Partyflock
 
Element DJS-Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Droppin' Beats is niet algemeen zichtbaar!

Eclipzz
The first edition

anoniem gepubliceerd op
Het is zover, eindelijk gebeurt er wat op Hardstyle gebied in Almere. Natuurlijk vindt elk jaar het grootste Hardstyle outdoor evenement hier plaats, maar daarnaast is er weinig te beleven. Daarom heeft Goeroe Events in samenwerking met het Almeerse DJ duo A-Drive de stoute schoenen aangetrokken en presenteren met trots de eerste editie van Eclipzz.

Voor Goeroe Events is dit het eerste Hardstyle feest. Hiervoor is gekozen voornamelijk omdat de vraag naar dit genre in Almere groot is. Naast Hardstyle organiseert Goeroe Events ook club feesten met de naam Charizzma. De uitstap naar een hardere stijl muziek zal zeker niet eenmalig zijn. Er wordt druk gewerkt aan een goede planning voor de rest van het jaar.

Eclipzz staat voor iets unieks waarbij de zonnige kant en tevens de duistere kant van de Hardstyle worden belicht. Hierbij komen de beste artiesten, het mooiste geluid en een fantastische sfeer kijken. De muziek zal bestaan uit de nieuwste sounds die de hedendaagse Hardstyle scène vertegenwoordigd. Echte liefhebbers mogen dit evenement dus zeker niet missen. Tijdens deze eerste editie viert A-Drive hun 3 jarig bestaan als dj duo. Terugblikkend op de afgelopen jaren hebben deze 2 mannen zich aardig weten te bewijzen binnen de scène. Ook dit jaar staat er al heel wat op de agenda en daarom is er wel een feestje waard.

Als locatie is voor het Almere Events Centre gekozen, omdat dit alle aspecten in zich heeft om het feest te kunnen laten slagen. Deze discotheek ligt vlak naast het Centraal station van Almere en biedt genoeg parkeergelegenheid. Let wel op dat de toegang 18+ zal zijn deze avond, neem daarom je legitimatiebewijs mee. Dit om misverstanden te voorkomen.

De line up ziet er als volgt uit:
Lady Dana: Natuurlijk de vrouwelijke nummer 1 Hardstyle diva van de wereld. Altijd zorgt zij voor een extra dimensie van de avond. De ultieme headliner voor dit concept.

D-Block & S-te-Fan: Deze nieuwe generatie dj’s hebben al een aardige fanbase weten op te bouwen binnen een paar jaar. Ze ontbreken om die reden op geen enkel groot evenement. Dus ook niet op Eclipzz.

A-Drive: De lokale helden van Almere, maar ook buiten Almere worden werven ze steeds meer naamsbekendheid. Deze 2 dj’s zullen de residents zijn van alle Eclipzz feesten die volgen.

Ran-D vs. Dragan: De meeste mensen kennen Dragan van zijn eigen label DJS-Records waarop hij al heel wat hits heeft weten te scoren. Dit keer staat hij samen met Ran-D achter de turntables. Ran-D heeft met zijn producties een contract weten te verdienen bij het Italiaanse label Droppin' Beats. Maar naast produceren weet deze man aardig een plaatje aan elkaar te draaien.

Pinas: Na een talent contest te hebben gewonnen van een bekende organisatie is de carrière van deze in Leiden geboren artiest in een stroomversnelling geraakt. Een super aanvulling op de rest van de dj’s.

Rems: Uiteraard mag er geen MC ontbreken en er is gekozen voor niemand minder dan de man uit het oosten, Rems. Voor hem zal het zeker niet de eerste keer zijn om van een avond als deze een feest te maken.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.eclipzz.nl. Deze zullen in de voorverkoop 14 euro bedragen. Probeer er snel bij te zijn om teleurstelling te voorkomen. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn, dan kosten deze 18 euro per stuk.

Goeroe Events hoopt de Hardstyle Minded People van binnen en buiten Almere op Eclipzz terug te zien!

3 opmerkingen

Dat wordt knalluh!! :D:D:D:D