinsdag 22 april 2008 om 09:05:
waarom staat in t filmpje bij noise suppressor een foto van edymion trouwens

staat die niet O:)
Uitspraak van !!!Panter!!! op dinsdag 22 april 2008 om 09:05:
waarom staat in t filmpje bij noise suppressor een foto van edymion trouwens ?

ik weet niet waar jij die ziet maar et is gewoon dj bike van noize suppressor ;) :P trouwens vette line-up!! :respect:
Uitspraak van BassImpaQt op dinsdag 22 april 2008 om 13:46:
ik weet niet waar jij die ziet maar et is gewoon dj bike van noize suppressor

nu wel.. vanmorgen niet :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 2877, 60943}
Erg vette Line up!!
Laatste knal feest in go-planet :D

Gezellig wordt het zeker :bounce:
 
Samen met de grootste licht- en stage designer van Oost Nederland.
Promosound!!!! Goed bezig Rob.
See you en zeker met de nacht van......
hellaas niet aanwezig in verband met ander feest waar ook 2 italiaanse helden aanwezig zijn... maar iedereen veel plezier
blijft toch wel jammer was altijd leuk daar
Wauw, leuk filmpje!! Mochten ze wel vaker doen? :P
Ik denk niet dat ik erbij ben.. Maar misschien dat ik zaterdag nog twijfel!.. However, dit wordt vast leuk!
V*erdomme.. Had me er op verheugt, maar het feest gaast voor mij niet meer door! Zondag enkelband ingescheurd met voetbal.. :S

Wens de mensen die wel gaan heel veel plezier!! En maak wat mooie filmpjes voor op youtube dan hebben we na de tijd nog wat te kijken :P

Laterrr
laatste aanpassing
Uitspraak van Markkkkk op dinsdag 22 april 2008 om 22:04:
Zondag enkelband ingescheurd met voetbal..

Dat heb ik vorige week ook gehad
maar afgelopen zaterdag toch naar In Qontrol geweest ging niet zo heel denderend maar toch blij dat ik gegaan ben :D