Partyflock
 

Confused Events update: Good Old Dayz / A New Generation / Confusion XL

gepubliceerd door , op
Aller eerst wil Confused Events alle partypeeps bedanken voor de afgelopen twee zeer geslaagde evenementen van 2008: A New Generation, waar enorm veel nieuw publiek op af was gekomen, altijd goed om te zien dat de hardcore generaties blijven op staan zodat het lekker door kan blijven beuken. En No Excuse, de verjaardag van de drie organisatoren waar Neophyte & Panic, de gast deejays, residents, het extra knallende geluid van Fix licht & geluid en de party peeps samen een perfecte harmonie vormden en zo een geweldige avond creëerde!

Ook in de rest van 2008 zal Zeeland worden geconfronteerd met een aantal heerlijke feesten van één van de top organisaties van hun provincie. Uiteraard zullen deze feesten weer plaatsvinden in hun vaste thuis honk discotheek de Hooizolder te Westkapelle, nog steeds de grootste discotheek in de provincie en een heerlijke locatie voor feesten in de ‘’harder style’’.
De komende 3 maanden heeft de organisatie besloten om zich geheel te richten op de verschillende facetten in de hardcore scène die ze zelf enorm interessant vinden. Ook wordt er in deze 3 maanden opgewerkt naar een hoogte punt, om zo in mei net voor de zomer te eindigen met een knaller van een feest, namelijk Confusion XL!


Good Old Dayz
vrijdag 28 maart 2008

Zoals gezegd zullen de avonden tot aan de zomer in het teken staan van de verschillende stijlen binnen de hardcore. Eén van de favoriete stijlen van de organisatie is de ‘’Early’’ in al haar facetten, dus niet alleen de bekende hitjes. In deze periode zijn de resident deejays M-ystery en Blade van Confused Events begonnen met draaien en de mannen vinden het dan ook geweldig om deze periode uitgebreid in het licht te zetten om zo te laten horen waarom hun direct aan deze muziek verkocht waren.
New Style, Oldschool, Early Rave, Happy Hardcore en Early Hardcore zullen allemaal aan bod komen in deze 6 uur durende geschiedenis les. Labels als Bad Vibes, Dwarf, Ruffneck, Babyboom, Bonzai, Rotterdam Records, Forze Records, V.H.U., Traxtorm en velen andere sounds gedraaid door o.a. Rob & MC Joe, Bass-D, M-ystery en Reza zullen je in deze avond terug nemen naar de Good Old Dayz.

Naast de oude party gangers van het eerste uur die een terug blik nemen in hun jeugd is het uiteraard ook de bedoeling dat de nieuwe generatie deze avond mee komt feesten en zo ook een goed zicht krijg op het verleden en hoe hun favoriete muziek stijl tot stand is gekomen! Een geschiedenis lesje voor de jeugd dus, en een reünie voor de ‘’iets’’ ouderen onder ons!!

A New Generation
vrijdag 25 april 2008

Na de geschiedenis les van Good Old Dayz is de terugkeer van A New Generation een feit! Na de eerste succesvolle editie, waar naast de vaste party garde veel nieuw publiek op af was gekomen vond Confused Events dat er niet te lang gewacht moest worden om aan dit feest een vervolg te geven! A New Generation staat voor de nieuwe generatie deejays / producers en voor de huidige hardcore sound!

Als leider van de avond is gekozen voor Evil Activities. Evil Activities is een van de voorlopers van de huidige hardcore sound en blijft telkens weer verbazen met vernieuwende producties. Op 16 mei zal het album Evilution verschijnen, en dit belooft echt een juweel te worden in de huidige hardcore scène!
Als tweede hoofd act zal de Master of Hardcore sound worden vertegenwoordig door niemand minder dan Re-Style, een zeer goede producer met een aantal dance floor fillers op z’n naam die niemand meer vergeet!

Als laatste, maar zeker niet de minste is de opkomende Italiaanse top producer Amnesys voor het eerst in Zeeland uitgenodigd om de nieuwe Italiaanse sound te laten horen. De Italiaanse hardcore speelde vroeger maar zeker ook nu een grote rol in de scène. Als producer van Traxtorm records van The Stunned Guys, het label waar o.a. ook Tommyknocker, Art of Fighters en Mad Dog bij zitten weet Amnesys als geen ander de nieuwe sound te verwoorden in daverende producties en een geweldige set op A New Generation in de Hooizolder!

Confusion XL
vrijdag 16 mei 2008

Als afsluiting van deze drie top maanden zal er een XL editie worden gegeven van Confusion, het feest waar het allemaal mee begon voor de organisatie en nog steeds hun grote trots. Confusion is onderhand een begrip in Zeeland, en trekt op alle edities ook veel groepen uit Brabant, Zuid-Holland en wat party peeps uit België. Met deze XL editie wil Confused Events meer mensen van buiten de provincie aantrekken om deze feestgangers kennis te laten maken met de gemoedelijke, gezellige sfeer en keihard beukende en losgaande avonden in Zeeland. Voor deze avond zal ook op breder vlak worden gepromoot en zal je de flyer o.a. vinden in de promotiepacks van een aantal grote feesten.

Confusion XL staat voor een combinatie van Early Rave, Early Hardcore en de huidige hardcore! De hoofd acts zijn dit keer twee grootheden die vroeger en ook vandaag de dag aan de top staan: Paul Elstak en The Viper. Als extra act voor de Confusion XL editie is er weer een primeur voor Zeeland gevonden uit Italië! Ze waren afgelopen jaar verantwoordelijk voor één van de beste hardcore albums in 2007 en verantwoordelijk voor velen top hits en geweldige optredens op diverse grote evenementen. Voor de eerste keer in Zeeland, uiteraard bij een Confused Events party: Art of Fighters!!

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

12 opmerkingen

Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Hell Yeah :jaja:

Feestjessssssssssssssss
Artiest {SHOWLIST artist 70767, 53034}
heerlijk:D
Alledrie zeker aanwezig:D
gheghe bij de laatste 2 aanwezig:D das t meest mijn stijl:Dmaar gweldig lekker bezig jongens!!
 
Uitspraak van G.I.T._JeFry_ op zaterdag 22 maart 2008 om 18:02:
gheghe bij de laatste 2 aanwezig das t meest mijn stijl

een G.I.T. , maar niet van early houden??
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 maart 2008 om 17:16:
niet van early houden

early wel maar geen oldskool, en zit in financieel noodweer anderz zou ik zeker ff kome kijke
Uitspraak van G.I.T._JeFry_ op maandag 24 maart 2008 om 23:08:
early wel maar geen oldskool

Dan zit je met Good Old Dayz goed hoor, wordt geen oldschool / classic feest.

Maarjah, financieel noodweer. Werken met je donder ;) haha :P
Uitspraak van M-ystery op dinsdag 25 maart 2008 om 00:21:
Werken met je donder

moet elke ochtend al 5 uur op dat vind ik vroeg genoeg:P
zowiezo laatste 2 kom ik, vrijdag moet ik nog even kijken of ik de volgende dag moet werken.. hoop dat ik vrij krijg want heb geen zin om na zo'n feestje om 7 uur te gaan werken:S