Partyflock
 

Rauw Effenaar Eindhoven

gepubliceerd door , op
Rauw Effenaar Eindhoven
1 april 2008
Na een daverende enthousiaste start van rock&rave superclub Rauw in de Effenaar afgelopen januari is door beide partijen besloten de aankomende tijd door te gaan en te gaan bouwen aan een mooie ruige en vuige toekomst in Eindhoven.

Dat Rauw niet alleen een line up met grote namen nodig heeft om succes te hebben is bewezen, maar hoe zou het zijn als Rauw dat wel deed? Op 19 april is het zover: boywonder en superster BOYS NOIZE komt naar de Effenaar om het dak er faliekant af te draaien. Boys Noize heeft zelf begin dit jaar aangegeven dat hij in het voorjaar een aantal clubs in Nederland wilde aandoen, en dan alleen als daar het Rauw etiket opgeplakt zou zitten. Wel, dat was natuurlijk niet voor dovemans oren voor de Rauw crew. Het weekend ervoor staat hij op Rauw in de Melkweg in Amsterdam en Tivoli in Utrecht, hij eindigt zijn Nederlandse mini tour met een knalsetin de Effenaar. Boys Noize draait al vanaf zijn 14e, maakt plaatjes vanaf zijn 16e en is 2 jaar geleden begonnen met een grote doorbraak. Zijn label Boys Noize Records brengt een hoop elektronische herrie die staat als een betonnen muur, kan klinken als zoetgevooisde lente godinnenkeeltjes en doet dansen en headbangen alsof Lemmy van Motorhead onder 220 volt is gezet. De stijl van de nu 25 jarige superster dj Boys Noize is samen met die van Justice toonaangevend voor dit jaar. Het album OiOiOi heeft in eigen beheer verkocht als warme worst op een winterse dag en de sets van Boys Noize zijn ondertussen allemaal legendarisch te noemen. Hoogtepunt is misschien wel het optreden tijdens ILoveTechno, bekijk die maar eens op YouTube, je weet niet wat je ziet, dat dak werd er afgescheurd!

Buiten meneer Noize staat resident dj en gastheer Joost van Bellen de boel rigoureus op en door te warmen met een gigantische nieuwe verzameling van de hotste dancerock meets fidgetrave en wat al niet meer.

Live staat iets op het podium dat het midden houdt tussen Jackass, Daftpunk en Ronald McDonald... Bad Brilliance komt voor het eerst vanuit Brooklyn New York naar Nederland en je bent bij deze van harte gewaarschuwd. Zijn totaal gestoorde arty muziek en van de pot gerukte persoonlijkheid staan garant voor misschien wel het meest opwindende en bizarre wat je in 2008 gaat meemaken

11 opmerkingen

Boys noize is echt een held.. Op i love techno samen met Lektroluv held van de avond (L)
 
Werkzaam bij SEKOIA
Polsslag die avond :)
 
Ey Gavin! :D

Boys Noize (Y)
liever rauw zonder u ;p
Uitspraak van actief op dinsdag 1 april 2008 om 16:52:
Polsslag die avond

ik weet


maar eindhoven is 15 minuten rijden :O
en niemand wil mee naar polsslag :(
 
ik heb mijn kaartje al voor polsslag ;).. en hasselt is korterbij pour moi! :)