Partyflock
 

Heiko Laux en de Man zonder Schaduw doen het samen

anoniem gepubliceerd op
Op zoek naar een aandachtstrekkende en controversiële titel, slaat de schrijver totaal de plank mis. Maar bij gebrek aan creativiteit op dat vlak besluit men het maar te laten voor wat het is, want het dekt de lading toch wel enigszins. Het antwoord op de vraag of deze heren intiem zijn met elkaar is dus luid en duidelijk nee. Een dergelijk persbericht zou dus ook nooit thuis horen op party fora. De heren draaien wel beiden op de volgende editie van Cultures in de Winkel van Sinkel in Utrecht op zaterdag 26 april.

De concurrentie liegt er niet om op deze datum, vooral met koninginnenacht en dag in het verschiet. Maar met de slogan “elke laatste zaterdag van de maand” is de organisatie genoodzaakt om een heerlijke line up te programmeren. Daar het de afgelopen editie nog een unieke combinatie betrof van minimal, deephouse, techno en minimal, zullen de heren Heiko Laux, De Man Zonder Schaduw en Wouter de Moor zeker zorgen voor een minstens net zo enerverende avond in het monumentale pand aan de oudegracht midden in het centrum van Utrecht.

Het wordt tijd dat de clubbers en underground mensen zo nu en dan eens integreren en elkaar bijbrengen wat nou echt feesten is. De tegenstellingen zijn schijnbaar enorm, maar muziek moet hen toch samen kunnen brengen. Mede hierom organiseert Twisted 3Some het evenement (Twisted) Cultures in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Met haar allure is de Winkel van Sinkel een van de mooiste clublocaties van Nederland en daarom geschikt voor de modebewuste clubber, maar de muziek leent zich weer uitstekend voor de doorgewinterde underground muziekliefhebber. Juist daarom is dit feest uitermate geschikt voor iedereen, zo lang men maar goed uit hun dak gaat. Geen onderscheid meer, maar saamhorigheid, eenheid in diversiteit, liefde voor muziek en omgang met elkander.
Na deze mooie hippie uitspraken moet ook even gezegd worden dat het dus noodzakelijk is dat iedereen helemaal los gaat en de schoenen kapot danst, een heerlijk drankje drinkt en lekker gek doet. Het weekend is de uitlaatklep van al je frustraties, van al je stress en al die onzinnige richtlijnen en regelgeving. Bij (Twisted) Cultures kun je lekker jezelf zijn en kun je genieten van de diversiteit, maar ook van het isolement waarbinnen je helemaal uit je plaat kan gaan.

De Man Zonder Schaduw kennen we allemaal inmiddels wel, want de man is inmiddels uitgegroeid tot een jong icoon in de technoscene. Heiko Laux is op zijn zachts gezegd ook allang geen onbekende meer. Bestempeld als vaag, irritant, arrogant, behulpzaam, aardig, gek, etc, geeft deze DJ al bij voorbaat aan dat hij van alle markten thuis is. Over een ding is men het echter altijd eens: de man rockt de tent, bigtime! Maar ook rising superstar Wouter de Moor is weer op bezoek bij Twisted 3Some en daar is de organisatie ook enorm blij en dik tevreden mee.

Lang verhaal kort, laat de dag maar komen. Concurrentie of geen concurrentie, druk of niet druk, club of underground, wij vermaken ons wel met deze geweldige line up en deze uitermate mooie locatie. Toch gaan we er vanuit dat iedereen die houdt van een goede line up, iedereen die een keer iets anders wil, iedereen die uit zijn dak wil gaan en iedereen die niets geeft om iedereen, even langs komt voor een dosis muziek, gezelligheid en hippie liefde. Tot zaterdag 26 april in de Winkel van Sinkel te Utrecht!

Kaarten zijn reeds te koop op www.easyticket.nl

6 opmerkingen

 
Artiest Chris tc
Heb een boeking bij de conculega (Y)
Kaarten zijn al te koop via www.easyticket.nl
. Daar het de afgelopen editie nog een unieke combinatie betrof van minimal, deephouse, techno en minimal


ok :s
Op zoek naar een aandachtstrekkende en controversiële titel, slaat de schrijver totaal de plank mis. Maar bij gebrek aan creativiteit op dat vlak besluit men het maar te laten voor wat het is, want het dekt de lading toch wel enigszins.

Er is (bijna) niemand in de hele dance wereld die mij zoveel, maar vooral zo vaak verbaasd als jullie :-)
laatste aanpassing