Partyflock
 

Legendary Hardcore in Spijkenisse
Zaterdag 26 april

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 april is er weer een editie van Legendary Hardcore in de legendarische locatie, Club Impulse! Onder de naam Demi-Sec en Cargo Music Hall was deze discotheek begin jaren negentig als 1 van de eerste locaties waar hardcore werd geprogrameerd. Voor alle hardcore liefhebbers van het eerste uur is deze legendarische Club dan ook een begrip. RAAK! Events en NRG Events hebben voor deze editie van Legendary Hardcore weer de handen ineen geslagen om ook van deze editie een feest te maken wat je niet snel zult vergeten.

De line-up voor deze editie van Legendary Hardcore belooft een avond te worden met de beste hardcore van dit moment en de lekkerste en hardste Early hardcore. De organisatie’s hebben voor deze laatste editie in Club Impulse een line-up verzameld welke een perfecte mix is van de hedendaagse hardcore en de oudere hardcore.

The Darkraver gaat de zaal op zijn kop zetten met een onvervalste Rave the City set. Evil Activities is de grote man van het Neophyte label die binnenkort zijn nieuwe CD gaat relaesen, dit gaat een knallende set worden met veel werk van zijn nieuwe CD. DJ Nosferatu gaat deze keer Club Impulse op zijn kop zetten met een set zoals alleen hij hem kan draaien. De verdere line-up deze nacht bestaat uit: DJ OCD, die binnenkort op Ghostown staat, DJ Reza, die nog een dikke set heeft weggezet op nightmare. De man achter de “A hardcore Impulse” feesten DJ Reiner, Darkvizion en DJ The Prestige maken de line-up voor Legendary Hardcore compleet.


NRG Events en RAAK! Events presenteren u de volgende line-up:

The Darkraver
Evil Activities
Nosferatu
OCD
Reza
Darkvizion
Reiner
The Prestige

Entree: vvk: € 10,- (ex. fee) / dp: € 15,-
Leeftijd: 16 (legitimatie verplicht)
Info: www.nrg-events.nl / info@nrg-events.nl
Voorverkoop: Ticketbox: (www.ticketbox.nl) / NRG Events: (www.nrg-events.nl) / Midtown: (www.midtown.nl) Meer voorverkoop adressen op de flyer en op de website van NRG Events

21 opmerkingen

Yep, zijn we weer bij, taking the pictures :)
Als ik zou gaan, dan lekker op de fiets :woep:

Maar datum komt kut uit dus niet aanwezig :P
 
Ik gaat misschien wel ff kijken. :jaja: :cheer:
gvd kenk jammer genoeg nie bijzijn:(
verders goeie line-up aplaus voor de gastuh hehe!!
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat weer een erg leuk feest worden! :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 35947, 337}
Sterke line-up :respect: op een legendarische locatie :d
laatste aanpassing
Jammer ben op vakantie
ff chilling daar toch :)
 
goede line up EVIL ACTIVITIES:respect: ben der ckr weten en ja lkkr op de fiets:D:D 15min fietsen:D:D eindelijk weer goede feesie dichtbij:D:D alleen hopelijk beter sfeer dan vorige keer (tip voor impulse geen glazen bekers!!!!)

greetz
zeker aanwezig :yes:

only party people :bounce:
Dit keer niet vechten ? :P
laatste aanpassing
Uitspraak van baltazar010 op zaterdag 5 april 2008 om 09:30:
only party people

Zeker, Gezellig heb er zin in :bier:

:woopwoop::woopwoop::woopwoop::woopwoop::woopwoop::woopwoop:
laatste aanpassing
Beste PartyPeepz.....

We hopen dat er deze avond een gezellig feest zal plaats vinden.
Daarom hanteren we op deze avond een ZERO TOLLERANCE beleid.
welke inhoudt dat iedere vorm van overtreding van de huisregels van Club Impulse ten strengste zullen worden nageleefd.

Dit houdt in dat iedere vorm van drugshandel, bezit en openlijk gebruik verwijdering van het feest zal zijn maar ook iedere vorm van agressief gedrag individueel of in groepsverband zal inhouden dat de aangewezen persoon of personen per direkt zullen worden verwijderd.
Tevens hanteren wij het deurbeleid dat iedere vorm, daaronder verstaan wij kleding, klederdracht en andere vormen van POLTIEKE UITINGEN NIET ZIJN TOEGESTAAN !!!!!!

Aan mensen die hier niet aan voldoen zal ook de entree tot het feest worden geweigerd !!!!!


Enige personen de al op partyflock ophitsende berichten hebben geplaatst of hebben gemeld dat ze deze keer niet komen om te feesten maar om te............. zullen door middel van hun foto al bij de deur worden geweigerd ofdewel deze kunnen zich de reis naar Spijkenisse beter besparen !!!!!!!

Het vorige feest was een succes. Het was een echt vanouds hardcore feest op enkele personen na die de boel even moesten verzieken voor de andere echte hardcore liefhebbers.

We zien er deze keer ten strengste op toe om personen die dit laatste feest in impulse willen verzieken of denken dat dit feest hun feest alleen is per direkt te verwijderen om voor de echte hardcore liefhebbers van het legendary hardcore concept een onvergetelijke avond te creeeren.

Tot aanstaande zaterdag.

De bedrijfsleiding en beveiliging van Club Impulse.
laatste aanpassing
Uitspraak van underkover24 op vrijdag 18 april 2008 om 05:01:
Het vorige feest was een succes.

Zekers.?! :jaja:
Uitspraak van underkover24 op vrijdag 18 april 2008 om 05:01:
liefhebbers van het legendary hardcore concept een onvergetelijke avond te creeeren.

:bounce: Wordt het Zeker.?! :bounce:

:bier:
 
vnaaf de avond:D:DD: heb der zin in!!!!!! word toppie