Partyflock
 

Beatbox ‘Lollipop’ transformeert Escape tot candy shop

gepubliceerd door , op
Beatbox ‘Lollipop’ transformeert Escape tot candy shop
27 maart 2008
FeestBeatbox · Lollipop
Datumvrijdag 4 april 2008
LocatieEscape Club Site
Partyconcept Beatbox (iedere eerste vrijdag van de maand in Escape, Amsterdam) spaart kosten nog moeite als het gaat om entertainment en de invulling van hun themafeesten. De komende editie, vrijdag 4 april van 21.00 tot 05.00 uur, springt het glazuur van je tanden. Het volledige decor staat in het teken van ‘Lollipop’. Ladingen popcorn worden de zaal ingespoten, de suikerspinmachine draait volle toeren en voor één keer mag je wél snoepjes van vreemden aannemen. Samen met de zuurstokrijdende lolita’s en likkende candygirls (van Entertainment Matters) versier je je eigen roze glacékoek, met slagroom en hagelslag. De zoete schoonheden trakteren het publiek op lekkers in alle soorten en maten. Sjakie zou zijn chocoladefabriek er maar wat graag voor inruilen, om te komen (skate)dansen op de oldskool disco classics van Rob Boskamp & DJ Marcel, gevold door de eclectische tunes van The The Flexican, Shagspeare, Goodgrip en Beatboxer Farah BTX. Sweet!

The Flexican en Farah BTX in de spotlight
De avond begint met disco classics van Rob Boskamp en DJ Marcel, tijdens de onWheels rollerdisco. Na middernacht nemen The The Flexican, Farah BTX (Beatboxer) en Beatbox residents Shagspeare en Goodgrip het over. Gast deejay The The Flexican, flexibel in verschillende muziekstromingen, is een waar eclecticus en past daardoor helemaal bij het Beatbox concept. Vrijdag 4 april vult hij Escape met een set vol oude soul, funk, hiphop, rock, disco maar vooral house, latin en broken beats. Rotterdammer Farah BTX, European Champion Beatboxing, een van de beste Beatboxers ter wereld, verzorgt 4 april gedurende de nacht een aantal spectaculaire live optredens.

onWheels rollerdisco met oldskool disco classics
Maar zoals altijd begint de Beatbox avond met de onWheels rollerdisco. Het maandelijkse skatedansen op rolschaatsen begint een ware rage te worden! De basis is snel onder de knie te krijgen; de organisatie Skate Dance verzorgt van 20.00 tot 21.00 uur een workshop skatedansles in Escape, waarbij dansstappen, rij- en rolbewegingen aan bod komen. Zodat bezoekers de dansvloer goed beslagen ten ijs kunnen treden, tijdens de daaropvolgende onWheels party zelf: van 21.00 tot 24.00 uur, op oldskool disco classics van Rob Boskamp en DJ Marcel. Opgeven voor de skatedans workshop kan via: www.beatboxevents.nl. Via deze website kunnen voor 5 euro ook skates gereserveerd worden. De skates liggen vanaf 19.45 uur klaar bij de verhuurbalie in Escape. De workshop en rollerdisco zijn bij de Beatbox entreeprijs inbegrepen.

Skatetarief: tickets 50% korting tot 22.00 uur
In verband met het succes van vorige maand, houdt de organisatie het speciale skatetarief er in. Om bezoekers tegemoet te treden die vooral geïnteresseerd zijn in het onWheels rollerdisco gedeelte van de avond, bedraagt de prijs van een entree kaartje tot 22.00 uur slechts 8 euro. Deze korting geldt uiteraard ook voor niet-skaters die lekker vroeg naar Beatbox @ Escape willen komen vrijdag 4 april. Na 22.00 uur kosten kaarten aan de deur 16 euro. Tickets voor de hele avond in de voorverkoop aanschaffen kan ook, à 12,50 euro (inclusief presale fee) via www.easyticket.nl en bij Spoiled, Wolvenstraat 19, Amsterdam. Meer info: www.beatboxevents.nl en http://beatbox-events.hyves.nl.