Partyflock
 

Eigenwijs
Flirts with Fashion

gepubliceerd door , op
Eigenwijs
8 februari 2008
FeestEigenwijs · Flirts with fashion
Datumzaterdag 16 februari 2008
WinactieEigenwijs actiegesloten
LocatieP3 Site
Nog even bijkomen van de decembermaand en dan.. mogen jullie met z’n allen weer flink Eigenwijs! komen doen! Zaterdag 16 februari staat de eerste editie van Eigenwijs van 2008 op het programma en zal de P3 in Purmerend wederom haar deuren openen voor alle partyfreaks en fashion-styled dance-addicts om een avond lang uit je dak te gaan op de meest dirty, sleazy eclectic house. Watch out.. only true party people invited!

Eigenwijs! staat bekend als het feest met een eclectische mix van vele stijlen, verrassende decoratie en een avond vol entertainment. Ook deze keer zullen weer enkele heerlijke dames een eigenwijze combinatie van fashion en entertainment voorschotelen om je vingers bij af te likken. .

De Dj’s die deze totale beleving muzikaal zullen begeleiden staan uiteraard garant voor een mix van de meest uiteenlopende stijlen. Joshua Walter, de man die muziek eet, drinkt, slaapt en ademt zal de zaal opwarmen met z’n eigentijdse mix van alles wat dansbaar is… als het maar rockt! Vervolgens zal dé man die iedere vrijdag de Cineac op zijn kop zet het stokje van hem overnemen! Jaziah zal de zaal nog meer in vervoering brengen met zijn ongeëvenaarde mixing-skills.

Marc Benjamin, een man met heel veel talent maar inmiddels al lang geen talent meer, zal de derde in de rij zijn. Na het zooitje aan stijlen van de eerste uren zal Marc Benjamin langzaam maar zeker de avond naar een knallend einde tillen met een dikke house set. Victor Coral zal zijn voorzet ongetwijfeld inkoppen en de avond afsluiten zoals alleen hij dat kan. Zijn rauwe sound is ideaal om een einde neer te zetten die jullie nog lang bij zal blijven! Neem daarbij de meest gevraagde MC van dit moment: Mister MC Andy Sherman en los gaan is verzekerd deze avond!!

Kaartjes van 15 euro zijn natuurlijk weer verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen Coach Purmerend en Xíms, maar – voor degene die met dit koude, gure weer niet de deur uit willen - ook online via www.p3purmerend.nl of www.benjijeigenwijs.nl Zoals bekend, wees er vroeg bij, want anders zit je zaterdag 16 februari thuis en dat kan niet de bedoeling zijn!

Eigenwijs! – Flirts with Fashion

7 opmerkingen

:cheer: maar ik ga ook niet!
Maar ik ga wel :cheer:..
 
en marc benjamin komt ook :D
eigenwijs ??

Is dat wat ?? Lijkt me geen reet aan...


haje,

Jak van Zwienen