Partyflock
 

Winter Xtravaganza

gepubliceerd door , op
Aankomende zaterdag is het zover: de extra grote Winter Xtravaganza ! Na de succesvolle Summer Xtravaganza feesten en de al even zo succesvolle Winter Xtravaganza editie in Off_Corso wordt er op zaterdag 23 februari een Winter Xtravaganza XL gepresenteerd in de Cruise Terminal Rotterdam. Alle registers worden opgetrokken en deze XL aflevering zal er voor gaan zorgen dat de winter van 2008 nog lang in één ieders geheugen gegrift staat. Winter Wonderland is de naam van de grootste zaal waar een lange rij absolute top dj’s klaar zullen staan om de overheerlijke beats onder begeleiding van MC Miss Bunty de zaal in te slingeren. Met achtereenvolgens Baggi Begovic, Luciën Foort, Madskillz, Funkerman, D-Rashid en Sidney Samson kan het niet anders dan dat de eerste bezoekers pas na 5 uur het pand zullen gaan verlaten. Uiteraard met een grote glimlach op het gezicht… Een aantal dj’s die acte de présence zullen geven op Winter Xtravaganza zetten we hieronder in de spotlight.

Lucien Foort is al sinds begin jaren 90 bekend in binnen- en buitenland. Met zijn megahit Quadraphonia uit 1990 scoorde hij over heel de wereld en is sindsdien niet meer weg te denken uit de mondiale dancescene. Tegenwoordig is Luciën vaak te horen op bekende en spraakmakende feesten zoals Sneakerz (Panama en Paard) en vanaf februari zelfs maandelijks op Absolutely Fantastic in Off_Corso! Daarnaast heeft hij ook nog eens zijn wekelijkse radioshow Los op BNN. Druk druk druk dus, die Luciën. Funkerman begon zijn carrière als hiphop en r&b dj. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een platenzaak en als A&R manager voor een paar platenlabels, kwam hij veel te weten over de muziek industrie. Met zijn geweldige gevoel voor goede muziek en zijn down-to-earth persoonlijkheid, probeert hij nu als dj het verschil te maken. Tegenwoordig is hij positief verslaafd aan het maken van top tracks en runt samen met ondermeer Fedde le Grand een eigen platen label, Flamingo Recordings.

Een andere 'grote naam' die op 23 februari zal draaien is Sidney Samson. Met indrukwekkende gigs in clubs als de Matrixx, Panama en Rembrandt en optredens op feesten als Nope is Dope en Sneakerz heeft hij een stevige positie verworven in de dj top van Nederland. Bij de jonge nieuwe generatie feestgangers is hij net zo populair als bijvoorbeeld Erick E of ROOG. De beneden zaal van de Cruise Terminal wordt omgetoverd tot een “Eclectic Xtravaganza” zaal waar eclectic koning Shagspeare samen met rising star Rockid en Rotterdams eigen DJ Viccc platen zullen draaien die op zeker zullen gaan zorgen voor zeer veel handen in de lucht.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop te krijgen via www.voorverkoop.net, Dudok en Sister Moon in R’dam, Rhythm Import in Den Haag en op 23 februari vanaf 23.00 uur aan de kassa van de Cruise Terminal. Voor meer informatie check www.mawparty.nl

2 opmerkingen

 
Nou zeker weten! :bounce:
Op veler verzoek, de timetable:

Main Hall
23.00 - 00.15 Baggi Begovic
00.15 - 01.30 Lucien Foort
01.30 - 02.30 Madskillz
02.30 - 03.30 Funkerman
03.30 - 04.30 D-Rashid
04.30 - 05.30 Sidney Samson

Hosted by MC Miss Bunty

Club
00.00 - 01.30 Viccc
01.30 - 03.15 Rockid
03.15 - 05.00 William Shagspeare