Partyflock
 

Impress maakt spetterende comeback in Alkmaar

gepubliceerd door , op
Impress maakt spetterende comeback in Alkmaar
26 maart 2008
FeestImpress · invites Tony Cha Cha
Datumvrijdag 18 april 2008
WinactieImpress actiegesloten
LocatieArgus
Vrijdag 18 april a.s. zal na ruim een jaar stilte eindelijk de derde editie van ‘Impress’ gaan plaatsvinden in de Argus in Alkmaar. Voor deze derde editie heeft organisator Projexx dit maal besloten om groter uit te pakken dan de vorige edities namelijk met twee zalen. Dit maal zal onder andere landelijke topper Tony Cha Cha zijn opwachting maken. Ook zal opnieuw Helders talent, dit keer ook Alkmaars talent achter de draaitafels plaatsnemen. Waaronder Helderse opkomende talenten Rockdown Superstars en de blinde Alkmaarse DJ Chargo.

Ondanks de lange stilte omtrent ‘Impress’ en de organisatie hebben zij zeker niet stil gezeten. DJ’s United die eerder ook actief was in de organisatie is opgegaan in Projexx maar met dezelfde bezetting. Naast ‘Impress’ is het de bedoeling dat er met de huidige organisatie nieuwe concepten op dance gebied worden gelanceerd. De organisatoren zijn trots op het feit dat zij dit maal groter kunnen uitpakken met een verrassende line-up. De eerste twee edities werden gehouden in Fort Kijkduin in Den Helder maar uiteindelijk is besloten om ditmaal uit te wijken naar Alkmaar.

In de grote zaal zal landelijke topper ‘Tony Cha Cha’ ook wel bekend als E-Craig zijn DJ kunsten vertonen. Hij is een bekend gezicht van het concept als Nopeisdope en stond ook al eerder op meerdere Ex-pornstar feesten. Daarnaast zullen aanstormde talenten Rockdown Superstars voor de eerste keer draaien op ‘Impress’. Zij stonden al meerdere keren op het concept ‘Fame=DJ’s. Dirtyrockers is een nieuw concept dat bestaat uit DJ’s Brainwave & Rich Raw. Beiden hebben in het verleden op o.a. Last Minute Summer Event gedraaid en stellen zich opnieuw voor aan het publiek met hun ‘dirty electro’ sound.

Naast bovengenoemde namen zullen ook Impress-residents Rosto & Strict weer een verassende set gaan draaien. DJ’s die ook niet zullen ontbreken zijn Arno & Stelley, Sergio Maessen, Brandal en de blinde DJ Chargo.

Naast een verassende line-up zal de organisatie ook dit maal veel aandacht besteden aan het licht en geluid en uiteraard ook aan de visuals die op verschillende schermen te zien zullen zijn. Deze worden verzorgt door VJ-team Hypnosys in de grote zaal en VJ MonoSphere in de kleine zaal. Net als de vorige keren zal eveneens de rode loper worden neergelegd.

De twee zalen zijn voor de gelegenheid omgedoopt tot een ‘green room’ en een ‘red room’ en zullen op een eigentijdse en feestelijke manier worden aangekleed. Ditmaal zullen ook de danseressen niet ontbreken. De eerste 50 bezoekers mogen een gratis welkomstdrankje in ontvangst nemen.

Speciaal voor de bezoekers uit Den Helder en Julianadorp zal er een partybus rijden. In de bus zullen zij ook worden voorzien van een lekker drankje en aan het einde van de avond worden alle bezoekers weer netjes thuisgebracht. Om gebruik te kunnen maken kunnen de bezoekers kiezen voor het VIP ticket. Voor meer informatie over deze ‘special threatment’ verwijst de organisatie naar de website.

Kaarten voor ‘Impress’ op 18 april a.s. in de Argus zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het evenement duurt van 21.00 uur tot 02.00 uur en kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij diverse voorverkoopadressen en kosten € 8,00 in de voorverkoop en € 10,00 aan de deur. VIP kaarten kosten € 15,00 en voor het bestellen van deze tickets en meer partyinfo verwijst de organisatie naar www.Projexx.net. Identificatie is verplicht aan de deur.

5 opmerkingen

Netjes(Y) Ben zowieso altijd wel aanwezig daar!:)
Ballentent :)
wat is nou die vip??:vaag:
lekker duidelijk die site..
en alleen voor volk uit den helder die vip?
 
Uitspraak van mike:woop: op donderdag 27 maart 2008 om 17:54:
wat is nou die vip??
lekker duidelijk die site..
en alleen voor volk uit den helder die vip?

Ja, voor deze editie wel. V.I.P betekend dat je vanuit Den Helder en Julianadorp met een bus heen en terug word gebracht (incl. drankje in de bus en entree kaartje). In de toekomst willen we dit gaan uitbreiden naar eventueel Schagen, Anna Paulowna.. Mits er vraag voor is.