Partyflock
 
­ Nederland

The Chaos Theory op Koninginnedag
Harder gaat het niet worden

gepubliceerd door , op
Op 30 april kan een hopelijk voor iedereen fijne Koninginnedag zeer aangenaam besloten worden met het eruit persen van de laatste restjes energie op de hardste techno die mogelijk is. De Utrechtse Club Poema RAW is inmiddels een thuishonk voor The Chaos Theory geworden waar alle leden van de vrolijke hardtechnofamilie geregeld samenkomen om hun eigen feestje te bouwen. En als je DJ’s van het kaliber Frank Kvitta, Boris S en Mario Ranieri op de line-up hebt staan weet je dat het weer losgaat!

Deze namen hebben 1 ding gemeen, ze horen bij Bullshit Bookings. Het Duitse boekingsbureau dat gerund wordt door Tressy, vriendin (en straks vrouw!) van de hardtechnoheld Frank Kvitta. Sinds de oprichting heeft Bullshit Bookings de nodige aansprekende namen onder haar hoede genomen. Toen The Chaos Theory de vraag kreeg of er niet een Bullshit Bookings Special gedaan kon worden hoefde de organisatie niet lang na te denken. Het wordt dus spijkeren geblazen op Koninginnedag! Helemaal in de wetenschap dat de dag erna niemand naar school hoeft en al helemaal niet aan het werk!

Tien uur hardtechno!
Speciaal om de mensen in hun Koninginnedagstemming te houden gaan de deuren van Poema RAW al om 21.00 uur open! Dit betekent maar liefst 10 uur lang dikke techno en hardtechno en natuurlijk ook lekkere lange settijden voor de artiesten zodat ze echt hun ding kunnen doen! Om 07.00 uur klinkt de laatste plaat.

Frank Kvitta
Wat een geweldige avond beleefde The Chaos Theory afgelopen maart met de 10 uur set van Kvitta. Nou ja, 9,5 eigenlijk want Frank kon niet meer op zijn benen staan, maar alsnog dikke respect voor de meest vriendelijke DJ die er op deze planeet rondloopt. Iedereen was het er wel over eens dat het een bijzonder gezellig gebeuren was, maar er waren ook bezoekers voor wie het beukgehalte net even iets te laag lag. Daar komt 30 april natuurlijk verandering in. Gewapend met de adrenaline van een optreden op Mayday eerder op de avond komt Kvitta in Utrecht toch echt de schroeven uit het geluidssysteem draaien! No holding back!

Boris S live
Op het gebied van hardtechno live-acts zijn er niet veel artiesten die kunnen tippen aan Boris S In de loop der jaren heeft hij zijn liveset zo geperfectioneerd dat overal waar hij staat het publiek dit bijzonder weet te waarderen. Niet zelden zijn de beste kritieken voor deze held die stiekem ook nog eens de basis legde voor het succes van Felix Krocher door diens platen te produceren. In Utrecht dus de ‘real deal’ achter de knoppen!

Mario Ranieri
De sympathieke Oostenrijker stond al tweemaal eerder van op The Chaos Theory en beide keren was de organisatie zeer onder de indruk van zijn set. En kennelijk zijn er meer organisaties die zijn kwaliteit herkennen want niet voor niets werd Ranieri op In Qontrol en Awakenings geboekt. Mario had op een eerder feest in Poema RAW een offday, maar is nu dubbel zo gemotiveerd om zijn status helemaal waar te maken!

Frank Kvitta, Boris S en Mario Ranieri komen niet alleen. Frank Sonic is in Duitsland een heel grote mijnheer die op vrijwel alle grote Duitse raves te vinden is en het publiek zal deze nacht uitvinden waarom! Mo Franco is een bekend gezicht, zeker in Breda en omstreken waar hij zijn eigen Plus -minus feesten geeft. Pasqualle Schwarzz tenslotte beleeft zijn Nederlandse debuut en uiteraard gaat dit gepaard met de nodige nieuwsgierigheid.

Kaarten voor The Chaos Theory presents Bullshit Bookings kosten 12 euro in de vvk en 15 euro aan de deur!

12 opmerkingen

 
hakke terror
niet aanwezig, want ik moet toch echt werken de volgende dag!
ga wel wat proberen te regelen aanwezig te zijn
t'wordt toch p60 al is deze lineup zeker niet verkeerd :respect: Frank Kvitta :D
 
Artiest Liam C.
zoooo dan allemaal helden!~Kvitta :respect:
 
Hier ga ik zeker wel heen!!!!!!!


(Y)
 
goooo Mooooo :cheer:
 
Een keertje Mario Ranieri , en dan ben ik die dag in Eindhoven :P
 
Uitspraak van Hubert op maandag 14 april 2008 om 12:03:
t'wordt toch p60 al is deze lineup zeker niet verkeerd :respect: Frank Kvitta :D

beter beide:D
Ennnn schranzen met die hap :woop:
laatste aanpassing